- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.621
Dayanamadım ne yapayım ya
Ay allahım inşallah yarın sabah kan vereceğim aç karna mı gideyim
İnşallah göreceksin hepimiz inşallah inşallah sağlıkla tabiAyy sanki hamılesın :) ben ömrümde hiç çift çizgi görmedim ki
Gozun aydın cnm hamilesin inss yarın kanda guzel bir değerle karsilasirsinSizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
Yerlesme kanamasi olmasin sakinİyi akşamlar kızlar.ben bişey sormak istiyorum.benim bugün transferimin 10.günü.bir saat önce duş alıp iğnemi yaptırmak için acile gittim.geldiğimde çamaşırımda çok az pembe lekelenme vardı.10.günü bu normalmi sizce.bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
Bu ne testi canm.erken gebelik mi?Sizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
Evet canim aç karnına git inşallah güzel haberler getir bizeAy allahım inşallah yarın sabah kan vereceğim aç karna mı gideyim
Oo canim tabi hamilesin ne kadar net belli kaçıncı günündu ki idrar yaptinSizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
Canım bu ne testi yumurtlama mi idrar miSizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
erken Gebelik testiBu ne testi canm.erken gebelik mi?
İdrar testi erken gebelikCanım bu ne testi yumurtlama mi idrar mi
Tamam ozaman canim sevinebiliriz gözün aydın allah tamamını erdirsin şükür bugün kaçıncı günün transfer den sonraErkek geb
erken Gebelik testi
İdrar testi erken gebelikCanım bu ne testi yumurtlama mi idrar mi
11. Gündü bugünOo canim tabi hamilesin ne kadar net belli kaçıncı günündu ki idrar yaptin
İdrar testi erken gebelik
Kaçıncı gün embriyosu canim ve kaç tane transfer edildi sanaİdrar testi erken gebelik
11. Gündü bugün
3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1. 1 kalite 2. 2 kalite yarın kana göre net olur ya inşallah sorun çıkmazKaçıncı gün embriyosu canim ve kaç tane transfer edildi sana
Yok canım gayet net belli belkide ikiside tutmustur inşallah kan sonucunu bizede bildir mutlaka3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1. 1 kalite 2. 2 kalite yarın kana göre net olur ya inşallah sorun çıkmaz
Bişey olmaz insaallah, ben 150 doz alıyorum, bir ampulu 2 defa yapiyorum,kalanlari da sonra eczanede butunlestircez dedi hemşire, başka ne kullaniyorsun
Bende 300 progen kullandım ama doktor en iyisini soyleyecektirbu kalem kafamı karıştırdı. 1.5 doz aldım...perşembeye kadar hayatta kalırsam soracam tabii
sizde hiz sorunsuz mu oluyor bu kalem kızlar?
Aaa hamilesin inşallah değerinde iyi çıkar liste pozitifle açıldı kızlar darisi banaSizce hamile miyim çizgi koyu değil ama var
Evet çok zor hem de ama olsun herşeye rağmen değer. Herkes bebeğini kucagina alinca yasadigin bütün herşeyi Unutuyorsun diyor umarim bizlerde bu duyguyu yasariz hayirlisiylaAynen öyle güçlü olmalıyız hayat ve yaşamak zoranne olmak dahada zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?