2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın arkadaşlar flzask2003 güzel haberlerini bekliyorum cnm bugün inss herşey yolunda olacak
@bedazzld01 cnm inss hiçbir sorun yoktur hamileliğin sağlıkla devam eder

Cnm.muayene oldum 10 tane filan varmış yumos..ama doktor gelismeleri gayet iyi dedi.cumartesi yine gelicem..cetrocide mi iğne varya ekledi..kan verdim bide..simdilik iyi cnm herşey gebelik aşısı

Benim doktorum cem bey cnm.umutta koyarlar cnm doktorla senin aranda olan bişey.amin cnm..senin içinde herşey güzel olur..gelismeleri yaz bana..ne zaman baskiycaksiniz

Hayırlısı olsun canım döllenme sayısı süper bence merak etme embriyoların 5. Güne gider inşallah diğer tedavilerinde döllenme sayısı ve sonra devam etme sayısı neydi

Çok sevindim cnm inss hepsi sana kaliteli embiriyo olsun cnm

Canım haziranda basliycam ben Allah kısmet ederse çok teşekür ederim cevapin için subata negatifi var marmaradami biras dinleneyim annemde kalcam bu sefer ins hersey güzel olur hepimiz için senin için çok dua ediom tüm isteyenlere ins olumlu şeyler okumak mutluluk veriyor canimmm

Hayırlısı olsun canım döllenme sayısı süper bence merak etme embriyoların 5. Güne gider inşallah diğer tedavilerinde döllenme sayısı ve sonra devam etme sayısı neydi
sağol canım inşallah ilk tedavide 30 a yakın toplanmisti 5. gün 2 tane kondu 2. tedavide 30 dan fazla toplandı 1 tane 2. gün kondu..bakalım inşallah bu defa olumlu sonuç alirim

Cnm.maaşallah sayi çok iyi..inşallah guzelce devam eder embriyolarin..

Canım inşallah umut tüp bebek senin umudun olur bebisin gelir ALlahin izniyle çok isterim..rabbim işini gücünü rast götursun inşallah..hepimizin yardımcısı olsun ..

sağol canım inşallah ilk tedavide 30 a yakın toplanmisti 5. gün 2 tane kondu 2. tedavide 30 dan fazla toplandı 1 tane 2. gün kondu..bakalım inşallah bu defa olumlu sonuç alirim
Mesela 30 yumurtadan kaçı döllendi de kaçı 5. Güne geldi benim ilk ve ikincide 15 te 5 döllendi hep 3. Güne 3 tane geldi bunda 3 ay önceden arı sütüne başladım ve 5. Güne 6 tanesi geldi inşallah 3. Tedavimizde bebişlerimiz kucağımızda olur canım heyecanlanıyorum düşündükçe :)

canım benim allah razı olsun sıra sizlerde hepinizin güzel haberini alim inşallah
Aaa senindemi bugündü test günün çok sevindim inş sorunsuz ilerler sağlıkla kucağına alırsın bize ayrıntı yaz Neden tüp yaptırmıştım ne yedin ne içtin transferden sonra ne yaptın:)herşeyi yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…