- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.261
Maşallah cnm gözün aydinGünaydın arkadaşlar 20 yumurtadan 14 olgun çıkmış ve 10 u döllenmiş çok mutluyum önce dualara sonrada arı sütüne bağlıyorum döllenmedeki sayının artmasını çünkü iki tedavidede 5 döllendi
Çok uzuldum cnm hayırlısı olsun inss tez zamanda sağlıklı hamilelik yasatsin rabbimKızlar benim Malesef değerler düştü
Rabbim sizlere yaşatmasın ...
Yine de takip edenler için özet geçiyorum
32 yaş ilk deneme
5.gün embriyosu
9.gün değer 110
11.gün değer 167
13. Gün 67
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Anlayamadım bile inanın 15 gündür o kadar gerilmişim ki neredeyse se ohh be dicem.
8. Gün kanama hafif başladı o günden sonra zehir oldu zaten . Yok böyle bir stres...
Çok üzüldüm canım bende keseyi gördükten sonra düşük yaptım ama doktor şöyle bir umut verdi çok şanslısın en azından hamile kalabiliyorsun bu bizim için çok önemli dedi dondurulmuşlardan denersin ve okuduğuma göre embriyoların hepsi kaliteliymiş bu çok güzel bir şey.. Hiç üzülme yani canım.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar benim Malesef değerler düştü
32 yaş ilk deneme
5.gün embriyosu
9.gün değer 110
11.gün değer 167
13. Gün 67
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Anlayamadım bile inanın 15 gündür o kadar gerilmişim ki neredeyse se ohh be dicem.
8. Gün kanama hafif başladı o günden sonra zehir oldu zaten . Yok böyle bir stres...
Çok üzüldüm canım bende keseyi gördükten sonra düşük yaptım ama doktor şöyle bir umut verdi çok şanslısın en azından hamile kalabiliyorsun bu bizim için çok önemli dedi dondurulmuşlardan denersin ve okuduğuma göre embriyoların hepsi kaliteliymiş bu çok güzel bir şey.. Hiç üzülme yani canım.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın arkadaşlar 20 yumurtadan 14 olgun çıkmış ve 10 u döllenmiş çok mutluyum önce dualara sonrada arı sütüne bağlıyorum döllenmedeki sayının artmasını çünkü iki tedavidede 5 döllendi
Yas: 37 oldum :)
İnfertifite sebebi: sebepsiz
Merkez: mersin universite hastanesi tup bebek merkez
Cocuk: yok
Transfer tarihi: henuz ilk deneme olacak ve mart adetinde baslancak, oda mart sonu adetine denk gelir
çok uzüldüm canim. ne desek bos. zamani gelmemiş demekki. dondurulmuslarin varsa onlarla denersin.rabbim tez zama da kavustursun yavrularimizaKızlar benim Malesef değerler düştü
32 yaş ilk deneme
5.gün embriyosu
9.gün değer 110
11.gün değer 167
13. Gün 67
Teşekkürler kızlar insanın tanımadığı kişiler için de iyi dilekte bulunması ne kadar güzel inşallah bugünden sonra diğer arkadaşlardan iyi haberler alırız...
Teşekkürler kızlar insanın tanımadığı kişiler için de iyi dilekte bulunması ne kadar güzel inşallah bugünden sonra diğer arkadaşlardan iyi haberler alırız...
Kızlar benim Malesef değerler düştü
32 yaş ilk deneme
5.gün embriyosu
9.gün değer 110
11.gün değer 167
13. Gün 67
Merhaba aynı merkezde 11 martta gürkan hoca yaptı transferimi sormak istediğin şey varsa merkezle ilgili yardimci Olabilirim .23 martta sonuç alacagiz allah sanada nasip etsingünaydın canım, mart sonuna bende adet olarak başlayacağım inşallah ama sen benden önce başlarsın sanırım, hayırlı uğurlu olur inşallah şimdiden :)
süreç malesef çok yorucu ve her aşaması çok zor.inşallah bundan sonra sonuca ulaşir kucaginiza alırsınız bebeğinizi .dileyen herkes minnoslarini kucaklasin inşallah.Aynilarini bende yasadim kimyasal gebelik,217,314,170 diye deger dustuk dusuk yaptim,2 ay sonra tekrar denedim 3 embriyo koydular 3 de tuttu,sonra hepsini kaybettim erken dogumla...
Canim cok uzuldum umarim tekrardan olur busefer saglikli bir gebelik olur kucagina alirsinTeşekkürler kızlar insanın tanımadığı kişiler için de iyi dilekte bulunması ne kadar güzel inşallah bugünden sonra diğer arkadaşlardan iyi haberler alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?