2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kanı verdim inşallah olumlu olur kaç değer üstüne hamilesin diyorlardı herkesin olumlu olsunnnnnnn

Hadi bakalım bugün 2 tane hamis olucak burda insallah..cnm.sayılarla kafani karıştırma şimdi sonucun gelsin güzel bi sayi gelicek bence..

Günaydın bayanlar, bugun tedavimin 7.günüydü, ama yumurtalar 12-13 mm ,buyumemis,dozunu arttirdi dr ,sizin nasıldı 7.günde

Günaydın bayanlar, bugun tedavimin 7.günüydü, ama yumurtalar 12-13 mm ,buyumemis,dozunu arttirdi dr ,sizin nasıldı 7.günde
Benim de öyle olmuştu çok güzel büyüdüler başta sonra durdu dozu artırınca oooo sıkıntı yapma her şey kontrol altında tutuluyor transfere kadar bi sorun çıkmaz. Sonrası allaha kalmıs

Günaydın biz gidiyoruz dualariniz benimle 0lsun
günaydın cnm inss güzel haberler verirsin hamileyim diye yazarsin n bize dualarim seninle cnm

Günaydın kanı verdim inşallah olumlu olur kaç değer üstüne hamilesin diyorlardı herkesin olumlu olsunnnnnnn
günaydın cnm dünkü güzel haberinin devamını bekliyoruz çok güzel bir değer çıkacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…