2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar benim Malesef değerler düştü
Rabbim sizlere yaşatmasın ...
Yine de takip edenler için özet geçiyorum
32 yaş ilk deneme
5.gün embriyosu
9.gün değer 110
11.gün değer 167
13. Gün 67
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Anlayamadım bile inanın 15 gündür o kadar gerilmişim ki neredeyse se ohh be dicem.
8. Gün kanama hafif başladı o günden sonra zehir oldu zaten . Yok böyle bir stres...

Çok uzuldum cnm hayırlısı olsun inss tez zamanda sağlıklı hamilelik yasatsin rabbim

Çok üzüldüm canım bende keseyi gördükten sonra düşük yaptım ama doktor şöyle bir umut verdi çok şanslısın en azından hamile kalabiliyorsun bu bizim için çok önemli dedi dondurulmuşlardan denersin ve okuduğuma göre embriyoların hepsi kaliteliymiş bu çok güzel bir şey.. Hiç üzülme yani canım.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

bugün tedavide 3. günüm yarın kontrolüm var zaman geçmiyor sanki. dışardan bakınca ne kadar kolay geliyordu.
İnş hepimiz için herşey yolunda gider.

çok uzüldüm canim. ne desek bos. zamani gelmemiş demekki. dondurulmuslarin varsa onlarla denersin.rabbim tez zama da kavustursun yavrularimiza

Teşekkürler kızlar insanın tanımadığı kişiler için de iyi dilekte bulunması ne kadar güzel inşallah bugünden sonra diğer arkadaşlardan iyi haberler alırız...

Teşekkürler kızlar insanın tanımadığı kişiler için de iyi dilekte bulunması ne kadar güzel inşallah bugünden sonra diğer arkadaşlardan iyi haberler alırız...

Canım benim ya çok üzüldüm tek embiryo mu transfer edilmişti?

Canım bende çok üzüldüm..bu sayfanin ilk hamisiydin galiba..nasip değilmiş ne denirki...inşallah tekrar hamis olursun sonuna kadar sağlıklı gecirirsin

Aynilarini bende yasadim kimyasal gebelik,217,314,170 diye deger dustuk dusuk yaptim,2 ay sonra tekrar denedim 3 embriyo koydular 3 de tuttu,sonra hepsini kaybettim erken dogumla...

günaydın canım, mart sonuna bende adet olarak başlayacağım inşallah ama sen benden önce başlarsın sanırım, hayırlı uğurlu olur inşallah şimdiden :)
Merhaba aynı merkezde 11 martta gürkan hoca yaptı transferimi sormak istediğin şey varsa merkezle ilgili yardimci Olabilirim .23 martta sonuç alacagiz allah sanada nasip etsin

Aynilarini bende yasadim kimyasal gebelik,217,314,170 diye deger dustuk dusuk yaptim,2 ay sonra tekrar denedim 3 embriyo koydular 3 de tuttu,sonra hepsini kaybettim erken dogumla...
süreç malesef çok yorucu ve her aşaması çok zor.inşallah bundan sonra sonuca ulaşir kucaginiza alırsınız bebeğinizi .dileyen herkes minnoslarini kucaklasin inşallah.

Aminn...pztsi tekrar donmuslarla transferim olucak,3.ve son olur inseAllah..

Yaş = 39
Evlilik=11 yıl
Çocuk yok
Merkez=mersin ünv tıp fakültesi
11 mart transfer
Tek embriyoyla
23 mart sonuc
Azoospermi sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…