- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.501
Yerleşme ağrıların olsun inşallah hepimiz yaşıyoruz bekleyip öğreneceğiz başka çaresi yokBugün 10.günüm ve rahim ağrısı var.
Seninkide mi 3. Gun embroyosu canm kac hucreliydi kalitesi nasildi
En bastayim ama masallahim yokBende masallah isterim simariyim en stresli benim
evet doğru kasıklarımda ağrılar var regl olacakmışım gibi üzülüyorum tedirginim test alıp baksam mı acaba olmayacaksa da şimiden görsem miSende yarın öğreneceksiniz değilmi aynı düşünceleri sabah bende yaşadım internetten yoga yapacagim şimdi aydınlanmak ve rahatlamak için cokfaydası oluyor.sabah mi gideceksin kana çok heyecanlı olduğumuz için karamsarlık yaşıyoruz rahatlamamiz lazım .bizimki biraz
pişmiş asa su katmak oluyor .test felanda yapma sakin ol yer açıyor cocuklarimiz kendine
Dua edecegim size Rabbim hayırlısını versin inşallahOfff yarın büyük gün kızlarçok heyecanliyim Kalbim dayanmiyacak çok duanizi bekliyorum
Canım süper olmuş kız eline sağlıkS s_akaydin76 . 23 mart test günü..
@Suniyeler. 23 mart test günü
@safiskus. 24 mart sanırım
prenses1989 . 25 mart test günü
@asklarinenguzeli. 29 mart test günü
T the--banking = 29 mart test gunu
@Bella86. 29 mart test günü
Benim bildiklerim bunlar yanlismi doğru mu bilmiyorum
Benimde ilk denemem canim 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı 5.gun embriyosu cuma günü belli olcak bakalım çok heycanliyimB
Benim de 7. Günüm aynı gün ögrenicez hadi hayırlısı benim tek emriyo transfer edildi ilk denemem heyecanlıyım
Çok sağol rabbim seninde kucağını çifter çifter doldurduk tüm arkadaşlarımizin kucakladı mis kokulu yavrulariyla dolsunDua edecegim size Rabbim hayırlısını versin inşallah
Canım benim de 7.gün ve bende de aynı ağrılar var karnım ağrıyor sivilcelendim arada kaşık batmam varKasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
Arada kaynamis cnm yapmammi yoksa
Canım bu imkansız kullandığımız iğne ve ilaçlar adet olmamızı bakılıyor iğneleri bırakmadan adet olamayizBende aynı ağrıyı çekiyorum ama adet olacağımızda o ağrı taki olana kadar kesilmiyor oluyorsun bir gun sonra oh be diyorsun ...ama bizim yasadigimiz agri zaman zaman sıkıştırıyor sonra yok oluyor unutuyorsun 7 gündür öyle benimki adet olacak olsak olurduk heralde.bilmiyorum öyle yorumladım ben kendimi
Teşekkürler kaprisliyiz biz çok seviyoruz seni eline sağlık
Daha ne olsun kız harika olmuş inşallah sonuçlarda güzel olurRica ederim cnm inşallah karşılarına bebis resmide koyucaz
Elimden geldiğince yapmaya çalıştım.
Canım sende ne zaman olacaksın bu listedeRica ederim cnm inşallah karşılarına bebis resmide koyucaz
Elimden geldiğince yapmaya çalıştım.
Insallah hamile.kalirsin canmGüzel dileklerde buluna arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Hücresini sormadım kalitesi iyi dedi doktorum.Çok detaylı sormadım çünkü kötü birşey duymak istemiyorum :/ 3 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi biri ufaktı işlem yapılmadı. diğer dölenen bölünmeyi yapamamış. son bir yumurta kaliteliymiş. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık.
Yaaa Ama ben kendimi öyle rahatlattıyordum ne olcak şimdi şaka şaka allah ne verirse hayırlısindan verir sonuç ne olursa hakkimizda hayırlisiCanım bu imkansız kullandığımız iğne ve ilaçlar adet olmamızı bakılıyor iğneleri bırakmadan adet olamayiz
Benim 3.gun tek 1. Kalite kondu canımBenimde ilk denemem canim 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı 5.gun embriyosu cuma günü belli olcak bakalım çok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?