- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.381
Allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerle döneceksin...Test günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
İnşallah güzel haberi alırsın canımTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Insllah canim yuksek degerle donersinTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Hadi inss degerin katkat artmış olsun cnm8 de kan verdim 11.30-12 ye doğru belli olacakmış.
Canım sonucu merak ediyoruz hadi se vindir bizi inşallah dualarımız seninleTest günüm geldi çattı. Hastaneye gidiyorum kızlar dua edin çok yüksek değerlerle döneyim bayılcam
Ben progen kullandim bilemiyorum ilacını ohhs yumurtaliklarin fazla uyarılması sonucu karında göğüs altında su birkmesi oluyormuş.kilo almandan ve sisliginden anlıyorsun günde iki kilo birden alınıyormuş.bu durumda transferi durdurup tedaviye baslaniyormus.bilgim bukadar okuduklarimdanBende ilacima bugun baslicam gonal f persembe gel dedi bakicam yeniden ohhs ne oluyo bu arada gonal f in hazir olani bi de hazirlanacak olani var mis ben hazir olanndan alicam sorun olur mu siz nasl kullandiniz
Anladm kilo almamak icin ne yapmak gerekirBen progen kullandim bilemiyorum ilacını ohhs yumurtaliklarin fazla uyarılması sonucu karında göğüs altında su birkmesi oluyormuş.kilo almandan ve sisliginden anlıyorsun günde iki kilo birden alınıyormuş.bu durumda transferi durdurup tedaviye baslaniyormus.bilgim bukadar okuduklarimdan
Buna senin yapabileceğin bir şey yok kulladigimiz ilaçlar bizim yumurtalıklarimizi uyarıyor fazla uyarirsa sıkıntı oluyor doktorumuz ona göre sözünüzü ayarlıyor endişe etmeyin olmaz inşallah bir şeyAnladm kilo almamak icin ne yapmak gerekir
Canım hala almadın mı sonucu aklımız sende ya lütfen güzel haberler ver8 de kan verdim 11.30-12 ye doğru belli olacakmış.
Ay canım benim çok şükür çok sevindim allaha bin şükür inşallah böyle katlanarak gider değerin insallahKızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Hep dua ettim sana az önce bile ettim Nasıl Mutlu oldum anlatamam. Şimdide abdest alıp şükür icin dua edeceğim. Tanımasamda kader arkadaşımsın :) benimde transferim mayıs ikinci haftası banada bizlerede nasip etsin Rabbim inşallah...Kızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Canim benim cok sukur gozun aydin darisi keseyi gormeye insallahKızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Hosgeldin aramiza canim benimde tarnsferim persembeydi bende iki gundur agliyordum tutmadi diye adet agrilari gibi agrimvar birde dun bacaklarimda agriyorduøKIZLAR BENI DE ARANIZA ALIR MISINIZ PERSEMBE TRANSFER OLDUM.TRANSFER GUNUMDEN BERI AGLIYRM.TUTMADI DIYE 3. GUN IKINCI KALITE COK UZULDUM COK
Hayırlı olsun canim çok sevindimKızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
çok sevindim cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin inşallahKızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
hoşgeldin cnm hayırlı olsun transferin cnmKIZLAR BENI DE ARANIZA ALIR MISINIZ PERSEMBE TRANSFER OLDUM.TRANSFER GUNUMDEN BERI AGLIYRM.TUTMADI DIYE 3. GUN IKINCI KALITE COK UZULDUM COK
Tesekkur ederim canm ilk transferim benim sizin kacnci? Siz de benim gibi misiniz her gun agliyrm stresliyimçok sevindim cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin inşallah
hoşgeldin cnm hayırlı olsun transferin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?