- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.541
Canım inşallah sonucun çok güzel olur benim gibi seninde 5.gun embriyo su benimde 2 embriyo transfer edildi 1.kalite cuma günü belli olucakMerhaba arkadaslar,dun transferim oldu,5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler,2 nisa test gunum daha once 2 hamileligimde kayipka sonuclandi,bu sefer olsun insaAlah..amin..
Canım eğer gebelik oluşursa iğnelere kalbi duyana kadar devam edecekmiş doktorum öyle dedi banaAhh evet bende oturamiyorum yarın pozitif alırsak bu ignelere devam mı edecez yer kalmadı diyot kardeşim benim kardeşim yapıyor
Yok cnm yeniden tedavi sıfırdan baslicazDondurulmusun mu vardı öyle hatırlıyorum sanki
cnm hayirli olsun inss hamile kalirsin bu sefer inss sağlıkla kucaginada alirsinMerhaba arkadaslar,dun transferim oldu,5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler,2 nisa test gunum daha once 2 hamileligimde kayipka sonuclandi,bu sefer olsun insaAlah..amin..
Bende gobekten kansulandirici yapıyorum ama progestan vermedi bana jel verdi bana gunde iki defa kullaniyorumCanım ben göbek ten kan sulandırıcı clexane kalcadan progestan vurundum transferin ilk günden beri
İnsaAllah cnm,yasin kac?ilk denemenmiydi?Canım inşallah sonucun çok güzel olur benim gibi seninde 5.gun embriyo su benimde 2 embriyo transfer edildi 1.kalite cuma günü belli olucak
Listemiz var aslında oraya test günude eklebebilir amabedazzld01 . La yapiyodu onuda rahatsiz etmek istemem..liste yapmayida bilmiyorun.
Sorulardan sen de biktin mi cocuk sorularindan ?Canim 27 yaşındayım ilk denemem tüp bebekte ki 5 senelik evliyim hiç bir problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok oyuzden tüp bebeğe karar verdik şimdi sonuç bekliyorum herşey hızla ve güzel ilerledi şükür 5 tane de dondurulmus 1.kalite embriyom var
6 tanesi blast donduruldu canım şimdi transferim bu ay olmayacak canım adetim gelince doktora gidicem senin nasıl gidiyor tedaviC Cnsrhn1907 cnm ne yaptın embriyolar ne durumda bugün yarın transferin olur herhalde
Blast ne demek? Neden erteledi doktor ne çok soru sordum :)geç olsun güç olmasın aslinda6 tanesi blast donduruldu canım şimdi transferim bu ay olmayacak canım adetim gelince doktora gidicem senin nasıl gidiyor tedavi
5.gün embriyo oluyor cnmBlast ne demek? Neden erteledi doktor ne çok soru sordum :)geç olsun güç olmasın aslinda
İnşallah allah yardimcim olsunMerhaba arkadaslar,dun transferim oldu,5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler,2 nisa test gunum daha once 2 hamileligimde kayipka sonuclandi,bu sefer olsun insaAlah..amin..
5. Gün embriyosuna deniyor canım vücudum dinlensin rahimim toparlansın diye bir ay bekliyorlar transfer için her zaman soru sorabilirsin bu arada canımBlast ne demek? Neden erteledi doktor ne çok soru sordum :)geç olsun güç olmasın aslinda
Canım liste yapmasını bilmiyorum maalesefarkadaşlar aslında konu sahibi arkadaşımız bilgilerimizi ilk sayfaya eklese daha iyi olur.direkt oradan görebiliriz.yoksa ara sayfalarda kayboluyor bilgiler.hem oradan bakmak daha rahat olur
Yaaaa beni de ekleyinKendimi hamile gibi gorunce cok heyecanlandim
Kendimi hamile gibi gorunce cok heyecanlandim
Ya keşke bende bu listede olsaydım tedavim ertelenmeseydi olacaktim
6 tanesi blast donduruldu canım şimdi transferim bu ay olmayacak canım adetim gelince doktora gidicem senin nasıl gidiyor tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?