2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canım inşallah değerin yükselir şuanda hamilelik lehine herşey gönlünce olsun benimde bugün transferin 2.gunu 5.gun transferi 2 tane 1.kalite embriyo koyuldu bakalım yatıyorum dünden beri
Maşallah arkadaşım 5. gün transferi ve 2 tane olması çok güzel. İnşallah devamı da güzel olsun.

hayırlısı olsun canım. bırsey ogrenmek ıeterım bende dondurulmus embrıyolsrla transfer yaptıracagım ılk denemem olcak martta adetımle bırlıkde gıttım bana 20gun sonra 29mart ıcın ıgne verdı ve sonrakı adetınle nısanda olacagın adetınle gel dedı ondan sonra rahmı hazırlayacagız dedıler buaykı adetımle hemen rahmı hazırlamak ıcın tedavıye baslamadı. normal mı ? doktora sordugumda sıkıntılı bır durum deği dedı 1,5aylık tedavı surecımız var dedı bana kıs mıyom vs seyler gozukmuyor hersey temız dedı ama hemende ısleme baslamadı sende nasıl oldu

merhaba arkadaşlar benimde tedavim başladı 8. günüm bugün yumurta büyütme iğnenin yanında orgalutran diye bi igne daha verdi dr çatlamaması içinmis. 3. tedavim ve her tedavi de yeni bişey görüyoruz bakalım bu defa olumlu sonuçlanır. .böyle bi deneyim yaşayan var mı bu iğneden kaç gün sonra opu olur fikri olan var mı?

arkadaşım tedavin hayırlı olur inşallah. o igne onlem amacli. yumurtalarin erken catlamasini onlemek icin. ben o igneden 5 gun felan kullandim ama yumurtalarin yeterli buyukluge geldiginde islem oluyor o igneye felan bakmiyor.

arkadaşım tedavin hayırlı olur inşallah. o igne onlem amacli. yumurtalarin erken catlamasini onlemek icin. ben o igneden 5 gun felan kullandim ama yumurtalarin yeterli buyukluge geldiginde islem oluyor o igneye felan bakmiyor.
teşekkür ederim cevabın için senin tedavi ne aşamada? inşallah rabbim tüm isteyen kardeşlerime evlat nasip etsin

Canım selam benimde embriyolarım donduruldu ikinci adetle başlıcaz dedi. Cok yumurta toplanınca rahim yoruluyor sanırım birde ohs oluyor ya tutunma şansı azalıyor. Bende üzüldüm ama bukadar bekledik biraz daha beklicez yeterki saglıkla kucağımıza alalım

teşekkür ederim cevabın için senin tedavi ne aşamada? inşallah rabbim tüm isteyen kardeşlerime evlat nasip etsin
benim ikinci denemede transferim ertelenmisti ohss nedeniyle. simdi dondurulmuslarla tedaviye basladim. estrofem ilac kullsniyorum daha 6.gunumdeyim

yani bu kadar belirsizlik olur ancak salı günü 8.75 çıkan beta hcg bugün 13.14 çıktı. doktorum cumartesi günü yanına çağırdı birde orada test yapıcaz sonumuz hayır olsun inşallah. hamileyim diyemiyorum bile zaten çok düşük bi sonuç çıktı bir de az yükseliyo.

bende ohs yokkı canım ben gecen sene 6ayda embrıyoları olusturdum sımdı transfer ıslemıın erteledık bır takım tedvıler oldum. sımdı transfer ettırmek ıstıyorum cok ıstıyorum :) hevesle gıttım hemen tedavıye baslayan kısıler var yanı adetle gıttım 2.gunu yogunlugunu sordu 2.yogun oluyor benım zaten tamam hersey normal dedı 1,5aylık tedavı suresı uygulancak dedı bır ıgne verdı hesaplamayı onlar yaptı 29martta ıgne verdı onu kullancam nısanda adetınle beraber gel dedı rahmı hazırlayacagız dedı. bende neden sımdı tedavıye baslamyıorsunuz demedım heyecandan :)

Maşallah arkadaşım 5. gün transferi ve 2 tane olması çok güzel. İnşallah devamı da güzel olsun.
İnşallah canim doktorum çok umutlu ama ben kaptırmamaya çalışıyorum kendini yinede geriye 5 tane daha 1.kalite embriyom var donduruldu inşallah onlara gerek kalmaz Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…