2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kizlar günaydın. dün kontrolum vardi. 10.gun rahim kalınlığı 8,5 olmus. pperşembe birdaha kontolo çağırdı aksilik olmazsa böyle kalinlasmsya devam ederse cumartesi transfer yapabileceğini söyledi. simdiden heyecan bastı

Sakın ol canım transferin hayırlı olsun bu heycan bitmez transfer e kadar transfer den sonrada zaman geçmez

Son düzenleme:
Persembe cnm kontrol inşallah yumoslar güzelce buyoyolardir kasiklarim agrimaya başladı zaten..merak ediyorum ne oluyo..
Sen nasılsın calisiyomusun cnm
Ohh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon olsun inss guzel haberler vereceksin inss bende iyiyim cnm ben çalışmiyorum cnm evdeyim haziranı bekliyorum bir tane
-
İnşallah sırasıyla güzel haberler alacağız bi belirtin varmı
karnım ağrıyor
Gogsüm ağrıyor

En garanti pazartesi yap çıkmazsa üzülürsun erken 8. Gün
Bende dedim kendi kendime git bir test al yap dedim ama kendimi sakinlestirdim.ikinci gün embriyosu benimki yarın değer nasıl olur acaba 5gun embriyosu olanlara göre daha dusukmu olur

Bende dedim kendi kendime git bir test al yap dedim ama kendimi sakinlestirdim.ikinci gün embriyosu benimki yarın değer nasıl olur acaba 5gun embriyosu olanlara göre daha dusukmu olur
canim ikinci gün embriyosuysa sakin idrar testi yapma. bekle gününü.sonra kendini yipratirsin cikmazsa. benim ilk tefavimde ikinci gün emnriyosu 11.gün 23 cikmisti sonrasinda deger artmisti ama sekinci hafta malesef kaybettim bebisimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…