- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.681
canim bilemedim ya. biraz daha beklesen mi3. gün embriyosu transferden sonra ki günden itibaren sayarsam bugün 9. gün
Üzgünum benim olmadı
Üzgünum benim olmadı
canim bilemedim ya. biraz daha beklesen mi
ki. ayni durumu yasayan varsa fikri olanarkadas vardir belki
Hakkında hayırlısı böyleymiş canım vakti saati gelmemiş daha demek ki, insanın elinde olmuyor üzülüyorÜzgünum benim olmadı
Canım benim eşim de bi gıda takviyesi almıştı doktor tavsiyesi bi sorun kendi doktorunuza da emodex kapsulHaziranda tekkrar denicez buarfa esimde tedavisini olacak sp3rm m9rfolojisinin düzelmesi gerekiyormus bakacaz allahtan ümit kesilmez
Çok sevindim sağlıkla analı babalı doğsun inş sizin kaçıncı gün embriyosu ? Bide neden tüp yapılmisti? Neden soruyorum benle aynı sorun varsa umutlancam adına çok sevindim sizleri gördükçe bi ışık doguyorKızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Canım üzme kendini demekki zamanı değilmişÜzgünum benim olmadı
Canim cok ùzuldum allah en kisa zamnda versin inslalhÜzgünum benim olmadı
3. Gün emriyosu sebebi kist sıvılarım çok fazla birikip kalıyordu sperm yumurtayı bulamıyordu. İnşallah herkesin olumlu olurÇok sevindim sağlıkla analı babalı doğsun inş sizin kaçıncı gün embriyosu ? Bide neden tüp yapılmisti? Neden soruyorum benle aynı sorun varsa umutlancam adına çok sevindim sizleri gördükçe bi ışık doguyor
Kısmet değilmiş evlet sahibi oluncaya kadar devam düştük ama kalkmayı çocukken ogrendik ikinci denemeyi neden hemen yapamıyoruz anlamıyorum opuyla ilgili heraldeçok üzüldüm salın kendini bırakma
Buarada senin sonucun çok iyi masallah allah tamamına erdirsin artık bizefe dua et hamilelerin duası kabul olurmuş..Kısmet değilmiş evlet sahibi oluncaya kadar devam düştük ama kalkmayı çocukken ogrendik ikinci denemeyi neden hemen yapamıyoruz anlamıyorum opuyla ilgili heralde
cnmÜzgünum benim olmadı
canımm benim nedesem bilemiyorum çünkü ne desemde acın büyük inşşallah demekten bıktım artık ama inşallah bidahakine pozitif sonuç alırsın inan şuan bende çok üzüldüm bunu okuyuncaÜzgünum benim olmadı
canım buarada senide kutlarım belliydi zaten hamiş olduğun allahım tamamına erdirsin inşallahçok üzüldüm salın kendini bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?