2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yok yapmayacağım merakla bekliyorum.
Hayatım boyunca okadar heyecanla bekledigim bir çok şey old,atandigim gün,eşimle ilk karşılaşma(biz eşimle telefonda tanıştırıldık)bir ay sonra gorustuk.nikah,düğün,ama su an yaşadığım hepsinden farklı anne olmayı bukadar istediğimi ben bile bilmiyordum

Kasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
Sakın ol canım yaa ben bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar söylüyorlar adet olcak gibi ağrı oluyormuş çok kendini dinleme sakın olmaya çalış

Sakın ol canım yaa ben bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar söylüyorlar adet olcak gibi ağrı oluyormuş çok kendini dinleme sakın olmaya çalış
Kendimi dinlemeden edemiyorum dışarı çıkayım bari evde elimde olmadan aynı şeyleri düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba,Geçen hafta salı yumurta toplandı perşembe günü transfer yapıldı.29 martta sonuç çıkacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Heyecanla,umutla ve dualarla beklemekteyim.

Kasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin

İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız Arkadaş lar

Son düzenleme:
Bende aynı ağrıyı çekiyorum ama adet olacağımızda o ağrı taki olana kadar kesilmiyor oluyorsun bir gun sonra oh be diyorsun ...ama bizim yasadigimiz agri zaman zaman sıkıştırıyor sonra yok oluyor unutuyorsun 7 gündür öyle benimki adet olacak olsak olurduk heralde.bilmiyorum öyle yorumladım ben kendimi

Son düzenleme:
evet doğru kasıklarımda ağrılar var regl olacakmışım gibi üzülüyorum tedirginim test alıp baksam mı acaba olmayacaksa da şimiden görsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…