2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Heyt be çok sevindim allah sonununuhayirli eylesin kat kat yukselsin sonucun
cnm gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah
sayfamızda artık hamilelik takvimleri görelim hamişlerimiz çoğalsın inşallah.
i sallah yarın bende paylşırım böyle mutlu haber sizler

798, member: 290983"]İnşallah cnm..bebis veya bebislerin tutunmustur sıkı sıkı
Sen nasılsın cnm kontrolün ne zaman inss sorunsuz atlatacaksin[/QUOTE]

Persembe cnm kontrol inşallah yumoslar güzelce buyoyolardir kasiklarim agrimaya başladı zaten..merak ediyorum ne oluyo..
Sen nasılsın calisiyomusun cnm

Sen nasılsın cnm kontrolün ne zaman inss sorunsuz atlatacaksin

Persembe cnm kontrol inşallah yumoslar güzelce buyoyolardir kasiklarim agrimaya başladı zaten..merak ediyorum ne oluyo..
Sen nasılsın calisiyomusun cnm[/QUOTE]
Ohh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon olsun inss guzel haberler vereceksin inss bende iyiyim cnm ben çalışmiyorum cnm evdeyim haziranı bekliyorum bir tane oğlum var teoga hazırlanıyor onun stresi var bi yandanda işte günler geciyor

Sen nasılsın calisiyomusun cnm
Ohh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon olsun inss guzel haberler vereceksin inss bende iyiyim cnm ben çalışmiyorum cnm evdeyim haziranı bekliyorum bir tane oğlum var teoga hazırlanıyor onun stresi var bi yandanda işte günler geciyor[/QUOTE]

İnşallah cnmm benim..
Maaşallah oglun var demek ALLAH bağışlasın ne güzel..ALLAH zihin acikligi versin..hadii şu haziran çabucak gelsin ns

Günaydın kizlarr herkez nasıl bakalım ben çok iyim bugün 7.gün yarın iş başı artık bakalım cuma günü beni nasıl bir sürpriz bekliyo çok korkuyorum cokk

Günaydın cnm..bebisin veya bebislerin sana tutunmustur şimdi .7 Gün olmus..hayırlısı güzel sonuç alırsın inşallah

İnşallah cnmm benim..
Maaşallah oglun var demek ALLAH bağışlasın ne güzel..ALLAH zihin acikligi versin..hadii şu haziran çabucak gelsin ns[/QUOTE]
Evet cnm amin inss ya hemen arkanıza yetişmek istiyorum hamis sohbetleri de yaparız inss

İnşallah cnmm benim..
Maaşallah oglun var demek ALLAH bağışlasın ne güzel..ALLAH zihin acikligi versin..hadii şu haziran çabucak gelsin ns
Evet cnm amin inss ya hemen arkanıza yetişmek istiyorum hamis sohbetleri de yaparız inss[/QUOTE]

Yaparız yapariz ben bulurum seni merak etme

İnşallah kızlar cok dusunmemeye çalıştım çok kasmadim kendimi ama günler azaldıkça insan bi tuhaf oluo karnım ağrıyor bilmiyorum neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…