- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.521
Insallah hamile.kalirsin canm
Kendimi hamile gibi gorunce cok heyecanlandim1- S s_akaydin76 . 23 mart test günü..
2-@Suniyeler. 23 mart test günü
3-@safiskus. 24 mart sanırım
4-prenses1989 . 25 mart test günü
5- A asklarinenguzeli . 29 mart test günü
6- T the--banking = 29 mart test gunu
7-@Bella86. 29 mart test günü
8-@ellem. 29 mart test günü
9-Anna Karenina . 29 mart test günü
Canım sende ne zaman olacaksın bu listede
İnşallah Rabbim gönlündekini verir sana canım benimBenim 3.gun tek 1. Kalite kondu canım
Ay bende şimdi iğneye gidicem doktoruma sorucam cnm normal mi diye of öff bitsin artikkizlar hepimiz ayni endiseleri duyuyuyoruz bu adet olcak gibi agrilar ben bugun hemsiremle konustum normal dedi kullandigimiz ilaclardan olabiliyormus cunku bende kacgundur bu agridan dolati uzuluyordum insllah hepimiz pozitif sonuc aliriz hamiş sayfasi olur burasi
kizlar hepimiz ayni endiseleri duyuyuyoruz bu adet olcak gibi agrilar ben bugun hemsiremle konustum normal dedi kullandigimiz ilaclardan olabiliyormus cunku bende kacgundur bu agridan dolati uzuluyordum insllah hepimiz pozitif sonuc aliriz hamiş sayfasi olur burasi
Amin canim insallah seninde allahım yüzünü guldursunİnşallah Rabbim gönlündekini verir sana canım benim
Sende bir sor bakalim nedicek evet bitsin artik canim neignesi kullaniyorsunAy bende şimdi iğneye gidicem doktoruma sorucam cnm normal mi diye of öff bitsin artik
Ya keşke bende bu listede olsaydım tedavim ertelenmeseydi olacaktimCnm benim daha tedavinin 4. Günü daha var benim opu olucak transfer oo ben en.son.
Ya rabbim su listedeki tüm arkadaslarimi sevindir benide sevindir inşallahKendimi hamile gibi gorunce cok heyecanlandim
Geç olsunda güç olmasın canım ne zaman olacak tedavinYa keşke bende bu listede olsaydım tedavim ertelenmeseydi olacaktim
Amin cnm inş haziranda olacakGeç olsunda güç olmasın canım ne zaman olacak tedavin
İnşallah canım bundan sonraki adimlara geçebiliriz kesesini görüp kalp atışlarını duyarız minnoslarimizinkizlar hepimiz ayni endiseleri duyuyuyoruz bu adet olcak gibi agrilar ben bugun hemsiremle konustum normal dedi kullandigimiz ilaclardan olabiliyormus cunku bende kacgundur bu agridan dolati uzuluyordum insllah hepimiz pozitif sonuc aliriz hamiş sayfasi olur burasi
Dondurulmusun mu vardı öyle hatırlıyorum sankiAmin cnm inş haziranda olacakdaha çok var
İlk fırsatta insallah yazarız uğurlu sonuçlarla başlarız listeye oyle de bitiririz.Canım bu imkansız kullandığımız iğne ve ilaçlar adet olmamızı bakılıyor iğneleri bırakmadan adet olamayiz
Amin insallah canimİnşallah canım bundan sonraki adimlara geçebiliriz kesesini görüp kalp atışlarını duyarız minnoslarimizin
Ahh evet bende oturamiyorum yarın pozitif alırsak bu ignelere devam mı edecez yer kalmadı diyot kardeşim benim kardeşim yapıyorAy bende şimdi iğneye gidicem doktoruma sorucam cnm normal mi diye of öff bitsin artik
Inslah busefer bebişini kucagina alirsin canim hayirlisiylaMerhaba arkadaslar,dun transferim oldu,5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler,2 nisa test gunum daha once 2 hamileligimde kayipka sonuclandi,bu sefer olsun insaAlah..amin..
Canım ben göbek ten kan sulandırıcı clexane kalcadan progestan vurundum transferin ilk günden beriSende bir sor bakalim nedicek evet bitsin artik canim neignesi kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?