2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bende ilacima bugun baslicam gonal f persembe gel dedi bakicam yeniden ohhs ne oluyo bu arada gonal f in hazir olani bi de hazirlanacak olani var mis ben hazir olanndan alicam sorun olur mu siz nasl kullandiniz

Arkadaşlar 12 tüp bebek tedavimi bitirdim tedavim tamamlandı tedavimde arta kalan ilaçları burda yazacam lazım olanlar özelden mesaj atarsa uygun rakamdan verecem bu arada istanbuldayım istanbuldakiler yazarsa iyi olur şehir dışına gönderemiycem ilaçlar biesteron 1 adet gonopeptyl 3 adet gonalef 1 kutu menagon 4 tane proxed plas eşimden kalan 2 kutu ihtiyacı olanlar mesaj yazsınlar özelden

Bende ilacima bugun baslicam gonal f persembe gel dedi bakicam yeniden ohhs ne oluyo bu arada gonal f in hazir olani bi de hazirlanacak olani var mis ben hazir olanndan alicam sorun olur mu siz nasl kullandiniz
Ben progen kullandim bilemiyorum ilacını ohhs yumurtaliklarin fazla uyarılması sonucu karında göğüs altında su birkmesi oluyormuş.kilo almandan ve sisliginden anlıyorsun günde iki kilo birden alınıyormuş.bu durumda transferi durdurup tedaviye baslaniyormus.bilgim bukadar okuduklarimdan

Anladm kilo almamak icin ne yapmak gerekir

Anladm kilo almamak icin ne yapmak gerekir
Buna senin yapabileceğin bir şey yok kulladigimiz ilaçlar bizim yumurtalıklarimizi uyarıyor fazla uyarirsa sıkıntı oluyor doktorumuz ona göre sözünüzü ayarlıyor endişe etmeyin olmaz inşallah bir şey

Kızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Ay canım benim çok şükür çok sevindim allaha bin şükür inşallah böyle katlanarak gider değerin insallah

Hep dua ettim sana az önce bile ettim Nasıl Mutlu oldum anlatamam. Şimdide abdest alıp şükür icin dua edeceğim. Tanımasamda kader arkadaşımsın :) benimde transferim mayıs ikinci haftası banada bizlerede nasip etsin Rabbim inşallah...

Canim benim cok sukur gozun aydin darisi keseyi gormeye insallahcanim belirtilerin nelerdi adet sancisi gibi agrilarin varmiydi bizide bilgilendirirsen seviniriz

Hayırlı olsun canim çok sevindim

çok sevindim cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin inşallah

KIZLAR BENI DE ARANIZA ALIR MISINIZ PERSEMBE TRANSFER OLDUM.TRANSFER GUNUMDEN BERI AGLIYRM.TUTMADI DIYE 3. GUN IKINCI KALITE COK UZULDUM COK
hoşgeldin cnm hayırlı olsun transferin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…