- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.481
canim ikinci gün embriyosuysa sakin idrar testi yapma. bekle gününü.sonra kendini yipratirsin cikmazsa. benim ilk tefavimde ikinci gün emnriyosu 11.gün 23 cikmisti sonrasinda deger artmisti ama sekinci hafta malesef kaybettim bebisimi.
Allah yardımcımiz olsunArkadaşlar merhaba,Geçen hafta salı yumurta toplandı perşembe günü transfer yapıldı.29 martta sonuç çıkacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Heyecanla,umutla ve dualarla beklemekteyim.
Allah yardımcımiz olsun
Cnm inss güzel şeylerin habercisidir yasadiklarin bebis kendine yer aciyordur insKasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
Hayırlı olsun cnm inss olumlu sonuçlanırArkadaşlar merhaba,Geçen hafta salı yumurta toplandı perşembe günü transfer yapıldı.29 martta sonuç çıkacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Heyecanla,umutla ve dualarla beklemekteyim.
Sakın ol canım yaa ben bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar söylüyorlar adet olcak gibi ağrı oluyormuş çok kendini dinleme sakın olmaya çalışKasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
İnşallah ama çok tedirginimCnm inss güzel şeylerin habercisidir yasadiklarin bebis kendine yer aciyordur ins
Kendimi dinlemeden edemiyorum dışarı çıkayım bari evde elimde olmadan aynı şeyleri düşünüyorumSakın ol canım yaa ben bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar söylüyorlar adet olcak gibi ağrı oluyormuş çok kendini dinleme sakın olmaya çalış
Seninkide mi 3. Gun embroyosu canm kac hucreliydi kalitesi nasildiArkadaşlar merhaba,Geçen hafta salı yumurta toplandı perşembe günü transfer yapıldı.29 martta sonuç çıkacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Heyecanla,umutla ve dualarla beklemekteyim.
Ben dr cok tedirginimİnşallah ama çok tedirginim
Ne güzel olmuş ellerine sağlıkS s_akaydin76 . 23 mart test günü..
S Suniyeler . 23 mart test günü
@safiskus. 24 mart sanırım
@prenses1989. 25 mart test günü
@asklarinenguzeli. 29 mart test günü
T the--banking = 29 mart test gunu
@Bella86. 29 mart test günü
Benim bildiklerim bunlar yanlismi doğru mu bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba,Geçen hafta salı yumurta toplandı perşembe günü transfer yapıldı.29 martta sonuç çıkacak Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Heyecanla,umutla ve dualarla beklemekteyim.
Kasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
Beni de ekle 29 martNe güzel olmuş ellerine sağlık
S s_akaydin76 . 23 mart test günü..
S Suniyeler . 23 mart test günü
@safiskus. 24 mart sanırım
@prenses1989. 25 mart test günü
@asklarinenguzeli. 29 mart test günü
T the--banking = 29 mart test gunu
@Bella86. 29 mart test günü
@ellem. 29 mart test günü
Anna Karenina . 29 mart test günü
Benim bildiklerim bunlar yanlismi doğru mu bilmiyorum
Bende aynı ağrıyı çekiyorum ama adet olacağımızda o ağrı taki olana kadar kesilmiyor oluyorsun bir gun sonra oh be diyorsun ...ama bizim yasadigimiz agri zaman zaman sıkıştırıyor sonra yok oluyor unutuyorsun 7 gündür öyle benimki adet olacak olsak olurduk heralde.bilmiyorum öyle yorumladım ben kendimiKasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?