2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ben çok ağrım olmadıkca yatmiyorum 12 gün raporluyum ana sınıfı ogretmeniyim çocuklar çok yordugu için rapor aldım.evrede iş yapmıyorum kendimi yormadan yürüyüş yapıyorum,sahilde kitap okuyorum kendimi iyi hissettiren herşeyi yapıyorum sinemaya gidiyorum,arkadaşlarımla sık gorusuyorum.sonucu etliliyecek negatif şeyleri hiç düşünmüyorum.

Bende çok üzüldüm . bir dahakine sana sıkı sıkı tutunur inşallah.

Canim benim transferim dun oldu bende evde yuriyus yapiyorum sonuclarimiz pozitif olsunda herseye deger

Kızlar bilirsiniz dondurulmuş için başlamıştım tedaviye.tedaviyi iptal ettik endometrium kalınlaşmadığı için,şimdi histereskopi olucam.Aranızda bunu olan oldu mu

Nar suyu icseydin,gunde 2 bardak taze sikilmis,birde fizyoterapi aliniyor karindan rahim inceligi olanlar lcin,kac cikti rahim kalinligin?

bende onu cok merak ediyorum. pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. merakla bekliyorum bende

bende onu cok merak ediyorum. pazartesi kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. merakla bekliyorum bende
Kizlar benimde dondurulmus transfer oldu beni pazartsei cagirdilar kontrole persembede tarnsferim oldu

Selam kızlar..
Bende bugün tedaviye başladım..çok şükür inşallah herşey yolunda gider..
225 gonal f
75 merionol ile başladık
5 Gün sonra kontrol..
Merinol ilk kez kullanıcam hep gonalf le oluyodu hayırlısı Allahtan

Arkadaşlar dün bir akrabamın eşi doktorasını aldı, kendisi sınavdayken eşi evde onu düşünerek Ashabı Bedir duasını okumuş. Daha okurken içime huzur doldu dedi ve beni aradı. Ben dün okudum ve dua sonunda rabbime yalvardım. Evde transfer esnasında bekleyenler Okyanus müziği dinlesin ve abdest alıp bu duayı okuyup dileğini dilesin. Biraz uzun isimlerden oluşuyor. Ben yapıcam sizinlede paylaşmak istedim. Buarada kotu dizi, gerilimli filmler dedikodudan kaçın dedi doktor bir kuzenim Vivaldi dinle dedi:)

Bende merinol kullandım bu tedavimde canım hayırlısı olsun inşallah kaliteli embriyoların olur kızına kardeş gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…