- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.221
merhaba ohss yumurtalıklarin kullanılan ilaçlardan dolayı fazla uyarılması sonucu oluşan bi sendrom yumurtalıklar su topluyor. genelde polikistikler RİSK altında oluyor bende ilk tedavide bunu öğrendim 20 küsür yumurta oluşunca doktor söyledi iki tedavide de şükür olmadım. .ohs nedir arkadaşlar
hayırlısı olsun canım. bırsey ogrenmek ıeterım bende dondurulmus embrıyolsrla transfer yaptıracagım ılk denemem olcak martta adetımle bırlıkde gıttım bana 20gun sonra 29mart ıcın ıgne verdı ve sonrakı adetınle nısanda olacagın adetınle gel dedı ondan sonra rahmı hazırlayacagız dedıler buaykı adetımle hemen rahmı hazırlamak ıcın tedavıye baslamadı. normal mı ? doktora sordugumda sıkıntılı bır durum deği dedı 1,5aylık tedavı surecımız var dedı bana kıs mıyom vs seyler gozukmuyor hersey temız dedı ama hemende ısleme baslamadı sende nasıl oldu
normal canim normal. genellikle herkes ve bende gecikme yasadim. dusunmemeye calissakta bilincalti dusunmeden durur muBenimde bugün adet olmam gerekiyodu ama bende tık yok her ay erken bile gelen adet şimdi gelmiyo cokta düşünmemeye çalıştım ama olmadı
Canim seni korkutmak istemem aslinda ama dis gebelikyani bu kadar belirsizlik olur ancak salı günü 8.75 çıkan beta hcg bugün 13.14 çıktı. doktorum cumartesi günü yanına çağırdı birde orada test yapıcaz sonumuz hayır olsun inşallah. hamileyim diyemiyorum bile zaten çok düşük bi sonuç çıktı bir de az yükseliyo.
benim 4 gun erken oldu sevindim birazzzzzznormal canim normal. genellikle herkes ve bende gecikme yasadim. dusunmemeye calissakta bilincalti dusunmeden durur mu
Sagol canim allah razi olsunAllah'a emanet ol canım içinden hep dua et hadi hayırlısı
Sagol canim aminİnşallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunurlar cnm hiç birakmazlar
Ayy cnm kaliteli yumoslarin olsun inşallah...sonrada guzel embriyolarin dualarim sizinle guzel haberlerinizi bekliyoruz
Sagol canim hepinize dua ettim allahim hepimizin kucagini doldursunhadi bakalım canım. dualarını eksik etme transfer sırasında. bizimde dualarımız seninle.. inşallah güzel haberlerini de alırız
Hayırlı olsun cnm inss sonucuda guzel olsunIyi aksamlar kızlar bebeklerimi alip eve geldim 12 nasil gececk bilmiyorumhepimiz guzel sonuclar aliriz inşallah kendimle beraber hepinizede dua ettim allahim kabul etsin insàllah
Cnm olabiliyor böyle gecikmeler sen sıkıntı yapma hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınBenimde bugün adet olmam gerekiyodu ama bende tık yok her ay erken bile gelen adet şimdi gelmiyo cokta düşünmemeye çalıştım ama olmadı
Maşallah cnm bolbol inş kaliteli embriyon olsun20 yumurta çıkmış arkadaşlar bakalım kaçı döllencek
Amin sagol canim inşallahHayırlı olsun cnm inss sonucuda guzel olsun
Hoşgeldin cnmBİSMİLLAHHHH. HERKESE HAYIRLI EVLATLAR DİLERİMMMM
Bol şans allah yardimcin olsunbenimde bebişim yok ve hikayem uzun. Vede 40 yaşımdayımmm
Nisan ortası adetim döneminde ilaçlara başlıyacakmısım İnşallahhh
12 gün su gibi geçsin sonucuda al inşallah en pozitifindenHayırlı olsun cnm inss sonucuda guzel olsun
Cnm ben daha transfer olmadım ama inss allah söylemiştir yinede tesekkurler12 gün su gibi geçsin sonucuda al inşallah en pozitifinden
12 gün su gibi geçsin sonucuda al inşallah en pozitifinden[/QUOTE amin sagol canim
Amin inşallah canım benim bol hamileli bi forum olsun inşallah :))Maşallah cnm bolbol inş kaliteli embriyon olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?