- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.241
MERHABA BEN ARANIZA ŞİMDİ KATILIYORUMMMM.
normal canim normal. genellikle herkes ve bende gecikme yasadim. dusunmemeye calissakta bilincalti dusunmeden durur mu
Iyi aksamlar kızlar bebeklerimi alip eve geldim 12 nasil gececk bilmiyorumhepimiz guzel sonuclar aliriz inşallah kendimle beraber hepinizede dua ettim allahim kabul etsin insàllah
Cnm olabiliyor böyle gecikmeler sen sıkıntı yapma hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
Son 7 gün inşallah hepimiz hayırlı hahaber alırız
Çokkkk umutsuzum. Bu yasta benim bebegim olurmu artik bilmiyorum. Ama İNŞAAALLAHHHH olur. Aminnnn. Sizlerinde, benimde hayırlısıyla olur kızlar tez zamanda aminnnn.
Canım hiç öyle moralini bozma. Ben bizim doktora gelen 50 nin üstünde bebişi olan biliyorum. Allahım istedikten sonra olur. Ümidini yitirme sakın.Çokkkk umutsuzum. Bu yasta benim bebegim olurmu artik bilmiyorum. Ama İNŞAAALLAHHHH olur. Aminnnn. Sizlerinde, benimde hayırlısıyla olur kızlar tez zamanda aminnnn.
Niye olmasinki cnm seninde olur inşallah 43-44 yaşında bile anne olanlar tüp bebekle..sen neden olmayasinki inşallah Rabbim sanada nasip eder bi bebek
İnss olur cnm yeterki Rabbim ol desin umudunu kaybetmeÇokkkk umutsuzum. Bu yasta benim bebegim olurmu artik bilmiyorum. Ama İNŞAAALLAHHHH olur. Aminnnn. Sizlerinde, benimde hayırlısıyla olur kızlar tez zamanda aminnnn.
canim doktoruna danis veya baska bi doktora frlan gidebilirsin. bana serum takmislardi merkezde. hemen transfer olmayacaksan adet olunca da geciyor demisti doktorum ama ne yapsan bilemedim... cokk iyi anliyorum seniKızlar bu ohs beni mahvetti opunun 5.günü bugün. Elimle bile dokundugumda kasıklarıma Can'ım acıyor. Ne zaman geçecek bu. Şişkinlikten kıyafetlerime zor giriyorum
Tabii ki olurrrr:) Zaten böyle ve buna benzer durumlarda tüp bebek yapılıyor, doğal yoldan hamile kalan bile var. İnşallah sağlıkla olacak arkadaşım:)Çokkkk umutsuzum. Bu yasta benim bebegim olurmu artik bilmiyorum. Ama İNŞAAALLAHHHH olur. Aminnnn. Sizlerinde, benimde hayırlısıyla olur kızlar tez zamanda aminnnn.
Kent35 arkadaşım, doktora göründün mü? Benim şişkinliğimi tuzsuz kıymalı yumurta geçirdi. Bol protein içerdiğinden. Kıyma, yumurta, mantar filan bunlara yönel ve zorla kendini bol su iç. Özellikle bugün hemen kendine bi kıymalı yumurta yap.Kızlar bu ohs beni mahvetti opunun 5.günü bugün. Elimle bile dokundugumda kasıklarıma Can'ım acıyor. Ne zaman geçecek bu. Şişkinlikten kıyafetlerime zor giriyorum
Göründüm Canım daha doğrusu opu günü söyledi ohs oldun bol su iç dedi karnımdan 3 gün iğne yaptım bide bir hormon hapı var gün aşırı alıyorum normal dedi ama gelde bana anlat gören hamileyim sanıyor. Bu akşamki yemeğim tuzsuz kıymalı yumurta cok teşekkür ederimKent35 arkadaşım, doktora göründün mü? Benim şişkinliğimi tuzsuz kıymalı yumurta geçirdi. Bol protein içerdiğinden. Kıyma, yumurta, mantar filan bunlara yönel ve zorla kendini bol su iç. Özellikle bugün hemen kendine bi kıymalı yumurta yap.
Saol canım. Orda serum taktılar 3 gün iğnede yaptım karından ama yavaş gecicek heralde bir doktoru ariyim bencanim doktoruna danis veya baska bi doktora frlan gidebilirsin. bana serum takmislardi merkezde. hemen transfer olmayacaksan adet olunca da geciyor demisti doktorum ama ne yapsan bilemedim... cokk iyi anliyorum seni
yavas geciyor canim biraz. allah sifani versin biran once atlatirsin insallahSaol canım. Orda serum taktılar 3 gün iğnede yaptım karından ama yavaş gecicek heralde bir doktoru ariyim ben
Günaydın arkadaşlar 20 yumurtadan 14 olgun çıkmış ve 10 u döllenmiş çok mutluyum önce dualara sonrada arı sütüne bağlıyorum döllenmedeki sayının artmasını çünkü iki tedavidede 5 döllendi
İnşallah canım çok mutluyum bugün hamileymişim gibi seviniyorum inşallah güzel güzel bölünürler yavrularım ve beni bir ömür boyu bırakmazlarGözün aydınnn:) Devamı da güzel olsun sağlıklı sağlıklı bölünsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?