2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

C

Canım güzel haberlerini bekliyoruz

F funmeh cnm merak ettim seni..ne durumdasınız
merhaba arkadaşlar çok sagolun desteğiniz için 27 tane yumurta toplandı bakalım yarın sabah kaç tanesinin kaliteli olacağı belli olacak..ben bahçeci fulyada tedavi görüyorum orda bi dahaki adetten sonra transfer yapıyorlarmis. inşallah transfer yapılacak bi embriyom olur duanizi eksik etmeyin

F funmeh cnm merak ettim seni..ne durumdasınız
merhaba arkadaşlar çok sagolun desteğiniz için 27 tane yumurta toplandı bakalım yarın sabah kaç tanesinin kaliteli olacağı belli olacak..ben bahçeci fulyada tedavi görüyorum orda bi dahaki adetten sonra transfer yapıyorlarmis. inşallah transfer yapılacak bi embriyom olur duanizi eksik etmeyin

Bende bahçecideyim canım dondurdular şimdi adetimi bekliyoruz inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşur eşin tese oldu mu

Bende bahçecideyim canım dondurdular şimdi adetimi bekliyoruz inşallah güzel kaliteli embriyoların oluşur eşin tese oldu mu
eşim tese olmadı gerek kalmadı dediler inşallah güzel bi şekilde oluşur yarın için bile çok heyecanlıyım. .senin kaç tane oluştu canım bide adetin kaçıncı günü çağırıyorlar daha önce dondurulmuş transfer edilmedi süreç çok yabancı bana biraz bilgilendirirsen çok sevinirim

Ben iyiyim merakla yarini bekliyorum.kaç yumurtam oldu acaba.dün gece ruyamda 50 yumurtam varmış..düşünmemeye calissamda bilinçaltı oluyo
Sen nasılsın cnm
bence korkulacak hiçbişey yok kendini hiç germe benim ikinci tedavide 40 a yakın toplandı herhangi bir sıkıntım olmamıştı inşallah kolayca geçer kaliteli yumurtaların olur canim

Cnm.maaşallah yarın inşallah güzel haberler alırsın kaliteli birsürü embriyon olur

bence korkulacak hiçbişey yok kendini hiç germe benim ikinci tedavide 40 a yakın toplandı herhangi bir sıkıntım olmamıştı inşallah kolayca geçer kaliteli yumurtaların olur canim

Yok cnm korkmuyorum aslında... Bu 5. Yumurta toplamam olucak..bilinçaltı yerlesmis

Ben bayılıyodum az daha hatta ameliyat odasinda 3.igneye rağmen bayılmayinca bırakın beni gidicem vazgeçtim nolur bırakın beni dedim istemiyorum dememe kalmadan gitmişim nefret ediyorum anestezi den

20 yumurta toplandı 14 ü olgun çıktı 10 döllendi 3. Güne 10 uda geldi 5. Güne 6 sı geldi canım inşallah güzel döllenirler güzel bölünürler adetin ikinci günü çağırdı beni ama bir öncekinde adetin 13. Günü çağırmıştı doktordan doktora fark var yarın yaz buraya kaç döllendi diye beni 9.30 da aradılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…