- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.181
Kızlar transferin 4. günü yani 5 gün önce ovitrelle vuruldum ya ben. Tabi yaptığım idrar testleri pozitif çıkıyor, iğne HCG içerdiğinden. Özellikle her gün test yapıyorum ki vücudumdan ne zaman atıldığını anlayabileyim diye. Bugün de yaptım, test iyice silikleşti. Artık dayanamadım kan testi verdim biraz önce. Bugün transferin 9. günü. İyi kötü bişeyler çıkacak tabi iğnenin etkisi yüzünden. Benim asıl merak ettiğim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığımda değer artacak mı.. Bakalım kaç çıkacak kan testim 17.30 gibi belli olurmuş..
eğer 5/6. gün embriyo konulsaydı 6.7. gün idrar testinde çıkıyor canım. senin kaçıncı gün transferiKızlar transferin 4. günü yani 5 gün önce ovitrelle vuruldum ya ben. Tabi yaptığım idrar testleri pozitif çıkıyor, iğne HCG içerdiğinden. Özellikle her gün test yapıyorum ki vücudumdan ne zaman atıldığını anlayabileyim diye. Bugün de yaptım, test iyice silikleşti. Artık dayanamadım kan testi verdim biraz önce. Bugün transferin 9. günü. İyi kötü bişeyler çıkacak tabi iğnenin etkisi yüzünden. Benim asıl merak ettiğim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığımda değer artacak mı.. Bakalım kaç çıkacak kan testim 17.30 gibi belli olurmuş..
Kızlar sonucum 25 ama sevinmiyorum henüz tabi çünkü vücudumda hala çatlatma iğnesinden kalma HCG var. Transferin 9. günü, 3. gün embriyosu. Ama 11 Martta HCG içeren ovitrelle iğnesi vurundum. Daha 5 gün oldu. Şimdi 18 mart gibi tekrar test yaptırıp değerin yükselip yükselmediğine bakmak istiyorum. Yükselmişse o zaman demekki iğnenin etkisi değilmiş, gerçekten hamileymişim dicem :)
cnm 11martta vurulduysan transeferın 9.gunu olmaz kı ama 4.gunu olur sasırmıs olmayasın catlama ıgnesı taaa yumurtalar toplanmadan once vurulur kıKızlar sonucum 25 ama sevinmiyorum henüz tabi çünkü vücudumda hala çatlatma iğnesinden kalma HCG var. Transferin 9. günü, 3. gün embriyosu. Ama 11 Martta HCG içeren ovitrelle iğnesi vurundum. Daha 5 gün oldu. Şimdi 18 mart gibi tekrar test yaptırıp değerin yükselip yükselmediğine bakmak istiyorum. Yükselmişse o zaman demekki iğnenin etkisi değilmiş, gerçekten hamileymişim dicem :)
cnm 11martta vurulduysan transeferın 9.gunu olmaz kı ama 4.gunu olur sasırmıs olmayasın catlama ıgnesı taaa yumurtalar toplanmadan once vurulur kı
cnm inss degerin kat ve kat artar cnmKızlar sonucum 25 ama sevinmiyorum henüz tabi çünkü vücudumda hala çatlatma iğnesinden kalma HCG var. Transferin 9. günü, 3. gün embriyosu. Ama 11 Martta HCG içeren ovitrelle iğnesi vurundum. Daha 5 gün oldu. Şimdi 18 mart gibi tekrar test yaptırıp değerin yükselip yükselmediğine bakmak istiyorum. Yükselmişse o zaman demekki iğnenin etkisi değilmiş, gerçekten hamileymişim dicem :)
Allah'a emanet ol canım içinden hep dua et hadi hayırlısıGunaydın kızlar cok hecanliyim bebişlerimi almaya gidiyorum dualarınız benle olsun
Maşallah inşallah hayırlısı olur canımHadi bismillahirrahmanirrahim cok sukur adetime bugun ihtibariyle basladi artik heyecanli maratonu muz da basladi donmus emriyolarim var tahminen nisanin ilk gunlerinde transfer baslar 2 emriyo 5. Gun 1. Kalite inşallah tutar allah inşallah nasip eder
hadi bakalım canım. dualarını eksik etme transfer sırasında. bizimde dualarımız seninle.. inşallah güzel haberlerini de alırızGunaydın kızlar cok hecanliyim bebişlerimi almaya gidiyorum dualarınız benle olsun
gözünaydın canım.. benimde dondurulmuş tedavim. estrofemin 6.günü bugün. adetin üçüncü günü başladım. benim üçüncü gün donduruldu embriyolar. tedavide bana yetiştinHadi bismillahirrahmanirrahim cok sukur adetime bugun ihtibariyle basladi artik heyecanli maratonu muz da basladi donmus emriyolarim var tahminen nisanin ilk gunlerinde transfer baslar 2 emriyo 5. Gun 1. Kalite inşallah tutar allah inşallah nasip eder
Annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah:)Gunaydın kızlar cok hecanliyim bebişlerimi almaya gidiyorum dualarınız benle olsun
Arkadaşım hayırlısıyla en iyi kalitede birsürü yumoşun olsun inşalla, tedavinin sonu da güzel olsun.Arkadaşlar yumurta toplamaya giriyorum dualarınızı bekliyorum
Amin inşallah canım cümlemizinArkadaşım hayırlısıyla en iyi kalitede birsürü yumoşun olsun inşalla, tedavinin sonu da güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?