- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.701
canımm benim nedesem bilemiyorum çünkü ne desemde acın büyük inşşallah demekten bıktım artık ama inşallah bidahakine pozitif sonuç alırsın inan şuan bende çok üzüldüm bunu okuyunca[/QU. evet uzgunum ama geçecek hayat devam ediyor
Canım güzel haberlerini bekliyoruzarkadaşlar yarın opu olucam çok yumurta oluşmuş görünüyor ve ohss olma korkum olmaya başladı. .dua bekliyorum sıkıntısiz geçer inşallah belki eşimin tese olma ihtimali de var bakalım hayırlısıyla geçer umarım test gününü bekleyenlere Rabbim güzel sonuçlar göstersin insallahhh
Herkes nerde?nasılsınız ? Herkes iyi mi ?
Canım güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba arkadaşlar çok sagolun desteğiniz için 27 tane yumurta toplandı bakalım yarın sabah kaç tanesinin kaliteli olacağı belli olacak..ben bahçeci fulyada tedavi görüyorum orda bi dahaki adetten sonra transfer yapıyorlarmis. inşallah transfer yapılacak bi embriyom olur duanizi eksik etmeyin
Canım güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba arkadaşlar çok sagolun desteğiniz için 27 tane yumurta toplandı bakalım yarın sabah kaç tanesinin kaliteli olacağı belli olacak..ben bahçeci fulyada tedavi görüyorum orda bi dahaki adetten sonra transfer yapıyorlarmis. inşallah transfer yapılacak bi embriyom olur duanizi eksik etmeyin
Bende bahçecideyim canım dondurdular şimdi adetimi bekliyoruz inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşur eşin tese oldu mumerhaba arkadaşlar çok sagolun desteğiniz için 27 tane yumurta toplandı bakalım yarın sabah kaç tanesinin kaliteli olacağı belli olacak..ben bahçeci fulyada tedavi görüyorum orda bi dahaki adetten sonra transfer yapıyorlarmis. inşallah transfer yapılacak bi embriyom olur duanizi eksik etmeyin
eşim tese olmadı gerek kalmadı dediler inşallah güzel bi şekilde oluşur yarın için bile çok heyecanlıyım. .senin kaç tane oluştu canım bide adetin kaçıncı günü çağırıyorlar daha önce dondurulmuş transfer edilmedi süreç çok yabancı bana biraz bilgilendirirsen çok sevinirimBende bahçecideyim canım dondurdular şimdi adetimi bekliyoruz inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşur eşin tese oldu mu
Ağrılar içindeyim duş aldım uyurum herhalde artık malum sabah 7 buçukta kasık ağrım başlıyo rutin artıkHerkes nerde?nasılsınız ? Herkes iyi mi ?
Kız 50 yumurta nedemek deli hahahahaha hayırlı yumurtaların olsun inşallah tatlım bizede haber ver mutlakaBen iyiyim merakla yarini bekliyorum.kaç yumurtam oldu acaba.dün gece ruyamda 50 yumurtam varmış..düşünmemeye calissamda bilinçaltı oluyo
Sen nasılsın cnm
bence korkulacak hiçbişey yok kendini hiç germe benim ikinci tedavide 40 a yakın toplandı herhangi bir sıkıntım olmamıştı inşallah kolayca geçer kaliteli yumurtaların olur canimBen iyiyim merakla yarini bekliyorum.kaç yumurtam oldu acaba.dün gece ruyamda 50 yumurtam varmış..düşünmemeye calissamda bilinçaltı oluyo
Sen nasılsın cnm
Kız 50 yumurta nedemek deli hahahahaha hayırlı yumurtaların olsun inşallah tatlım bizede haber ver mutlaka
İnşallah canimmCnm.maaşallah yarın inşallah güzel haberler alırsın kaliteli birsürü embriyon olur
bence korkulacak hiçbişey yok kendini hiç germe benim ikinci tedavide 40 a yakın toplandı herhangi bir sıkıntım olmamıştı inşallah kolayca geçer kaliteli yumurtaların olur canim
Canım sen hiç hamile kaldin mi tüp bebekteYok cnm korkmuyorum aslında... Bu 5. Yumurta toplamam olucak..bilinçaltı yerlesmis
20 yumurta toplandı 14 ü olgun çıktı 10 döllendi 3. Güne 10 uda geldi 5. Güne 6 sı geldi canım inşallah güzel döllenirler güzel bölünürler adetin ikinci günü çağırdı beni ama bir öncekinde adetin 13. Günü çağırmıştı doktordan doktora fark var yarın yaz buraya kaç döllendi diye beni 9.30 da aradılar :)eşim tese olmadı gerek kalmadı dediler inşallah güzel bi şekilde oluşur yarın için bile çok heyecanlıyım. .senin kaç tane oluştu canım bide adetin kaçıncı günü çağırıyorlar daha önce dondurulmuş transfer edilmedi süreç çok yabancı bana biraz bilgilendirirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?