- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.601
Canim insllah hersey sorunsuz ilerler yarinda guzel gecer opunarkadaşlar yarın opu olucam çok yumurta oluşmuş görünüyor ve ohss olma korkum olmaya başladı. .dua bekliyorum sıkıntısiz geçer inşallah belki eşimin tese olma ihtimali de var bakalım hayırlısıyla geçer umarım test gününü bekleyenlere Rabbim güzel sonuçlar göstersin insallahhh
Çok teşekkürler tavsiyeler için çok sagollİnşallah güzel geçsin kaliteli yumurtaların olsun çok düşünme boşver bol su iç protein li ye ve usutme onlara rağmen bikaç gün karında sertlik şişlik oluyor şimdiden geçmiş olsun
Yok canım ben kimseyi takmam soran da ağzının payını aldığı için daha kimse soramıyo sıkıntı yok ben biraz bencilim çok iyim çok Hasim ama canımı sıkanın canını sıkarım oyuzden sıkıntısız bi hayatım var elhamdülillah şükürSorulardan sen de biktin mi cocuk sorularindan ?
Ne güzelmiş bana kim sorsa ağlayacak gibi oluyorumYok canım ben kimseyi takmam soran da ağzının payını aldığı için daha kimse soramıyo sıkıntı yok ben biraz bencilim çok iyim çok Hasim ama canımı sıkanın canını sıkarım oyuzden sıkıntısız bi hayatım var elhamdülillah şükür
Canım allah bu yolda yar ve yardımcın olsun zor aşamalar ama inşallah sonu güzel olur ne yapalım bizde böyle sınanıyoruzmerhaba arkadaşlar. bende martta tedaviye başlayanlardanım. 2. denemem olacak bu. Uzun protokolle tedavi görüyorum ve yarın nasip olursa ana tedaviye başlıycam. görünürde bi problemi olmayan ama 3.5 senedir hiç hamile kalamayanlardanım. bu dönemde teatrio ve melatonin haplarını kullanıyorum. onun haricinde arı sütü-bal ve gün itibariyle de ekstra olarak bal-tarçın-çörekotu karışımına başladım. kısaca ya yumurtaları berbat edicem ya da daha iyi bi hale getiricemallah bu yolda hepimize sabır güç versin ve en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım.
Asla ağlama çünkü kimse senden çok isteyemez senin bebeğini olmasını sen sorana benden çok istemeyin eğer hamile olursam haber veririm de üstünü örtmek mevzununNe güzelmiş bana kim sorsa ağlayacak gibi oluyorum
İyi akşamlar kızlar.ben bişey sormak istiyorum.benim bugün transferimin 10.günü.bir saat önce duş alıp iğnemi yaptırmak için acile gittim.geldiğimde çamaşırımda çok az pembe lekelenme vardı.10.günü bu normalmi sizce.bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
allah razı olsun canım. allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. dediğin gibi bizde böyle sınanıyoruz ama sonunda çok evlatlarımız bu sınavımızın ödülü olacak inşallah..Canım allah bu yolda yar ve yardımcın olsun zor aşamalar ama inşallah sonu güzel olur ne yapalım bizde böyle sınanıyoruz
Rabbim den herzaman herşeyin hayırlısı diye dua edelim canim başka çaremiz yokallah razı olsun canım. allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. dediğin gibi bizde böyle sınanıyoruz ama sonunda çok evlatlarımız bu sınavımızın ödülü olacak inşallah..
Ayy canım benim inş.ama 10.günü lekelenme çok geç değil mi.2 gün sonra test günüm.gerçi yerleşme kanaması kaçıncı gün olur onuda bilemiyorum ya inş.dediğin gibidirHadi gozun aydin bebegin tutunmus,yerlesme kanamasi olmustur.
Benim 2 hamileligimdede 7 ve 8.gun olmustu.Ayy canım benim inş.ama 10.günü lekelenme çok geç değil mi.2 gün sonra test günüm.gerçi yerleşme kanaması kaçıncı gün olur onuda bilemiyorum ya inş.dediğin gibidir
Ağrın olmaz inşallah dicem ama benim 15 yumurtada canım çıktı resmenEpeyde varmış cnm..çok agrin olmadan atlatirsin inşallah kaliteli yumoslarin olur ins
225 doktor yazdı ben yaklaşık 350 gibi kullandım . yarın sabah hastanedeyımBende kalemli olan puregon kullandım kalemle ilgili problem yaşamadım sende ikinci dozu yapmasaydin keşke hangi merkeze gidiyorsun yarın telefon aç sor yumurtalarını takip etmek isteyebilir drun yoksa sana onun dışında bişey yapacağını zannetmiyorum normal dozun kaçtı sen kaç yaptın flakonda ilk kalan dozu da iyi hesap edip söyle druna
Bişey olmaz insaallah, ben 150 doz alıyorum, bir ampulu 2 defa yapiyorum,kalanlari da sonra eczanede butunlestircez dedi hemşire, başka ne kullaniyorsun
Sizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
Ayy sanki hamılesın :) ben ömrümde hiç çift çizgi görmedim kiSizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
Ay allahım inşallah yarın sabah kan vereceğim aç karna mı gideyimOooo cnm hayırlı olsun hamilesinnn maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?