2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sordukta ameliyatını yapan doktor karar verecek il veya tedavi negerekiyorsa artık

Kızlar sonuç çıktı hamileyimmm 126 çıktı allahım hepiniz görün inşallah bu sonucu inşallahhhh s_akaydin senin ne Zamannn
Çok sevindim sağlıkla analı babalı doğsun inş sizin kaçıncı gün embriyosu ? Bide neden tüp yapılmisti? Neden soruyorum benle aynı sorun varsa umutlancam adına çok sevindim sizleri gördükçe bi ışık doguyor

Herkese Merhabalar,

Öncelikle rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin..Bende 4,5 senelik evliyim.Evliliğimin ilk yılında hamile kaldım ama 7 haftalıkken düşük yaptım..3 senedir uğraşıyoruz klomen tedavisi , 2 basarısız asılama yeniden hamile kalamadım malesef Bu ayın 19unda tüp bebek yaptırdık. 2 tane 5 gün embriyosu tranfer edildi..şimdi evde zamanın geçmesini bekliyorum...Zaman geçmek bilmiyo sanki

3. Gün emriyosu sebebi kist sıvılarım çok fazla birikip kalıyordu sperm yumurtayı bulamıyordu. İnşallah herkesin olumlu olur

Kısmet değilmiş evlet sahibi oluncaya kadar devam düştük ama kalkmayı çocukken ogrendik ikinci denemeyi neden hemen yapamıyoruz anlamıyorum opuyla ilgili heralde
Buarada senin sonucun çok iyi masallah allah tamamına erdirsin artık bizefe dua et hamilelerin duası kabul olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…