- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.461
Sakın ol canım transferin hayırlı olsun bu heycan bitmez transfer e kadar transfer den sonrada zaman geçmezkizlar günaydın. dün kontrolum vardi. 10.gun rahim kalınlığı 8,5 olmus. pperşembe birdaha kontolo çağırdı aksilik olmazsa böyle kalinlasmsya devam ederse cumartesi transfer yapabileceğini söyledi. simdiden heyecan bastı
İnşallah sırasıyla güzel haberler alacağız bi belirtin varmıOfff yarın büyük gün kızlarçok heyecanliyim Kalbim dayanmiyacak çok duanizi bekliyorum
Benim de 7. Günüm aynı gün ögrenicez hadi hayırlısı benim tek emriyo transfer edildi ilk denemem heyecanlıyımGünaydın kizlarr herkez nasıl bakalım ben çok iyim bugün 7.gün yarın iş başı artık bakalım cuma günü beni nasıl bir sürpriz bekliyo çok korkuyorum cokk
Aa evet canm dogru biliyorsun nerden tahmin ettinS s_akaydin76 . 23 mart test günü..
@safiskus. 24 mart sanırım
prenses1989 . 25 mart test günü
A asklarinenguzeli . 29 mart test günü
T the--banking = 29 mart test gunu
S Suniyeler . 23 mart test günü
Benim bildiklerim bunlar yanlismi doğru mu bilmiyorum
Ohh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon olsun inss guzel haberler vereceksin inss bende iyiyim cnm ben çalışmiyorum cnm evdeyim haziranı bekliyorum bir tanePersembe cnm kontrol inşallah yumoslar güzelce buyoyolardir kasiklarim agrimaya başladı zaten..merak ediyorum ne oluyo..
Sen nasılsın calisiyomusun cnm
karnım ağrıyorİnşallah sırasıyla güzel haberler alacağız bi belirtin varmı
Bugun test yapsaniz cikar mi odrar kan?B
Benim de 7. Günüm aynı gün ögrenicez hadi hayırlısı benim tek emriyo transfer edildi ilk denemem heyecanlıyım
Cuma yapsak cikar mi kiBenimde 29 mart ama ben okadar sabredermiyim bilmiyorum
Sanmiyorum çok erken değil mi 3. Gun embriyo su cuma kan testi yaptiracamBugun test yapsaniz cikar mi odrar kan?
Cuma kaçıncı gün oluyor seninCuma yapsak cikar mi ki
Persembe 3. Gun embriyosu transfer oldu iste 8 9. GunumCuma kaçıncı gün oluyor senin
Aa evet canm dogru biliyorsun nerden tahmin ettin
En garanti pazartesi yap çıkmazsa üzülürsun erken 8. GünPersembe 3. Gun embriyosu transfer oldu iste 8 9. Gunum
Off ayy listelerde birici sıraAa evet canm dogru biliyorsun nerden tahmin ettin
Bende dedim kendi kendime git bir test al yap dedim ama kendimi sakinlestirdim.ikinci gün embriyosu benimki yarın değer nasıl olur acaba 5gun embriyosu olanlara göre daha dusukmu olurEn garanti pazartesi yap çıkmazsa üzülürsun erken 8. Gün
İnşallah allahım hepimizin sonuçlarını pozitifi görmeyi nasip etsinOff ayy listelerde birici sıraYa kızlar hadi peş peşe pozitiflerimizi listeler ,doğum listemizi yaparız
Çok duygulandim
5. Emriyosu daha çubuk tutunuyo diye biliyorum insallah bizimkilerde tutunmustur bizledirBende dedim kendi kendime git bir test al yap dedim ama kendimi sakinlestirdim.ikinci gün embriyosu benimki yarın değer nasıl olur acaba 5gun embriyosu olanlara göre daha dusukmu olur
canim ikinci gün embriyosuysa sakin idrar testi yapma. bekle gününü.sonra kendini yipratirsin cikmazsa. benim ilk tefavimde ikinci gün emnriyosu 11.gün 23 cikmisti sonrasinda deger artmisti ama sekinci hafta malesef kaybettim bebisimi.Bende dedim kendi kendime git bir test al yap dedim ama kendimi sakinlestirdim.ikinci gün embriyosu benimki yarın değer nasıl olur acaba 5gun embriyosu olanlara göre daha dusukmu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?