- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.661
Ne zaman çıkacak sonuç? Arayacaklar mı? Bi de tedavi gördüğünüz yerde mi yaptıryosunuz? Çok sordum yineOff heyecan dorukta sen nasılsın suniyeler
Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne ZamannnNe zaman çıkacak sonuç? Arayacaklar mı? Bi de tedavi gördüğünüz yerde mi yaptıryosunuz? Çok sordum yine
Ohh Maşallah tebrikler. Bu güzel haberler bize de umutKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Tebrikler canim allah kucaginada almayı nasip etsinKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Allah kucağini almayi da nasip etsin canim cokk sevindim inşallah bizimde sonuclarimiz pozitif olurKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Tebrik ediyorum canım sizden güzel haberler gelince kendim için bende heyecanlanıyorum ve pozitif düşünüyorum, allah kucağına almak nasip etsin.Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
İnşallah sizde bugün güzel haberler vereceksiniz, sonra sıra bize gelecek :)Off heyecan dorukta sen nasılsın suniyeler
Canim belirtilerin nelerdi adet agrisi gibi agrilarin varmiydi bizde merak ediyoruzKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Yaşasın oleeeeyyyy Allahim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sen artık hamılesın duaların kabul olur bize dua etKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Canım tebrik ederim. Allahım kalp atışlarını duymayı kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah :)Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Canım tebrik ederim. Allahım kalp atışlarını duymayı kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah :)Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
kacinci gün embroyosu canim. 5.gün embriyosuysa biraz daha erlen cikabiliyor ama. 3.günse gününü bekle benceKızlar bugün tranferden sonraki 9.günüm cumartesi günü tahlil günüm çok merak ediyorum, sizce idrar tahlili falan yapsam çıkar mı? yapayım mı
Evet adet Ağrı'sı gibi Ağrı'lar vardı belirti hem vardı geç yoktu 11. Gün baktım silik çizgi vardı allahım hepimize hayırlı sağlıklı çocuk versin inşallah tabi ki dua edeceğim daha ne olacak belli olmaz hayat bu dikkat etmem lazımCanim belirtilerin nelerdi adet agrisi gibi agrilarin varmiydi bizde merak ediyoruz
Etmez miyim hiççççççYaşasın oleeeeyyyy Allahim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sen artık hamılesın duaların kabul olur bize dua et
Ay çok sevindim cnm gozun aydın allah tamamına erdirsin inşallahKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
3. gün embriyosu transferden sonra ki günden itibaren sayarsam bugün 9. günkacinci gün embroyosu canim. 5.gün embriyosuysa biraz daha erlen cikabiliyor ama. 3.günse gününü bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?