2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canim insllah hersey sorunsuz ilerler yarinda guzel gecer opun

Sorulardan sen de biktin mi cocuk sorularindan ?
Yok canım ben kimseyi takmam soran da ağzının payını aldığı için daha kimse soramıyo sıkıntı yok ben biraz bencilim çok iyim çok Hasim ama canımı sıkanın canını sıkarım oyuzden sıkıntısız bi hayatım var elhamdülillah şükür

Ne güzelmiş bana kim sorsa ağlayacak gibi oluyorum

Canım allah bu yolda yar ve yardımcın olsun zor aşamalar ama inşallah sonu güzel olur ne yapalım bizde böyle sınanıyoruz

İyi akşamlar kızlar.ben bişey sormak istiyorum.benim bugün transferimin 10.günü.bir saat önce duş alıp iğnemi yaptırmak için acile gittim.geldiğimde çamaşırımda çok az pembe lekelenme vardı.10.günü bu normalmi sizce.bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Hadi gozun aydin bebegin tutunmus,yerlesme kanamasi olmustur.

Canım allah bu yolda yar ve yardımcın olsun zor aşamalar ama inşallah sonu güzel olur ne yapalım bizde böyle sınanıyoruz
allah razı olsun canım. allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. dediğin gibi bizde böyle sınanıyoruz ama sonunda çok evlatlarımız bu sınavımızın ödülü olacak inşallah..

Epeyde varmış cnm..çok agrin olmadan atlatirsin inşallah kaliteli yumoslarin olur ins
Ağrın olmaz inşallah dicem ama benim 15 yumurtada canım çıktı resmen allah yardımcımız olsun sonrasında çok dikkat et kendini sürekli kontrol et kılonu falan. Ohss ben de oluyodum nerdeyse köşeden dondum

225 doktor yazdı ben yaklaşık 350 gibi kullandım . yarın sabah hastanedeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…