2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

merhaba arkadaşlar ınşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz,benim tedavimin 7. günü,lucrin,merional ve puregon kullanıyorum.çok ağrım olmaya başladı ve çok akıntım var normal mi özellikle akıntı korkutuyor beni

ay cnm şimdi hamilelik te varya belki müsait olmazsın rahatsız etmek istemedimm

1-@s_akaydin76. 23 mart test günü..

2-@Suniyeler. 23 mart test günü

3-@safiskus. 24 mart sanırım

4-@prenses1989. 25 mart test günü

5-@metceykelebek 26 mart test günü

6-@asklarinenguzeli. 29 mart test günü

7-@the--banking = 29 mart test gunu

8-@Bella86. 29 mart test günü

9-@ellem. 29 mart test günü

10-@zemberek_61. 29 mart test günü

11- Gulgonca86 2 nisan test günü

insallah tedavin hayirli olur. akintin yumurta aki kivaminda yumurtlama akintisiysa sıkınti yapma normal arkadasim.

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. 23 mart test günü..

3- Suniyeler. 23 mart test günü

4- safiskus. 24 mart sanırım

5- prenses1989. 25 mart test günü

6- metceykelebek 26 mart test günü

7- asklarinenguzeli. 29 mart test günü

8- the--banking = 29 mart test gunu

9- Bella86. 29 mart test günü

10- ellem. 29 mart test günü

11- zemberek_61. 29 mart test günü

12- Gulgonca86 2 nisan test günü

Kızlar merhaba. Aranızda Puregon 300 kullanan var mı acaba. Ben iğne yaparken yalnış dozu ayırdım hani ilacın dozu abarttım. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olacak şımdi?

Kızlar doktoruma sordum bu karın ağrıları neden diye ilaclardan olduğunu evham yapmamami söyledi yani adete yormayalim karın ağrısını tamam mı inşallah herşey güzel olacak

Yarın için dua edin regl olacakmışım gibi ağrım var
Canım bak yeni geldim iğneden doktoruma sordum dedim bu karın ağrıları neden adet olucak gibiyim üstelik aynı adet zamanda olan yüz sivilcelerim de çıktı dedim oda korkma iğne ve ilaclardan oluyo karın ağrın adete yorma dedi

Benimde bacaklarimda uyusma ve agri var.oturmaktanmi oluyor acaba,sizlerde varmi bu agri kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…