2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar tüp bebek tedavimden sonra elimde kalan son kullanma tarihi Şubat 2017 olan

4 adet GONAL F 450 / Piyasa fiyatı 340 TL
2 adet Cetrotide 0,25mg / Piyasa fiyatı 60 TL

ilaçları bulunmaktadır. İhtiyaç sahiplerine Gonal f adlı ilacı adet başına 200 TL; Cetrotide adlı ilacı ise 40 TL den verebilirim.

İsterseniz tamamını isterseniz de ihtiyacınız kadar olanını alabilirsiniz. İlaçlar açılmamış olup sürekli buzdolabında muhafazaedilmiştir.

Istanbulda ikamet edenlere elden verebilirim.

Hadi bakalım allah korusun maşallah diyelim.kaç tane transfer edilecek .hadi allah tamamına erdirsin

Kızlar 10 gün bitiyor çok şükür.bugün çok basim dönüyor hep uzanmamak için dolaşmaya çalışıyorum düşecek gibi oluyorum artık kalkmadim iki gün geçsin artık
Idrar testi ysptirmadiniz mi hiç inş İki günde güzel güzel gecer

İnşallah canim ya şükür geciyo günler dün 4.gunuydu transfer in sol kasigima bıçak gibi kesi girdi öyle sevindimki

Ayy cnm insan ufakcik biseyden bile umitlanip seviniyo.inşallah bebis yada bebislerin sana tutunmustur sıkı sıkı..bende heyecanla transfer asamasina gelmeyi bekliyorum..

Ayy cnm insan ufakcik biseyden bile umitlanip seviniyo.inşallah bebis yada bebislerin sana tutunmustur sıkı sıkı..bende heyecanla transfer asamasina gelmeyi bekliyorum..
Allah razı olsun canım benim opu oldumu senin inşallah hayırlısı ile geçer transferin her aşama öyle heycanli ki yok böyle bi duygu seli

4 yıllik evliyiz 3. denememiz..esin için ekstra bişeyler yaptınız mı ilaç veya bitkisel?

Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar

Kızlar 10 gün bitiyor çok şükür.bugün çok basim dönüyor hep uzanmamak için dolaşmaya çalışıyorum düşecek gibi oluyorum artık kalkmadim iki gün geçsin artık
Canım birşey sorucam benimde 7.günüm bugün sende adet olacakmışın gibi ağrı var mı bende var ve adet olucam diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…