2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canım 3 tane vermesinin sebebi nedir? ben 2 kere tüp bebek denedim 2sindede 1 tane ovitrelle kullanmıştım.
Bilmiyorum canım bu doktor bana çok iğne verdi bakalım sonucu ne olcak hiç duymadım 3 tane çatlatma iğnesi olan yumurtalar 15 20 dedi acaba hepsine yetsin diye mi verdi bilmiyorum hayırlısı artık

Bilmiyorum canım bu doktor bana çok iğne verdi bakalım sonucu ne olcak hiç duymadım 3 tane çatlatma iğnesi olan yumurtalar 15 20 dedi acaba hepsine yetsin diye mi verdi bilmiyorum hayırlısı artık
hayirlisi olur canim insallah.. takilma bu kadar ignelere ilaclara
doktoruna guven. bende iki yada uc tane catlatma ognesi kullandim.

Bende üç tane vuruldum yumurta sayısı cok olunca 3 iğne veriyorlar sanırım bir bacaktan b2 göbekten oldum bende

Arkadaşlar merhaba oncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah bende uzun zamandır siteyi takip ediyorum sizlerin yorumlarıyla güç buluyorum ben 5 senelik evliyim 3 sene önce bi düşük yaptim ogun bugündür denemediğimiz şey kalmadi bu türlü hamile kalamadim beklemek faydasiz diyip martin 1.de Medical park da tüp bebek tedavisine başladık 21 yumurtanın 14 ü saglikli ve 12 si dollenmis di dün 7 tane 1.kalite embrolarin 2 si transfer oldu ayın 25 i test günüm şuan annemde yatiyorum dün gece kasiklarim ağrıdı sonucu heycanla bekliyorum

Hayırlısı olsun inşallah tutar ve anneliği tatarsınız.
Medical parkta kime gittiniz acaba? Başarı oranları nelerdir? Ve ne kadara mal oldu?

İnşallah hepimiz tadariz bu duyguyu canim ben samsunluyum samsun Medical park da prof.Mehmet bilge cetinkaya doktorum çok ilgili guleryuzlu son anima kadar beni nazlayarak işlem yaptı allah razı olsun 5 tane embriyom var 1.kalite donduruldu toplam herşeyi için 8000 tl yi buldu hala daha iğne verildi gerekirse 3 ay kullanucakmisim

Rabbim gönlümüze göre versin. Doktor faktörü ve ilgi alaka çok önemli. Güzel haberlerinizi alırız inşallah

slm kızlar bende bu sıeteye uzun suredır uyeyım ama bu foruma hıc yazmadım sanırım bes senelık evlıyım bende ptesı opu oldum 22 yumurta toplandı 16 tanesı saglıklı 14 tanesı dollendı ama 9 tanesı bırıncı kalıtede dollenmeye devam edıormus bugunde aradılar 9 tane emrıom cok sukur kı devam edıor heycan dorukta ACIBADEM BULNET tıras drum burda yaptıran var mı dondurulmus mu yoksa taze emrıo mu koydurmalyız sızce bugun donecekler hangısı hayırlısıysa o olsun ınss bakalım

İnşallah canim günler geçerse test günü sonucumu bildiririm sen neler yapıyorsun bebek varmi sende
maalesef yok 2.tüp bebek denemesine başlayacağım nisanda inşallah ama karar veremedim nereye gitsem diye ama İstanbul tüp bebek merkezinde ya Aret bey ve Emre beyin methini çok duydum. Kararımı hangisinden yana kullanırım bilmiyorum

Canım bak eda111 var sitede oda istanbulda yaşıyo benim arkadaşım doktorundan çok memnun bülent tıraş istersen oyunlara bi görüş

Merhaba kızlar gezerken gordum bende pazartesi aşılama oldum aynı zamanda da tüp bebek için sıraya girdim fakültede inş gerek kalmazda aşılama tutar beklemek çok zor Allah hepimizi tez zamanda minik bebislerine kavustursun

Kızlar transferin 4. günü yani 5 gün önce ovitrelle vuruldum ya ben. Tabi yaptığım idrar testleri pozitif çıkıyor, iğne HCG içerdiğinden. Özellikle her gün test yapıyorum ki vücudumdan ne zaman atıldığını anlayabileyim diye. Bugün de yaptım, test iyice silikleşti. Artık dayanamadım kan testi verdim biraz önce. Bugün transferin 9. günü. İyi kötü bişeyler çıkacak tabi iğnenin etkisi yüzünden. Benim asıl merak ettiğim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığımda değer artacak mı.. Bakalım kaç çıkacak kan testim 17.30 gibi belli olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…