- 7 Aralık 2010
- 277
- 198
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.341
Hamilelik belirtilerinin regl belietileriyle ayni oldugunu biliyorum transferinizin kacinci gunu ?Kizlar iyi aksamlar birsey sorcam benim dunden beri agrilarim var adet agrisi gibi acaba tutmadimi diyr uzuntuye kapildim bugun dorduncu gunum tarnsfer olanlar sizdede oldumu agri cok merak ediyorum
Canım inan çok istedim kendiliğinden olsun ama olmadı şimdide istiyorum ki tek seferde olsun tupum çünkü psikolojik olarak etkileniyorum allah bağışlasın kızını inşallah tüpün de tutarBenimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar
Canım dünde benim 4.gunuydu transfer in uzulme bendede dün bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdüHamilelik belirtilerinin regl belietileriyle ayni oldugunu biliyorum transferinizin kacinci gunu ?
Canım bende 15 inde transfer oldum ilk günler hiç bişe hissetmedim ama dün kaşık ağrım olduKizlar bende 16 martta transfer oldum .Hic bir belirti hissetmiyorum henuz benim gibi olan oldu mu ?
Canım benim de dün 4.gunuydu transfer in ve kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü sonra geçti sol tarafimaKizlar iyi aksamlar birsey sorcam benim dunden beri agrilarim var adet agrisi gibi acaba tutmadimi diyr uzuntuye kapildim bugun dorduncu gunum tarnsfer olanlar sizdede oldumu agri cok merak ediyorum
Canım inan çok istedim kendiliğinden olsun ama olmadı şimdide istiyorum ki tek seferde olsun tupum çünkü psikolojik olarak etkileniyorum allah bağışlasın kızını inşallah tüpün de tutar
Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar[/QUOT
Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar
Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar
İnşallah canimm senin gibi olsun insallah...Tansel bey igne verdi eşime 3 aydır onu kullanıyor bi de meşhur keciboynuzu kuru yapıyoruz. .motil çıkış var ama amorf yazması kafamızı karıştırıyor böyle durumdaki kimseyleBenimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar
Canim insalah oyledir 4 cu gunum bugunHamilelik belirtilerinin regl belietileriyle ayni oldugunu biliyorum transferinizin kacinci gunu ?
Insllah hamilelik belirtileridir agrilarimiz canim bende dusunmekten umutsuzluga kapildimCanım benim de dün 4.gunuydu transfer in ve kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü sonra geçti sol tarafima
Benimde ayni beraber guzel haberler veririz insallah birbirimizeCanim insalah oyledir 4 cu gunum bugun
Amin insaalah canimBenimde ayni beraber guzel haberler veririz insallah birbirimize
Benim 9. Günüm ovülasyon testi vardı yaptım biri silik biri normal çizgi çıktı sizde ne demekBenimde ayni beraber guzel haberler veririz insallah birbirimize
Amin insllah canim iyiye isaret olur bizim icinEvet bendede öyle ara ara oluyor iyiki kotumu bunu bilemiyorum ilk denemek benimde inşallah yerleşme agrilaridir.böyle olup pozitif olanda var,negatif olanda var inşallah biz pozitifi görürüz.
Evet bendede öyle ara ara oluyor iyiki kotumu bunu bilemiyorum ilk denemek benimde inşallah yerleşme agrilaridir.böyle olup pozitif olanda var,negatif olanda var inşallah biz pozitifi görürüz.
Hamilesin hayirli olsun canim darisi basimiza olsun.Kan testi yaptirip icini rahatlatmani oneririm :)Benim 9. Günüm ovülasyon testi vardı yaptım biri silik biri normal çizgi çıktı sizde ne demek
Umutsuzluğa kapılma canim özellikle 4.gunde ki kasik batması bebeğin tutunmasi anlamı tasiyo inşallah bizimde öyle olurInsllah hamilelik belirtileridir agrilarimiz canim bende dusunmekten umutsuzluga kapildim
Yumurtlama testi ile hamilelik belli olmaz canım varsa evde idrar testi yaptırdın yoksa kan ver yarınBenim 9. Günüm ovülasyon testi vardı yaptım biri silik biri normal çizgi çıktı sizde ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?