- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.361
Hamilesin hayirli olsun canim darisi basimiza olsun.Kan testi yaptirip icini rahatlatmani oneririm :)
Yumurtlama testi ile hamilelik belli olmaz canım varsa evde idrar testi yaptırdın yoksa kan ver yarın
Benim bildigim ovulasyon testleri normal hamilelikler de de onden hamilelik bilgisi veriyor.Tup bebekte kullanilan hormon ignelerinin bir etkisi kapmadiysa sonuc pozitif cikacaktir.Aaaa gerçekten mi Allahım sana şükürler olsun Çarşamba günü gel dedi doktor
Teşekkür ederim hepimi için hayırlısı olsun Çarşamba günü kan da belli olacakinşallahBenim bildigim ovulasyon testleri normal hamilelikler de de onden hamilelik bilgisi veriyor.Tup bebekte kullanilan hormon ignelerinin bir etkisi kapmadiysa sonuc pozitif cikacaktir.
İnşallahAmin insllah canim iyiye isaret olur bizim icin
Amin insllah canimUmutsuzluğa kapılma canim özellikle 4.gunde ki kasik batması bebeğin tutunmasi anlamı tasiyo inşallah bizimde öyle olur
İnşallah hayırlı haberle donetsin canımTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Test günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
ayy hadi inşallah güzel sonuçlarla dönersin...Test günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Ayy canım benim inşallah Rabbim gönlündekini verir sana sonucu bizede bildirTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Canım 7 de gitmişsin teste sonucu almadın mıTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Ayy bu bekleme olayını sevmiyorum insanın kalbi çıkacak gibi oluyo canim sen daha önce kan verdin mi yoksa bugün muydu ilk test gunun8 de kan verdim 11.30-12 ye doğru belli olacakmış.
Kalbim seninle ne olursa hayırlısı olsun..8 de kan verdim 11.30-12 ye doğru belli olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?