- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.161
İnşallah canım yaaaaCanım seninde az kalmış hadi hayırlısı inşallah bu defa herşey daha güzel olucak..
Bilmiyorum canım bu doktor bana çok iğne verdi bakalım sonucu ne olcak hiç duymadım 3 tane çatlatma iğnesi olan yumurtalar 15 20 dedi acaba hepsine yetsin diye mi verdi bilmiyorum hayırlısı artıkcanım 3 tane vermesinin sebebi nedir? ben 2 kere tüp bebek denedim 2sindede 1 tane ovitrelle kullanmıştım.
hayirlisi olur canim insallah.. takilma bu kadar ignelere ilaclaraBilmiyorum canım bu doktor bana çok iğne verdi bakalım sonucu ne olcak hiç duymadım 3 tane çatlatma iğnesi olan yumurtalar 15 20 dedi acaba hepsine yetsin diye mi verdi bilmiyorum hayırlısı artık
Bende üç tane vuruldum yumurta sayısı cok olunca 3 iğne veriyorlar sanırım bir bacaktan b2 göbekten oldum bendeBilmiyorum canım bu doktor bana çok iğne verdi bakalım sonucu ne olcak hiç duymadım 3 tane çatlatma iğnesi olan yumurtalar 15 20 dedi acaba hepsine yetsin diye mi verdi bilmiyorum hayırlısı artık
Hayırlısı olsun inşallah tutar ve anneliği tatarsınız.Arkadaşlar merhaba oncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah bende uzun zamandır siteyi takip ediyorum sizlerin yorumlarıyla güç buluyorum ben 5 senelik evliyim 3 sene önce bi düşük yaptim ogun bugündür denemediğimiz şey kalmadi bu türlü hamile kalamadim beklemek faydasiz diyip martin 1.de Medical park da tüp bebek tedavisine başladık 21 yumurtanın 14 ü saglikli ve 12 si dollenmis di dün 7 tane 1.kalite embrolarin 2 si transfer oldu ayın 25 i test günüm şuan annemde yatiyorum dün gece kasiklarim ağrıdı sonucu heycanla bekliyorum
Herhalde canım senin kaç yumurtan çıktı ?Bende üç tane vuruldum yumurta sayısı cok olunca 3 iğne veriyorlar sanırım bir bacaktan b2 göbekten oldum bende
Rabbim gönlümüze göre versin. Doktor faktörü ve ilgi alaka çok önemli. Güzel haberlerinizi alırız inşallahİnşallah hepimiz tadariz bu duyguyu canim ben samsunluyum samsun Medical park da prof.Mehmet bilge cetinkaya doktorum çok ilgili guleryuzlu son anima kadar beni nazlayarak işlem yaptı allah razı olsun 5 tane embriyom var 1.kalite donduruldu toplam herşeyi için 8000 tl yi buldu hala daha iğne verildi gerekirse 3 ay kullanucakmisim
maalesef yokİnşallah canim günler geçerse test günü sonucumu bildiririm sen neler yapıyorsun bebek varmi sende
24 toplandı canım 11 tanesi döllendi rabbime dua ediyorum 3 ve 5. Güne kaliteli gelişsinler diueHerhalde canım senin kaç yumurtan çıktı ?
İnşallah canımm güzel bölünürler anneciklerine güzel tutunurlar ve bir ömür boyu bırakmazlar24 toplandı canım 11 tanesi döllendi rabbime dua ediyorum 3 ve 5. Güne kaliteli gelişsinler diue
Sonucun guzel cnm inss guzel haberlerini okuyacağız buradan stres yapma yeter cnm az kaldı seninde tedaviyeSağol canım....rahatladim valla hep biseymi çıkacak diye korkuyorum
..
Ah inşallah canım inşallahhhİnşallah canımm güzel bölünürler anneciklerine güzel tutunurlar ve bir ömür boyu bırakmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?