2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba arkadaslar,dun transferim oldu,5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler,2 nisa test gunum daha once 2 hamileligimde kayipka sonuclandi,bu sefer olsun insaAlah..amin..
Canım inşallah sonucun çok güzel olur benim gibi seninde 5.gun embriyo su benimde 2 embriyo transfer edildi 1.kalite cuma günü belli olucak

Canim 27 yaşındayım ilk denemem tüp bebekte ki 5 senelik evliyim hiç bir problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok oyuzden tüp bebeğe karar verdik şimdi sonuç bekliyorum herşey hızla ve güzel ilerledi şükür 5 tane de dondurulmus 1.kalite embriyom var

Listemiz var aslında oraya test günude eklebebilir ama bedazzld01 . La yapiyodu onuda rahatsiz etmek istemem..liste yapmayida bilmiyorun.

Yerim seni ne rahatsızlığı:) listeye yeni gelen aradaşları ekledim aslında ama ekran alıntısına sığdırmak için her seferinde yazı boyutunu küçülte küçülte artık okunamaz oldu. O sebepten yükleyemiyorum. Aslında liste yapmak daha farklı oluyor, direkt kopyala yapıştır yapıyor yapanlar ben de çok denedim ama beceremedim. Yazılar kaydı.

Sorulardan sen de biktin mi cocuk sorularindan ?

6 tanesi blast donduruldu canım şimdi transferim bu ay olmayacak canım adetim gelince doktora gidicem senin nasıl gidiyor tedavi
Blast ne demek? Neden erteledi doktor ne çok soru sordum :)geç olsun güç olmasın aslinda

arkadaşlar aslında konu sahibi arkadaşımız bilgilerimizi ilk sayfaya eklese daha iyi olur.direkt oradan görebiliriz.yoksa ara sayfalarda kayboluyor bilgiler.hem oradan bakmak daha rahat olur

Arkadaslar bisey sorucam yumurta kalitesi ve rezervi neyden anlasilir ben asilama icin ilac kullandigimda 5 yumurtam gelismisti tup bebekte de mi ayni oranda az gelisir yani yoksa onda daha mi cok olur ilaclardan falan dolayi

Kendimi hamile gibi gorunce cok heyecanlandim

inşallah cnm hamilesindirr

Ya keşke bende bu listede olsaydım tedavim ertelenmeseydi olacaktim

olucaksınn inşallahh..canımm..Allahın izniyle..

6 tanesi blast donduruldu canım şimdi transferim bu ay olmayacak canım adetim gelince doktora gidicem senin nasıl gidiyor tedavi

maaşallah cnm cok iyi. olsun bi ay dinlenirsin..
bugün..4. günüm cnm..persembe kontrol.

1-@s_akaydin76. 23 mart test günü..

2-@Suniyeler. 23 mart test günü

3-@safiskus. 24 mart sanırım

4-@prenses1989. 25 mart test günü

5-@asklarinenguzeli. 29 mart test günü

6-@the--banking = 29 mart test gunu

7-@Bella86. 29 mart test günü

8-@ellem. 29 mart test günü

9-@zemberek_61. 29 mart test günü

10- Gulgonca86 2 nisan test günü

11-@metceykelebek 26 mart test günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…