2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Testi ne zaman yaptiracaksn benm 3. Gun embriyosu bugun 4. Gunum aglayip duruyrm tutmadi diye bir yandan da.hamilesin niye agliyosun diye ses geliyo icimden kafayi yemeden hamile kalsaydim hayirlisiyla
12.günü perşembe canım.banada arada ağlama krizleri geliyor ama ben sebebini bilmiyorum.tutup tutmama konusunda içimde hiç bir his yok.hissedersin diyorlar ama bende tık yok.bide sinirlerim tavan yapmış durumda öküz gibi yiyorum

Canim benim cok sukur gozun aydin darisi keseyi gormeye insallahcanim belirtilerin nelerdi adet sancisi gibi agrilarin varmiydi bizide bilgilendirirsen seviniriz
Adet sancısı gibi çok kez ağrım oldu ama öyle uzun sürmedi 10-15 dk. Ama bildiğin adet ağrısıydı. Başka belirtim olmadı.

Hoşgeldin arkadaşım neden ağlıyorsun ağlama lütfen benimki de çok iyi kalite değildi bak
Allah bagislasin canim rabbim.kucagina almayi da nasip.etsin.senin psikolojin nasildi? Hep pozitif miydin? Bi de hissettn mi transfer esnasnda falan tutunacagini
Canim benim.ananas ye kabak cekirdegi ye haslanmis sebze ye baharatli kizartmali seyler yeme. Benim de icimde hicbir his yok

Insallah canim rabbim tum isteyenlere ici sirada da bana anne olmayi nasip etsin. Cok saol canm icimi ferahlattn valla

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavime başlayacaktım fakat tsh çok çok yüksek olduğu için başlayamadım şimdi ilaç kullanıyorum aynı zamanda doktorum şekerli yiyeceklerden ve hamur işlerinden uzak durmamı söyledi. Onun dışında herhangi bir ilaç vermedi. Şuan tsh düşüşte ama 2.5 olması gerekiyormuşsun benimki 13 lerde halâ inşallah 2 haftaya kadar düşer. Bende de durum bu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ah bu hormonlar benim de ertelendi ama olsun emin adımlarla ilerleyelim de sonu güzel bitsin de tedavinin .geç olsun güç olmasın .hoşgeldin bu arada

Canım bu ananası bu dönemde hiç önermiyor dr.lar bunu araştırdım.buradaki bi çok bayan yediğini yazmış ama rahimde incelme yaptığından bahsediyor dr.lar.bende şaştım.

Aynen öyle yapmalıyız zaten çünkü çevreden herkes bşeyler söylüyor iyice kafam karışıyor
Canım herkeze he he de ama takma tamam mı sen ve esin ne düşünüyor önemli olan bu kimse önemli değil çünkü sen sadece bi kişiyle evlisin bunu unutma gül geç inan hayat daha tatlı gelicek sana

Canım herkeze he he de ama takma tamam mı sen ve esin ne düşünüyor önemli olan bu kimse önemli değil çünkü sen sadece bi kişiyle evlisin bunu unutma gül geç inan hayat daha tatlı gelicek sana
Haklısın.. Umarımki böyle yapabilirim hayatımız o ne dedi bu ne sesiyle geçmez inşallah. Biz tedavimize bakıcaz bundan sonra

Heyt be çok sevindim allah sonununu hayirli eylesin kat kat yukselsin sonucun yarında benim test günüm çok heyecanlıyım çok korkuyorum çok sancım var endişelendiriyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…