- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.561
inşallahhhhYa rabbim su listedeki tüm arkadaslarimi sevindir benide sevindir inşallah
1-@s_akaydin76. 23 mart test günü..
2-@Suniyeler. 23 mart test günü
3-@safiskus. 24 mart sanırım
4-@prenses1989. 25 mart test günü
5-@asklarinenguzeli. 29 mart test günü
6-@the--banking = 29 mart test gunu
7-@Bella86. 29 mart test günü
8-@ellem. 29 mart test günü
9-@zemberek_61. 29 mart test günü
10-Gulgonca86 2 nisan test günü
11-@metceykelebek 26 mart test günü
Ayyy çok teşekkürler :) çok güzel görünüyo
Yerim seni ne rahatsızlığı:) listeye yeni gelen aradaşları ekledim aslında ama ekran alıntısına sığdırmak için her seferinde yazı boyutunu küçülte küçülte artık okunamaz oldu. O sebepten yükleyemiyorum. Aslında liste yapmak daha farklı oluyor, direkt kopyala yapıştır yapıyor yapanlar ben de çok denedim ama beceremedim. Yazılar kaydı.
insallah tedavin hayirli olur. akintin yumurta aki kivaminda yumurtlama akintisiysa sıkınti yapma normal arkadasim.merhaba arkadaşlar ınşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz,benim tedavimin 7. günü,lucrin,merional ve puregon kullanıyorum.çok ağrım olmaya başladı ve çok akıntım var normal mi özellikle akıntı korkutuyor beni
BEN BURSADAN ACIBADEM MÜMİN HOCAarkadaslar aranizda bursa da olan varmi merak ettim. belki ayni merkezden denk geliriz
ben jinemed deyim. hep istanbul un adi geciyor da kimse yok heralde diyordumBEN BURSADAN ACIBADEM MÜMİN HOCA
Canım doktorunu ara bence hemen sorKızlar merhaba. Aranızda Puregon 300 kullanan var mı acaba. Ben iğne yaparken yalnış dozu ayırdım hani ilacın dozu abarttım. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olacak şımdi?
Canım bak yeni geldim iğneden doktoruma sordum dedim bu karın ağrıları neden adet olucak gibiyim üstelik aynı adet zamanda olan yüz sivilcelerim de çıktı dedim oda korkma iğne ve ilaclardan oluyo karın ağrın adete yorma dediYarın için dua edin regl olacakmışım gibi ağrım var
Biraz olsun rahatladım canım az kaldı inşallah guzel olacak herşeyKızlar doktoruma sordum bu karın ağrıları neden diye ilaclardan olduğunu evham yapmamami söyledi yani adete yormayalim karın ağrısını tamam mı inşallah herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?