- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.301
hayırlı olsun cnm tedavin çok sevindim inss kızına kardeş gelsin guzel haberlerini okuruz buradan insSelam kızlar..
Bende bugün tedaviye başladım..çok şükür inşallah herşey yolunda gider..
225 gonal f
75 merionol ile başladık
5 Gün sonra kontrol..
Merinol ilk kez kullanıcam hep gonalf le oluyodu hayırlısı Allahtan
hayırlı olsun cnm tedavin çok sevindim inss kızına kardeş gelsin guzel haberlerini okuruz buradan ins
canim sen adetinin ilk gününden itibaren estrofem kullandin sanirim dimi ben oyle hatirliyorum. ben ücüncü gün basladim. bakalim transfer nezaman olacakMartin 2 adet tarihimdi martin 17 sinde taransfer oldu yani 16 gunu canim
Evet canim ilk gunden basladim bencanim sen adetinin ilk gününden itibaren estrofem kullandin sanirim dimi ben oyle hatirliyorum. ben ücüncü gün basladim. bakalim transfer nezaman olacak
Canım sen tekrar test yaptırdın mı?18 Mart demişsin ama ben göremedim msjini.inş herşey yolundadırKızlar sonucum 25 ama sevinmiyorum henüz tabi çünkü vücudumda hala çatlatma iğnesinden kalma HCG var. Transferin 9. günü, 3. gün embriyosu. Ama 11 Martta HCG içeren ovitrelle iğnesi vurundum. Daha 5 gün oldu. Şimdi 18 mart gibi tekrar test yaptırıp değerin yükselip yükselmediğine bakmak istiyorum. Yükselmişse o zaman demekki iğnenin etkisi değilmiş, gerçekten hamileymişim dicem :)
Canım sen tekrar test yaptırdın mı?18 Mart demişsin ama ben göremedim msjini.inş herşey yolundadır
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yolumda gider herşeyinGunsacım yaptırdım yaptırmasına da pek bilgilendirici olmadı. 25 çıkan hcg 2 gün sonra 29 oldu. Sevindim, demekki iyi kötü tutunmuş. Ama ne kadarı ovitrellenin etkisi bilmediğim için birşey diyemiyorum. Kaldı ki 11. gün için 29 düşük bir değer. Anlayacağın yarınki esas kan testimi beklemem lazım inşallah bir mucize olur da kat kat artar.
Hayırlısı olsun inss degerin katkat artmış olsun bidahaki tahlile cnmGunsacım yaptırdım yaptırmasına da pek bilgilendirici olmadı. 25 çıkan hcg 2 gün sonra 29 oldu. Sevindim, demekki iyi kötü tutunmuş. Ama ne kadarı ovitrellenin etkisi bilmediğim için birşey diyemiyorum. Kaldı ki 11. gün için 29 düşük bir değer. Anlayacağın yarınki esas kan testimi beklemem lazım inşallah bir mucize olur da kat kat artar.
herşeyin hayırlısı olsun canım yarinn inş kat kat artar güzel güzel haberler duyarizGunsacım yaptırdım yaptırmasına da pek bilgilendirici olmadı. 25 çıkan hcg 2 gün sonra 29 oldu. Sevindim, demekki iyi kötü tutunmuş. Ama ne kadarı ovitrellenin etkisi bilmediğim için birşey diyemiyorum. Kaldı ki 11. gün için 29 düşük bir değer. Anlayacağın yarınki esas kan testimi beklemem lazım inşallah bir mucize olur da kat kat artar.
merhaba arkadaşlar eşi micro tese olan var mı? varsa süreç nasıl bilgi verebilir mi
bahçeci fulyada olacak bizde çıkış çok az motil amorf yazıyor büyuk ihtimalle tese olacak. sizdeki sorun ne bir de teseden sonra esin nasıl oluyor hemen toparlayabiliyor mu biz yola çıkmayı düşünüyoruz da. çok sağol simdidenCanım eşim 3 kez oldu..siz nerde olucaksiniz
bahçeci fulyada olacak bizde çıkış çok az motil amorf yazıyor büyuk ihtimalle tese olacak. sizdeki sorun ne bir de teseden sonra esin nasıl oluyor hemen toparlayabiliyor mu biz yola çıkmayı düşünüyoruz da. çok sağol simdiden
sağol canım inşallah öyle olur tesa yapılmıştı bi öncekinde bursa daydık.peki teseden bulundumu sperm inşallah olumlu sonuçlanmıştır..bizde amorf olduğu için biraz şüpheli tese olup olmayacağı ama ilk umut bahcecideydik 2 tane 5. gün kondu kimyasal gebelik oldu orada amorf spermle yapılmış 2. denemede tesa oldu ama 2. gün embriyosu kondu orası tam bir muamma tesa sonucunu bile doğru düzgün söylemedi ler. bakalım bu defa risk almak istemiyoruz tekrar amorf spermle bakalım çarşamba opu olacak o gün belirlenecek.
Çok teşekkür ederim canım gerçekten böyle okuyunca insana umut oluyor sizde zor bi süreçten geçmişsiniz inşallah yine olumlu sonucu görürsünüz.. darısı tüm bekleyen arkadaşların başına..Cnm.bizim ilk tese 2007 de marmara universitesinde oldu ve esimi mahfettiler kaç gün kendine gelemedi..zorda olsa 11 sperm bulundu..3 embriyo transfer oldu tutmadı..2. Yi 8 ay sonra yaptilar daha dokular duzrlmeden..hiç sperm çıkmadı..esim bidaha tese filan olmam diyince uzun süre ara verdik..ışte 2012 de emre beyde oldu..emre bey %50 şans verdi bize o zaman sperm bulundu 3 tupte donduruldu..cikanlarla denedik dondurulmuş embriyo transferi oldum 5. Gün 2 tane ama tutmadı..sonra 2013 nisanda tekrar başladık 1 tüp sperm çözüldü çok şükür sperm cikti onlardanda 5. Gün 2 tane taze embriyo koyuldu ve 10 . senemizde ilk kez hamile kaldım..kizim 2 yaşında şimdi çok şükür..dün de tekrardan tedaviye başladım insallah kızıma bi kardeş re gelir..rabbim sanada isteyen herkesede nasip eder inşallah cnm.teseden daha saglikli spermler bulunur cnm ins.amorf sperm ne demek bilmiyorum cnm .
Çok teşekkür ederim canım gerçekten böyle okuyunca insana umut oluyor sizde zor bi süreçten geçmişsiniz inşallah yine olumlu sonucu görürsünüz.. darısı tüm bekleyen arkadaşların başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?