2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Tebrik ediyorum canım sizden güzel haberler gelince kendim için bende heyecanlanıyorum ve pozitif düşünüyorum, allah kucağına almak nasip etsin.

Kızlar bugün tranferden sonraki 9.günüm cumartesi günü tahlil günüm çok merak ediyorum, sizce idrar tahlili falan yapsam çıkar mı? yapayım mı

Kızlar bugün tranferden sonraki 9.günüm cumartesi günü tahlil günüm çok merak ediyorum, sizce idrar tahlili falan yapsam çıkar mı? yapayım mı
kacinci gün embroyosu canim. 5.gün embriyosuysa biraz daha erlen cikabiliyor ama. 3.günse gününü bekle bence

Canim belirtilerin nelerdi adet agrisi gibi agrilarin varmiydi bizde merak ediyoruz
Evet adet Ağrı'sı gibi Ağrı'lar vardı belirti hem vardı geç yoktu 11. Gün baktım silik çizgi vardı allahım hepimize hayırlı sağlıklı çocuk versin inşallah tabi ki dua edeceğim daha ne olacak belli olmaz hayat bu dikkat etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…