2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

MERHABA BEN ARANIZA ŞİMDİ KATILIYORUMMMM.

Hoşgeldin arkadaşım..

normal canim normal. genellikle herkes ve bende gecikme yasadim. dusunmemeye calissakta bilincalti dusunmeden durur mu

Evt ya maalesef gecikmeler oluyo düşünmemeye calissamda kendimi kandiriyomuşum

Iyi aksamlar kızlar bebeklerimi alip eve geldim 12 nasil gececk bilmiyorum hepimiz guzel sonuclar aliriz inşallah kendimle beraber hepinizede dua ettim allahim kabul etsin insàllah

Allahim inşallah 12 gün sonra pozitif haberi almayı nasip etsin cnm.amin

Cnm olabiliyor böyle gecikmeler sen sıkıntı yapma hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın

Cnm.olucam yarin galiba lekelenmelerim başladı..bi başlasam hayırlısıyla..aynen cnm geç olsun güç olmasin inşallah

Son 7 gün inşallah hepimiz hayırlı hahaber alırız

Hoşgeldin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Hoşgeldin diyen siz güzel yoldaşlarıma çokkk tşkkürler. Sanırim en yaşça büyük olan benim maalesef.

Çokkkk umutsuzum. Bu yasta benim bebegim olurmu artik bilmiyorum. Ama İNŞAAALLAHHHH olur. Aminnnn. Sizlerinde, benimde hayırlısıyla olur kızlar tez zamanda aminnnn.

Niye olmasinki cnm seninde olur inşallah 43-44 yaşında bile anne olanlar tüp bebekle..sen neden olmayasinki inşallah Rabbim sanada nasip eder bi bebek

Çokkkk umutsuzum. Bu yasta benim bebegim olurmu artik bilmiyorum. Ama İNŞAAALLAHHHH olur. Aminnnn. Sizlerinde, benimde hayırlısıyla olur kızlar tez zamanda aminnnn.
Canım hiç öyle moralini bozma. Ben bizim doktora gelen 50 nin üstünde bebişi olan biliyorum. Allahım istedikten sonra olur. Ümidini yitirme sakın.

Kızlar bu ohs beni mahvetti opunun 5.günü bugün. Elimle bile dokundugumda kasıklarıma Can'ım acıyor. Ne zaman geçecek bu. Şişkinlikten kıyafetlerime zor giriyorum

Kızlar bu ohs beni mahvetti opunun 5.günü bugün. Elimle bile dokundugumda kasıklarıma Can'ım acıyor. Ne zaman geçecek bu. Şişkinlikten kıyafetlerime zor giriyorum
canim doktoruna danis veya baska bi doktora frlan gidebilirsin. bana serum takmislardi merkezde. hemen transfer olmayacaksan adet olunca da geciyor demisti doktorum ama ne yapsan bilemedim... cokk iyi anliyorum seni

Günaydın taze anneler.Biz minnakımla yürüyüşe gidiyoruz.sizlerde günlük yürüyüş yapıyor musunuz.biz sabah ve ikindi kısa adımlarla yürüyoruz.Kan dolaşımını hızlandırıp bebeğin tutunmmasini kolaylaştırıyor muş tavsiye ederiz.

Tabii ki olurrrr:) Zaten böyle ve buna benzer durumlarda tüp bebek yapılıyor, doğal yoldan hamile kalan bile var. İnşallah sağlıkla olacak arkadaşım:)

Kent35 arkadaşım, doktora göründün mü? Benim şişkinliğimi tuzsuz kıymalı yumurta geçirdi. Bol protein içerdiğinden. Kıyma, yumurta, mantar filan bunlara yönel ve zorla kendini bol su iç. Özellikle bugün hemen kendine bi kıymalı yumurta yap.

Göründüm Canım daha doğrusu opu günü söyledi ohs oldun bol su iç dedi karnımdan 3 gün iğne yaptım bide bir hormon hapı var gün aşırı alıyorum normal dedi ama gelde bana anlat gören hamileyim sanıyor. Bu akşamki yemeğim tuzsuz kıymalı yumurta cok teşekkür ederim

canim doktoruna danis veya baska bi doktora frlan gidebilirsin. bana serum takmislardi merkezde. hemen transfer olmayacaksan adet olunca da geciyor demisti doktorum ama ne yapsan bilemedim... cokk iyi anliyorum seni
Saol canım. Orda serum taktılar 3 gün iğnede yaptım karından ama yavaş gecicek heralde bir doktoru ariyim ben

Gözün aydınnn:) Devamı da güzel olsun sağlıklı sağlıklı bölünsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…