- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.581
teşekkür ederim rahatladım şükürBiraz olsun rahatladım canım az kaldı inşallah guzel olacak herşey
Ben kullanıyorum,yaptinmi peki cektigin dozun hepsiniKızlar merhaba. Aranızda Puregon 300 kullanan var mı acaba. Ben iğne yaparken yalnış dozu ayırdım hani ilacın dozu abarttım. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olacak şımdi?
canim kalem olandan mi kullaniyorsun?kac kullaniyordun kac ayarladin. ama en iyisi doktoruna sormanKızlar merhaba. Aranızda Puregon 300 kullanan var mı acaba. Ben iğne yaparken yalnış dozu ayırdım hani ilacın dozu abarttım. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olacak şımdi?
Evet canım yumurta akı gibi, korktum biraz enfeksiyonmu oldum yoksa diye.çok zormus bu tedavi gerçekten bunu defalarca denemek zorunda olanlara rabbim kolayliklar,sabırlar versininsallah tedavin hayirli olur. akintin yumurta aki kivaminda yumurtlama akintisiysa sıkınti yapma normal arkadasim.
Canim dun benimde bacaklarim agriyordu bende bilmiyorum nedenineBenimde bacaklarimda uyusma ve agri var.oturmaktanmi oluyor acaba,sizlerde varmi bu agri kizlar
2.tup denememdede agrimisti bacaklarim:) 3.zlere hamile kalmistim.
kızlar iki saattir stresini atmak için bebisime patik ördüm profil yaptım bakın nasıl olmuş[/QUOTE cok guzel olmuş canim ellerine saglik allah giydirmeyide nasip etsin inşallah
kızlar iki saattir stresini atmak için bebisime patik ördüm profil yaptım bakın nasıl olmuş
kalemde sanki daha fazla kalıyordu. ben onu batıp ...benimki normal dozu yapmadım gibi geldi bana ve ben yeni ampul açıp doktorun yazdığı dozu da yaptım. yani 1.5 doz oldu..ama yaşıyorum hala hiç bişey hissetmiyorumBen kullanıyorum,yaptinmi peki cektigin dozun hepsini
bu kalem kafamı karıştırdı. 1.5 doz aldım...perşembeye kadar hayatta kalırsam soracam tabiicanim kalem olandan mi kullaniyorsun?kac kullaniyordun kac ayarladin. ama en iyisi doktoruna sorman
arkadaşlar yarın opu olucam çok yumurta oluşmuş görünüyor ve ohss olma korkum olmaya başladı. .dua bekliyorum sıkıntısiz geçer inşallah belki eşimin tese olma ihtimali de var bakalım hayırlısıyla geçer umarım test gününü bekleyenlere Rabbim güzel sonuçlar göstersin insallahhh
Amin canım inşallah burdan bilgilendirme yapıcam 30 dan fazla yumurta var dedi dr bakalım sonuç ne olacak nicelik değil nitelik önemli tabiiCnm.yarini inşallah sıkıntısız anlatırsınız.senin opu sonrasi da iyi geçer inşallah..hayırlı haberlerini bekliyorum ALLAH yardımcınız olsun..
Bişey olmaz insaallah, ben 150 doz alıyorum, bir ampulu 2 defa yapiyorum,kalanlari da sonra eczanede butunlestircez dedi hemşire, başka ne kullaniyorsunkalemde sanki daha fazla kalıyordu. ben onu batıp ...benimki normal dozu yapmadım gibi geldi bana ve ben yeni ampul açıp doktorun yazdığı dozu da yaptım. yani 1.5 doz oldu..ama yaşıyorum hala hiç bişey hissetmiyorum
Bende kalemli olan puregon kullandım kalemle ilgili problem yaşamadım sende ikinci dozu yapmasaydin keşke hangi merkeze gidiyorsun yarın telefon aç sor yumurtalarını takip etmek isteyebilir drun yoksa sana onun dışında bişey yapacağını zannetmiyorum normal dozun kaçtı sen kaç yaptın flakonda ilk kalan dozu da iyi hesap edip söyle drunakalemde sanki daha fazla kalıyordu. ben onu batıp ...benimki normal dozu yapmadım gibi geldi bana ve ben yeni ampul açıp doktorun yazdığı dozu da yaptım. yani 1.5 doz oldu..ama yaşıyorum hala hiç bişey hissetmiyorum
Amin canım inşallah burdan bilgilendirme yapıcam 30 dan fazla yumurta var dedi dr bakalım sonuç ne olacak nicelik değil nitelik önemli tabii
İnşallah güzel geçsin kaliteli yumurtaların olsun çok düşünme boşver bol su iç protein li ye ve usutme onlara rağmen bikaç gün karında sertlik şişlik oluyor şimdiden geçmiş olsunarkadaşlar yarın opu olucam çok yumurta oluşmuş görünüyor ve ohss olma korkum olmaya başladı. .dua bekliyorum sıkıntısiz geçer inşallah belki eşimin tese olma ihtimali de var bakalım hayırlısıyla geçer umarım test gününü bekleyenlere Rabbim güzel sonuçlar göstersin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?