2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benimde opudan 1 hafta gecti bugün Ağrı'ya dayanamayıp doktora gittim. Gece 4 te sol kasık Ağrı'sıyla uyandım.Normal dedi. Adetimi bekliyoruz mayıs ikinci haftası nasipse transfer olacak. Bir an önce olsun istiyorum

Kızlar sakın olun benimde bugün 6.gunum benimde adet olacak gibi belim agriyo yüzüm sivilce doldu 4.gun şiddetli sol kasigima kramp girdi arada bi karnım ağrıyor ama umutsuzlanmiyorum lütfen sizde bukadar kasmayın kendinizi benimde ilk transferim cuma günü belli olucak sonuc bakalım

Çok sevindim inş kesesini görürsün kalbinide duyarsın.sağlıkla kucağına alırsın.açıkçası sen yazmayınca negatif diye düşündüm üzülüyordum Msjini görünce çok mutlu oldum darsiı isteyen herkese ve bana

Evet canim haklisin iste bazen elimizde olmadan bunlar yasanabiliyor insllah hepimiz pozitif sonuc aliriz

Regl olacak gibi Ağrı'ların oluyor muydu ve test yapmış mıydın yazabilir misin

cnm gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah
sayfamızda artık hamilelik takvimleri görelim hamişlerimiz çoğalsın inşallah.

Testi ne zaman yaptiracaksn benm 3. Gun embriyosu bugun 4. Gunum aglayip duruyrm tutmadi diye bir yandan da.hamilesin niye agliyosun diye ses geliyo icimden kafayi yemeden hamile kalsaydim hayirlisiyla

hoşgeldin arkadaşımm..bende senin bu anlattıklarının aynısını yaşamıştım 3 sene önce
transferden sonra 4 gün boyunca bi ağlıyodum tutmadığın düşünüp bi mutlu oluyodum ya tuttuysa diye..
deli gibiydim ya..sonraa 8. gğn kasık ağrılarım devam edince bi test yaptım hamileyim..
inşallah seninde bebişin tutunmuştur..

Ay canım benim çok şükür çok sevindim allaha bin şükür inşallah böyle katlanarak gider değerin insallah

Canim benim cok sukur gozun aydin darisi keseyi gormeye insallahcanim belirtilerin nelerdi adet sancisi gibi agrilarin varmiydi bizide bilgilendirirsen seviniriz

Hayırlı olsun canim çok sevindim

çok sevindim cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin inşallah

hoşgeldin cnm hayırlı olsun transferin cnm

cnm gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah
sayfamızda artık hamilelik takvimleri görelim hamişlerimiz çoğalsın inşallah.

Allah razı olsun hepinizden, dua eden beni merak eden kader arkadaşlarım sağolun inşallah değerler güzel artar da 29 unda keseyi görebilirim. Ve inşallah artık patır patır güzel haberler gelsin mutlu olalım kolay değil biz bunu hakediyoruz.

Kent 35 Allah senden razı olsun..Allah güzel gönlüne göre versin senin ve isteyen herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…