2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

yazarım tabi inşallah güzel haberler veririm..Benim dr um guvenc bey bakalım onun sistemi nasıl pek bi bilgim yok acikcsi

Ben iyiyim merakla yarini bekliyorum.kaç yumurtam oldu acaba.dün gece ruyamda 50 yumurtam varmış..düşünmemeye calissamda bilinçaltı oluyo
Sen nasılsın cnm
Bende bekliyorum can im adeti hiç geçilmez bu ay gecikti :)inş kaliteli yumuslar toplanir.Ben bu yola girdim gireli İki aydır yani sadece bu konuyla ilgiliyim herşey geriye atıldı iştee istemez öyle oluyor

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. 23 mart test günü..

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. 24 mart sanırım

5- prenses1989. 25 mart test günü

6- metceykelebek 26 mart test günü

7- Justibelingt 26 mart test günü

8- asklarinenguzeli. 29 mart test günü

9- the--banking = 29 mart test gunu

10- Bella86. 29 mart test günü

11- ellem. 29 mart test günü

12- zemberek_61. 29 mart test günü

13-YaseminNarin 31 Mart test günü

14- Gulgonca86 2 nisan test günü

Ben bayılıyodum az daha hatta ameliyat odasinda 3.igneye rağmen bayılmayinca bırakın beni gidicem vazgeçtim nolur bırakın beni dedim istemiyorum dememe kalmadan gitmişim nefret ediyorum anestezi den

oyy canımm yaa..
ben hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar öncesinde sonrasındada opuların ..

Flzask senin yaptığın liste benimkinden güzel olmuş eline sağlık:) İnşallah adımın yanında hamile yazmaya devam eder.

günaydın arkadaşlar merkezden aradilar şimdi 27 yumurta toplanmis 25 tanesi olgun çıkmış 17 tane döllenmiş ama 9 tanesi daha iyi spermle döllenmiş..esim azosperm bu yüzden döllenme aşaması çok daha önemli bizim için lütfen dua edin de kaliteli embriyolar oluşun. ..Rabbim herkese bu süreçte güç versin insallah

Herkes nerde?nasılsınız ? Herkes iyi mi ?
Ağrılar içindeyim duş aldım uyurum herhalde artık malum sabah 7 buçukta kasık ağrım başlıyo rutin artık
Rabbim hayırlısını versin inşallah çatır çatır dogururuz

Allahım yardımcın olsun inşallah olacak

Canım ben dün akşam test yaptım 4.2 çıktı değerim.aslında bugün yaptırmam gerekti ama bi geceyle ne fark eder.5 olması gerek çıkmadı olmadı yani.
Cnm bence bugün yine yaptır ilk zamanlar değerler birden artışa gecebiliyor hakkında hayırlısı olsun inş cnm

beni uyku tutmuyo bu gece
Merhaba arkadaşlarım hepimize canim umut tup bebekte hangi doktoru tavsiye ederim benim ikinci denemem raporu kullanicam cifta embiriyo koyarlar mi çok teşekkür ederim size sormak istedim konuşmuştuk bu konuyu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun multu günler jns ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…