2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar
Canım inan çok istedim kendiliğinden olsun ama olmadı şimdide istiyorum ki tek seferde olsun tupum çünkü psikolojik olarak etkileniyorum allah bağışlasın kızını inşallah tüpün de tutar

Kizlar iyi aksamlar birsey sorcam benim dunden beri agrilarim var adet agrisi gibi acaba tutmadimi diyr uzuntuye kapildim bugun dorduncu gunum tarnsfer olanlar sizdede oldumu agri cok merak ediyorum
Canım benim de dün 4.gunuydu transfer in ve kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü sonra geçti sol tarafima

Canım inan çok istedim kendiliğinden olsun ama olmadı şimdide istiyorum ki tek seferde olsun tupum çünkü psikolojik olarak etkileniyorum allah bağışlasın kızını inşallah tüpün de tutar

Cnm bende istedim keşke kendiliginden olsaydı..çok mücadele ettim ama çok şükür rabbim tüp bebeklede olsa bi evlat nasip etti..inşallah RAbbim çok ugrastirmadan verir sana...sagol cnm. Amin.

insalahh
Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar[/QUOT
Benimde 3. Cu denemede kizim oldu .inşallah seninde bu defa olur cnm.teseden 3 ay önce eşim arı sutu bal polen karışımı. Isirgam macunu ve proppolis kullandi bide gnc ürünü arginmax men 3 kutu bunlar
İnşallah canimm senin gibi olsun insallah...Tansel bey igne verdi eşime 3 aydır onu kullanıyor bi de meşhur keciboynuzu kuru yapıyoruz. .motil çıkış var ama amorf yazması kafamızı karıştırıyor böyle durumdaki kimseyle
de karsilasmadigimiz için artik çarşamba günü hersey netleşecek bakalım. .

Evet bendede öyle ara ara oluyor iyiki kotumu bunu bilemiyorum ilk denemek benimde inşallah yerleşme agrilaridir.böyle olup pozitif olanda var,negatif olanda var inşallah biz pozitifi görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…