2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar merhaba. Aranızda Puregon 300 kullanan var mı acaba. Ben iğne yaparken yalnış dozu ayırdım hani ilacın dozu abarttım. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olacak şımdi?
canim kalem olandan mi kullaniyorsun?kac kullaniyordun kac ayarladin. ama en iyisi doktoruna sorman

insallah tedavin hayirli olur. akintin yumurta aki kivaminda yumurtlama akintisiysa sıkınti yapma normal arkadasim.
Evet canım yumurta akı gibi, korktum biraz enfeksiyonmu oldum yoksa diye.çok zormus bu tedavi gerçekten bunu defalarca denemek zorunda olanlara rabbim kolayliklar,sabırlar versin

Ben kullanıyorum,yaptinmi peki cektigin dozun hepsini
kalemde sanki daha fazla kalıyordu. ben onu batıp ...benimki normal dozu yapmadım gibi geldi bana ve ben yeni ampul açıp doktorun yazdığı dozu da yaptım. yani 1.5 doz oldu..ama yaşıyorum hala hiç bişey hissetmiyorum

merhaba arkadaşlar. bende martta tedaviye başlayanlardanım. 2. denemem olacak bu. Uzun protokolle tedavi görüyorum ve yarın nasip olursa ana tedaviye başlıycam. görünürde bi problemi olmayan ama 3.5 senedir hiç hamile kalamayanlardanım. bu dönemde teatrio ve melatonin haplarını kullanıyorum. onun haricinde arı sütü-bal ve gün itibariyle de ekstra olarak bal-tarçın-çörekotu karışımına başladım. kısaca ya yumurtaları berbat edicem ya da daha iyi bi hale getiricem allah bu yolda hepimize sabır güç versin ve en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım.

Cnm.yarini inşallah sıkıntısız anlatırsınız.senin opu sonrasi da iyi geçer inşallah..hayırlı haberlerini bekliyorum ALLAH yardımcınız olsun..

Cnm.yarini inşallah sıkıntısız anlatırsınız.senin opu sonrasi da iyi geçer inşallah..hayırlı haberlerini bekliyorum ALLAH yardımcınız olsun..
Amin canım inşallah burdan bilgilendirme yapıcam 30 dan fazla yumurta var dedi dr bakalım sonuç ne olacak nicelik değil nitelik önemli tabii

Bişey olmaz insaallah, ben 150 doz alıyorum, bir ampulu 2 defa yapiyorum,kalanlari da sonra eczanede butunlestircez dedi hemşire, başka ne kullaniyorsun

Bende kalemli olan puregon kullandım kalemle ilgili problem yaşamadım sende ikinci dozu yapmasaydin keşke hangi merkeze gidiyorsun yarın telefon aç sor yumurtalarını takip etmek isteyebilir drun yoksa sana onun dışında bişey yapacağını zannetmiyorum normal dozun kaçtı sen kaç yaptın flakonda ilk kalan dozu da iyi hesap edip söyle druna

İnşallah güzel geçsin kaliteli yumurtaların olsun çok düşünme boşver bol su iç protein li ye ve usutme onlara rağmen bikaç gün karında sertlik şişlik oluyor şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…