- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.441
İnşallah canımGünaydın bu gun 7. Gun her geçen gün dahada heyecanlı oluyor inanıyorum bebeğime kavusmama az kaldı allahım nasip etmiştir de bebeğim benimledir inşallah
Heyt be çok sevindim allah sonununuhayirli eylesin kat kat yukselsin sonucunKızlar kusura bakmayın telin şarjı bitmişti eve gelmeyi bekledim. Gelince de bi öğrencimle çalışmam gerekti, bu saati buldu cevap vermem. 14. gün sonucum 60 küsür çıktı. Bana biraz düşük gibi gelse de doktor yeterli olduğunu söyledi, tekrar test istemedi ve 29 unda kontrole çağırdı:) Hamdolsun bu günüme inşallah devamı da güzel olur. Merak eden soran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
i sallah yarın bende paylşırım böyle mutlu haber sizlercnm gözünaydın allah tamamına erdirsin inşallah
sayfamızda artık hamilelik takvimleri görelim hamişlerimiz çoğalsın inşallah.
Heyt be çok sevindim allah sonununuhayirli eylesin kat kat yukselsin sonucun
i sallah yarın bende paylşırım böyle mutlu haber sizler
inss yarın mutluluktan ucarsin cnm hamilesindir inşallahOfff yarın büyük gün kızlarçok heyecanliyim Kalbim dayanmiyacak çok duanizi bekliyorum
inss yarın mutluluktan ucarsin cnm hamilesindir inşallah
Sen nasılsın cnm kontrolün ne zaman inss sorunsuz atlatacaksin[/QUOTE]798, member: 290983"]İnşallah cnm..bebis veya bebislerin tutunmustur sıkı sıkı
Sen nasılsın cnm kontrolün ne zaman inss sorunsuz atlatacaksin
Ohh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon olsun inss guzel haberler vereceksin inss bende iyiyim cnm ben çalışmiyorum cnm evdeyim haziranı bekliyorum bir tane oğlum var teoga hazırlanıyor onun stresi var bi yandanda işte günler geciyor[/QUOTE]Persembe cnm kontrol inşallah yumoslar güzelce buyoyolardir kasiklarim agrimaya başladı zaten..merak ediyorum ne oluyo..
Sen nasılsın calisiyomusun cnm
Günaydın kizlarr herkez nasıl bakalım ben çok iyim bugün 7.gün yarın iş başı artık bakalım cuma günü beni nasıl bir sürpriz bekliyo çok korkuyorum cokk
Ohh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon olsun inss guzel haberler vereceksin inss bende iyiyim cnm ben çalışmiyorum cnm evdeyim haziranı bekliyorum bir tane oğlum var teoga hazırlanıyor onun stresi var bi yandanda işte günler geciyor
Evet cnm amin inss ya hemen arkanıza yetişmek istiyorum hamis sohbetleri de yaparız inss[/QUOTE]İnşallah cnmm benim..
Maaşallah oglun var demek ALLAH bağışlasın ne güzel..ALLAH zihin acikligi versin..hadii şu haziran çabucak gelsin ns
Ama böyle olmaz tabi liste halinde olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?