- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.321
4 yıllik evliyiz 3. denememiz..esin için ekstra bişeyler yaptınız mı ilaç veya bitkisel?Evt cnm.çok zor sureclerdi kısaca anlattim hikayemi sonu güzel oldu çok şükür..inşallah RAbbim isteyen. Herkese nasip etsin ins.kaç senelik evlisiniz
10 uda devam ediyor çok şükür 5.güne gidiyorlar :)
10 uda devam ediyor çok şükür 5.güne gidiyorlar :)
Idrar testi ysptirmadiniz mi hiç inş İki günde güzel güzel gecerKızlar 10 gün bitiyor çok şükür.bugün çok basim dönüyor hep uzanmamak için dolaşmaya çalışıyorum düşecek gibi oluyorum artık kalkmadim iki gün geçsin artık
Kızlar transferden sonraki 5.gunum de bugün itibariyle bitti çok şükür kaldı t gün çok heycanliyim sizler nasılsınız
İnşallah canim ya şükür geciyo günler dün 4.gunuydu transfer in sol kasigima bıçak gibi kesi girdi öyle sevindimkiMaaşallah cnm yarısı gitmiş bile geri kalan günlerde su gibi akıp geçsin inşallah
İnşallah canim ya şükür geciyo günler dün 4.gunuydu transfer in sol kasigima bıçak gibi kesi girdi öyle sevindimki
Allah razı olsun canım benim opu oldumu senin inşallah hayırlısı ile geçer transferin her aşama öyle heycanli ki yok böyle bi duygu seliAyy cnm insan ufakcik biseyden bile umitlanip seviniyo.inşallah bebis yada bebislerin sana tutunmustur sıkı sıkı..bende heyecanla transfer asamasina gelmeyi bekliyorum..
Allah razı olsun canım benim opu oldumu senin inşallah hayırlısı ile geçer transferin her aşama öyle heycanli ki yok böyle bi duygu seli
Yaaa çok yeni canim olsun inan günler su gibi akıp gidiyor iğne vuruluyorsun dimiyok cnm daha 2. günüm..inşallah hersşey güzel ilerlerr..
Yaaa çok yeni canim olsun inan günler su gibi akıp gidiyor iğne vuruluyorsun dimi
4 yıllik evliyiz 3. denememiz..esin için ekstra bişeyler yaptınız mı ilaç veya bitkisel?
Birsey kalmamis sonuca canim inssalh sonucunda pozitif olurKızlar 10 gün bitiyor çok şükür.bugün çok basim dönüyor hep uzanmamak için dolaşmaya çalışıyorum düşecek gibi oluyorum artık kalkmadim iki gün geçsin artık
Canım birşey sorucam benimde 7.günüm bugün sende adet olacakmışın gibi ağrı var mı bende var ve adet olucam diye çok korkuyorumKızlar 10 gün bitiyor çok şükür.bugün çok basim dönüyor hep uzanmamak için dolaşmaya çalışıyorum düşecek gibi oluyorum artık kalkmadim iki gün geçsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?