- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.641
Dualarımız sizinle inş hamilesin o patigide giydirceksinGünaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
Gunaydin hayirli haberlerinizi bekliyoruz biran once .Günaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
Gunaydin canim dualarîm seninle pozitifle donersin insallahGünaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
Günaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
Günaydın kanı verdim inşallah olumlu olur kaç değer üstüne hamilesin diyorlardı herkesin olumlu olsunnnnnnn
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah pozitifBende vermek icin sıra bekliyorum 1:30da sonuç
Benim de öyle olmuştu çok güzel büyüdüler başta sonra durdu dozu artırınca ooooGünaydın bayanlar, bugun tedavimin 7.günüydü, ama yumurtalar 12-13 mm ,buyumemis,dozunu arttirdi dr ,sizin nasıldı 7.günde
canım rabbim yanında inşallah gönlünce olsun sonucu heycanla bekliyoruzGünaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
günaydın cnm inss güzel haberler verirsin hamileyim diye yazarsin n bize dualarim seninle cnmGünaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
günaydın cnm dünkü güzel haberinin devamını bekliyoruz çok güzel bir değer çıkacak inşallahGünaydın kanı verdim inşallah olumlu olur kaç değer üstüne hamilesin diyorlardı herkesin olumlu olsunnnnnnn
Cok heyecanlıkızlarr bugün 8.günümmmmm
kızlarr bugün 8.günümmmmm[/QUOT sizlerdebu heyecanı yaşayın inşallah pozitifciler beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?