2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Cnm merakla bekliyorum sonucunu..inşallah kandada pozitifi görürsün ve devam eder

eğer 5/6. gün embriyo konulsaydı 6.7. gün idrar testinde çıkıyor canım. senin kaçıncı gün transferi

Kızlar sonucum 25 ama sevinmiyorum henüz tabi çünkü vücudumda hala çatlatma iğnesinden kalma HCG var. Transferin 9. günü, 3. gün embriyosu. Ama 11 Martta HCG içeren ovitrelle iğnesi vurundum. Daha 5 gün oldu. Şimdi 18 mart gibi tekrar test yaptırıp değerin yükselip yükselmediğine bakmak istiyorum. Yükselmişse o zaman demekki iğnenin etkisi değilmiş, gerçekten hamileymişim dicem :)

Cnm.inşallah tekrar test yaptirdiginda deger yükselmiş olur

cnm 11martta vurulduysan transeferın 9.gunu olmaz kı ama 4.gunu olur sasırmıs olmayasın catlama ıgnesı taaa yumurtalar toplanmadan once vurulur kı

cnm 11martta vurulduysan transeferın 9.gunu olmaz kı ama 4.gunu olur sasırmıs olmayasın catlama ıgnesı taaa yumurtalar toplanmadan once vurulur kı

Hayır hayır bugün transferimin 9. günü. Tabiiki yumurta toplamadan önce çatlatma iğnesi vuruldum, bahsettiğim iğne o değil. Transferin 4. günü-yani 5 gün önce- doktorum çatlatma iğnesi vurulacaksın tekrar dedi. Nedenini sorduğumda tutunmayı kolaylaştırmak için olduğunu söyledi:)

Canım inşallah değerin yükselir şuanda hamilelik lehine herşey gönlünce olsun benimde bugün transferin 2.gunu 5.gun transferi 2 tane 1.kalite embriyo koyuldu bakalım yatıyorum dünden beri

cnm inss degerin kat ve kat artar cnm

Kızlar benimde 5.gun embriyo su doktorum ayın 25 inde beta hcg için gel dedi ancak dayanabilirmiyim bilmiyorum acaba idrarda cikarmi

Benim 4. Tüp Denemem ve bugun transferden sonra 2. Günüm.
Transferfen sonra Yine herzamanki gibi 10 gün rapor istedim. Bu sefer gittiğim Dr dalga gecer gibi güldü "yarın işe gidiyorsun ne raporu "dedi. Ben ısrar edince 3 gün verdi o kadar. Bu seferde böyle deniyecez

Hadi bismillahirrahmanirrahim cok sukur adetime bugun ihtibariyle basladi artik heyecanli maratonu muz da basladi donmus emriyolarim var tahminen nisanin ilk gunlerinde transfer baslar 2 emriyo 5. Gun 1. Kalite inşallah tutar allah inşallah nasip eder

gözünaydın canım.. benimde dondurulmuş tedavim. estrofemin 6.günü bugün. adetin üçüncü günü başladım. benim üçüncü gün donduruldu embriyolar. tedavide bana yetiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…