- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.281
İnşallah bebeğine inan ve çok yatma olumsuz hiç düşünme hatta bebeginle ilgili hayaller kur konuş onunla müzik dinle,kitap oku sürekli dokun ona inşallah sonuçlarimiz çok iyi olacak...Aminn...pztsi tekrar donmuslarla transferim olucak,3.ve son olur inseAllah..
Bende çok üzüldüm . bir dahakine sana sıkı sıkı tutunur inşallah.Kızlar benim Malesef değerler düştü
Rabbim sizlere yaşatmasın ...
Yine de takip edenler için özet geçiyorum
32 yaş ilk deneme
9.gün değer 110
11.gün değer 167
13. Gün 67
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Anlayamadım bile inanın 15 gündür o kadar gerilmişim ki neredeyse se ohh be dicem.
8. Gün kanama hafif başladı o günden sonra zehir oldu zaten . Yok böyle bir stres...
Canim benim transferim dun oldu bende evde yuriyus yapiyorum sonuclarimiz pozitif olsunda herseye degerBen çok ağrım olmadıkca yatmiyorum 12 gün raporluyum ana sınıfı ogretmeniyim çocuklar çok yordugu için rapor aldım.evrede iş yapmıyorum kendimi yormadan yürüyüş yapıyorum,sahilde kitap okuyorum kendimi iyi hissettiren herşeyi yapıyorum sinemaya gidiyorum,arkadaşlarımla sık gorusuyorum.sonucu etliliyecek negatif şeyleri hiç düşünmüyorum.
bende onu cok merak ediyorum. pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. merakla bekliyorum bendeKızlar dondurulmusa tiansfer kacinci gun koyuluyor
Kolay gelsin benim 7 gün bitti kaldı 5 allahın izniyle.Canim benim transferim dun oldu bende evde yuriyus yapiyorum sonuclarimiz pozitif olsunda herseye deger
bende onu cok merak ediyorum. pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. merakla bekliyorum bende
Kizlar benimde dondurulmus transfer oldu beni pazartsei cagirdilar kontrole persembede tarnsferim oldubende onu cok merak ediyorum. pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. merakla bekliyorum bende
Hiç bir fikrim yok allah kolaylık verdin canımKızlar bilirsiniz dondurulmuş için başlamıştım tedaviye.tedaviyi iptal ettik endometrium kalınlaşmadığı için,şimdi histereskopi olucam.Aranızda bunu olan oldu mu
Kacinci gun tiransfer olduKizlar benimde dondurulmus transfer oldu beni pazartsei cagirdilar kontrole persembede tarnsferim oldu
Nar suyu tirans ferden oncemi sonrami icilirNar suyu icseydin,gunde 2 bardak taze sikilmis,birde fizyoterapi aliniyor karindan rahim inceligi olanlar lcin,kac cikti rahim kalinligin?
önce canim. gecen gün tv de ibrahim saracoglu bahsedlyordu,rahim kalinligi icin nar suyu iyi gelor diyorduNar suyu tirans ferden oncemi sonrami icilir
Bende merinol kullandım bu tedavimde canım hayırlısı olsun inşallah kaliteli embriyoların olur kızına kardeş gelir :)Selam kızlar..
Bende bugün tedaviye başladım..çok şükür inşallah herşey yolunda gider..
225 gonal f
75 merionol ile başladık
5 Gün sonra kontrol..
Merinol ilk kez kullanıcam hep gonalf le oluyodu hayırlısı Allahtan
Bende merinol kullandım bu tedavimde canım hayırlısı olsun inşallah kaliteli embriyoların olur kızına kardeş gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?