- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.741
Günaydın arkadaşlarflzask2003 güzel haberlerini bekliyorum cnm bugün inss herşey yolunda olacak
@bedazzld01 cnm inss hiçbir sorun yoktur hamileliğin sağlıkla devam eder
Merhaba arkadaşlarım hepimize canim umut tup bebekte hangi doktoru tavsiye ederim benim ikinci denemem raporu kullanicam cifta embiriyo koyarlar mi çok teşekkür ederim size sormak istedim konuşmuştuk bu konuyu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun multu günler jns ❤
Hayırlısı olsun canım döllenme sayısı süper bence merak etme embriyoların 5. Güne gider inşallah diğer tedavilerinde döllenme sayısı ve sonra devam etme sayısı neydigünaydın arkadaşlar merkezden aradilar şimdi 27 yumurta toplanmis 25 tanesi olgun çıkmış 17 tane döllenmiş ama 9 tanesi daha iyi spermle döllenmiş..esim azosperm bu yüzden döllenme aşaması çok daha önemli bizim için lütfen dua edin de kaliteli embriyolar oluşun. ..Rabbim herkese bu süreçte güç versin insallah
Çok sevindim cnm inss hepsi sana kaliteli embiriyo olsun cnmCnm.muayene oldum 10 tane filan varmış yumos..ama doktor gelismeleri gayet iyi dedi.cumartesi yine gelicem..cetrocide mi iğne varya ekledi..kan verdim bide..simdilik iyi cnm herşey gebelik aşısı
Benim doktorum cem bey cnm.umutta koyarlar cnm doktorla senin aranda olan bişey.amin cnm..senin içinde herşey güzel olur..gelismeleri yaz bana..ne zaman baskiycaksiniz
Canım haziranda basliycam ben Allah kısmet ederse çok teşekür ederim cevapin için subata negatifi var marmaradami biras dinleneyim annemde kalcam bu sefer ins hersey güzel olur hepimiz için senin için çok dua ediom tüm isteyenlere ins olumlu şeyler okumak mutluluk veriyor canimmmCnm.muayene oldum 10 tane filan varmış yumos..ama doktor gelismeleri gayet iyi dedi.cumartesi yine gelicem..cetrocide mi iğne varya ekledi..kan verdim bide..simdilik iyi cnm herşey gebelik aşısı
Benim doktorum cem bey cnm.umutta koyarlar cnm doktorla senin aranda olan bişey.amin cnm..senin içinde herşey güzel olur..gelismeleri yaz bana..ne zaman baskiycaksiniz
sağol canım inşallah ilk tedavide 30 a yakın toplanmisti 5. gün 2 tane kondu 2. tedavide 30 dan fazla toplandı 1 tane 2. gün kondu..bakalım inşallah bu defa olumlu sonuç alirimHayırlısı olsun canım döllenme sayısı süper bence merak etme embriyoların 5. Güne gider inşallah diğer tedavilerinde döllenme sayısı ve sonra devam etme sayısı neydi
Hadi bakalım hayırlı olsunkizlar bugün kontrolum var transfer günüm netlesecek
günaydın arkadaşlar merkezden aradilar şimdi 27 yumurta toplanmis 25 tanesi olgun çıkmış 17 tane döllenmiş ama 9 tanesi daha iyi spermle döllenmiş..esim azosperm bu yüzden döllenme aşaması çok daha önemli bizim için lütfen dua edin de kaliteli embriyolar oluşun. ..Rabbim herkese bu süreçte güç versin insallah
Çok sevindim cnm inss hepsi sana kaliteli embiriyo olsun cnm
Canım haziranda basliycam ben Allah kısmet ederse çok teşekür ederim cevapin için subata negatifi var marmaradami biras dinleneyim annemde kalcam bu sefer ins hersey güzel olur hepimiz için senin için çok dua ediom tüm isteyenlere ins olumlu şeyler okumak mutluluk veriyor canimmm
Mesela 30 yumurtadan kaçı döllendi de kaçı 5. Güne geldi benim ilk ve ikincide 15 te 5 döllendi hep 3. Güne 3 tane geldi bunda 3 ay önceden arı sütüne başladım ve 5. Güne 6 tanesi geldi inşallah 3. Tedavimizde bebişlerimiz kucağımızda olur canım heyecanlanıyorum düşündükçe :)sağol canım inşallah ilk tedavide 30 a yakın toplanmisti 5. gün 2 tane kondu 2. tedavide 30 dan fazla toplandı 1 tane 2. gün kondu..bakalım inşallah bu defa olumlu sonuç alirim
Hadi hayirlsi canimkizlar bugün kontrolum var transfer günüm netlesecek
kızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm
ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMkızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm
şükür canım çok şükür illk denemede tuttu biin şükür sıra sizlerde cumartesi tekrar alıcaklar kan sonra kese için çağırcaklarmış hala şokdayımAyyyy cnmmm süper haberrr cok sevimdimm çok
Tey tey teyy
Rabbim tamamina erdirsin inşallah..hayırlı olsun
canım benim allah razı olsun sıra sizlerde hepinizin güzel haberini alim inşallahÇOK SE
ÇOK SEVİNDİMMMMMMMM
DEĞERİN KAÇ KESE İÇİN NE ZAMAN GİDECEKSİNşükür canım çok şükür illk denemede tuttu biin şükür sıra sizlerde cumartesi tekrar alıcaklar kan sonra kese için çağırcaklarmış hala şokdayım
Aaa senindemi bugündü test günün çok sevindim inş sorunsuz ilerler sağlıkla kucağına alırsın bize ayrıntı yaz Neden tüp yaptırmıştım ne yedin ne içtin transferden sonra ne yaptın:)herşeyi yazcanım benim allah razı olsun sıra sizlerde hepinizin güzel haberini alim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?