2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Allah ın izniyle buluncak canım bende 28 şubatta türkiyeye geliyorum 6 martta adetim olcak 7 marttada tedavi başlar herhalde canım çok heyecanlıyım valla şimdiden

hadi hayırlısı sevindim adına canım.benim bir hafta var adetime bir hormon ilacı verdi.adet olunca gidecem inş hersey güzel olur

hadi hayırlısı sevindim adına canım.benim bir hafta var adetime bir hormon ilacı verdi.adet olunca gidecem inş hersey güzel olur
İnşallah canım bana da adet öncesi bant vermişlerdi inşallah microtesemiz de istediğimiz gibi sonuçlanır da bir adım daha ilerleriz

Bende adet oldum salı Dr dayım onun heyecanı var cnm tedavilerimizde su gibi geçsin inss

Ne güzel tedaviler başlıyo yavas yavas..seninde sorunsuz ilerler cnm inşallah bebiş haberlerini alırız hayırlısıyla

benim adetime daha var 17-18 mart gibi ben sonlara kalıcamm zamanda geçmiyo..

merhaba arkadaşlar.. bende ocakta ikinci tedavime baslamistim ama ohss oldum ve transferim ertelendi.ilk adetim yeni bitti ikinci adetimi bekliyorum, yani mart insallah.. 6 tane dondurulmus embriyom var. sabitsizlikla bekliyorum

Merhaba
Hakkınızda hayırlısı olsun
buz bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsun inşallah

Bundan sonrasıda sorunsuz ilerler cnm inşallah..tesedede spermler bulunur..bebişler göbüşüne konur inşaallah Allahın izniyle..

Ne güzel tedaviler başlıyo yavas yavas..seninde sorunsuz ilerler cnm inşallah bebiş haberlerini alırız hayırlısıyla

Cnm bu ay on kontrol bende gelecek ay inss baslicam aynı zamanlara denk geliyoruz doğru diyorsun beklemek heyecanlı zaman zor geçiyor gercekten

Arkadaşlar bu ay hitereskopi olursam hemen gelecek ay tedaviye başlayan biliyomuyuz yaptıranlar yardımcı olurmusunuz

Cnm bu ay on kontrol bende gelecek ay inss baslicam aynı zamanlara denk geliyoruz doğru diyorsun beklemek heyecanlı zaman zor geçiyor gercekten

hımm komtrol demek..bende başlıyosun sandım iyi o zaman aynı zmaanlarada olucaz inşallah.
neyse bizden önce başlayanların haberlerini bekleriz heyecanla.

Arkadaşlar bu ay hitereskopi olursam hemen gelecek ay tedaviye başlayan biliyomuyuz yaptıranlar yardımcı olurmusunuz
Selam cnim bende histereskopi oldum 2 polip alindi ama 3 ay bekledim cunku adet duzenim bozuldu kanamam oldu falan yani hastanin durumuna gore sanirim..

Bu arada bende martta yaptirmayi dusunuyorum ama kararsizimda..Yani korkuyorum sanirim..Icimden gelmiyor 2 negatifden sonra..Hic bisey kullanmiyorum vitamin falan yediklerime dikkat etmiyorum esimede öyle tutuldum kaldim sanki..Yani olacaksa olur olsa olurdu gibi dusunuyorum nasip kismet..

Hayırlısıyla ard arda güzel haberler alalım inşallah canım nerede olacaktı tedavin belki söylemişsindir de ben bu aralar işte kafam pek yerinde değil

Başlayabiliyorsun canım ben burda hep öyle okudum hatta öylesi daha iyiymiş rahime çentik atıyorlarmış tutunması için
Sevindim buna tsk cnm bilgi icin
Selam cnim bende histereskopi oldum 2 polip alindi ama 3 ay bekledim cunku adet duzenim bozuldu kanamam oldu falan yani hastanin durumuna gore sanirim..
slm cnm acaba senden polip alındı diyemi Dr 3 ay bekletti ben sadece rahimin içine bajtiracam gorunurde sebep yoktu iki dusuk yaşadım onun için Dr gorusecem bakalım o ne diyecek salı belli olacak hersey

Hayırlısıyla ard arda güzel haberler alalım inşallah canım nerede olacaktı tedavin belki söylemişsindir de ben bu aralar işte kafam pek yerinde değil

İnşallah cnm benim..bahceci umut tüp bebek Canım tedavi olacağım hastane spermler orda oldugu için yine orda deniycem doktorum ordan gitmiş başka doktorla basliycam bakalım
Sen bi daha ne zaman gidiceksin kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…