2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Seninkide mi 3. Gun embroyosu canm kac hucreliydi kalitesi nasildi

Güzel dileklerde buluna arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Hücresini sormadım kalitesi iyi dedi doktorum.Çok detaylı sormadım çünkü kötü birşey duymak istemiyorum :/ 3 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi biri ufaktı işlem yapılmadı. diğer dölenen bölünmeyi yapamamış. son bir yumurta kaliteliymiş. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık.

Sende yarın öğreneceksiniz değilmi aynı düşünceleri sabah bende yaşadım internetten yoga yapacagim şimdi aydınlanmak ve rahatlamak için cokfaydası oluyor.sabah mi gideceksin kana çok heyecanlı olduğumuz için karamsarlık yaşıyoruz rahatlamamiz lazım .bizimki biraz
pişmiş asa su katmak oluyor .test felanda yapma sakin ol yer açıyor cocuklarimiz kendine

C
Kasiklarimda sancı gibi ağrı var sanki adet olacak gibi migdemde bi tuaf transfer in 7. Gunu henüz adetmin ise 22. Günü off çok korkuyorum yardım edin
Canım benim de 7.gün ve bende de aynı ağrılar var karnım ağrıyor sivilcelendim arada kaşık batmam var

Canım bu imkansız kullandığımız iğne ve ilaçlar adet olmamızı bakılıyor iğneleri bırakmadan adet olamayiz

Insallah hamile.kalirsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…