2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canım ben 5 senelik evliyim 3 sene önce bi düşük yaptım sonra olmadı hsg çekindim temiz eşimde de bende sorun yoktu beklemekten bıktık ondan sebep martın ilk haftası adetin 2.günü bismillah dedik başladık herşey hızla ilerdi 21 yumurtam çıktı opuda 14ü sağlıklıymış 12 si döllendi 4.güne kadar hepsi devam etti 5.gün 7 tane 1.kalite embryomuz vardı 2 tane blast.transferim yapıldı ayın 15inde 1hafta rapor aldım işyerinden annemde kaldım 5 gün kalkmadım wc ve yemek dışında hergün ananas yedim iğne ve ilaçlarımı aksatmadım sağlıklı beslendim sonra evime geldim 2 günde evimde kaldım eşiminde yardımıyla 2 günde öyle geçti asitli ve kafeinli içecek içmedim idrar testi yapma dedi doktorum yapmadım yarın test günümdü ama bugün iğne vurunmak için gidince aldılar kanımı 9.gün beta 300 çıktı çok şükür cumartesi tekrar test sonra kese için çağırcaklarmış hikayem bu transferden sonra 4.gün sol kasığıma kramp girdi doğrulamadım yerimden ogünden beri karın kasık ağrım var dün gece rahimde kasılma oldu böyle işte canlar

benimde bugün test günümdü 6.gün blast a kalite tek transferdi dr bi sebep bulamıyoruz ama malesef olmadı dedi

Hic belirtin oldumu cnm,transferden sonra?surekli yattinmi?
canım transferin 4.günü sol kasığıma kramp girdi ogünden beri de karnım ağrıyo sivilcelerim çıktı yüzümde bide dün akşam rahimim kasıldı bukadar aslında adet olcam sandım çünkü aynı adet belirtileri gibi şeyler beni umutlandıran kasıklarıma arada kramp girmesiydi

İyi haberlere sevindim inşallah yumurtalarıniz kaliteli embriyolara dönüşür.bende bu gün çok daha iyiyim ikinci denemeyi istanbul cerrahi hastanesinde yaptıracağım.kararimi verdim .hem kuzenim orda embriyolog çok kızdı bana niye buraya gelmedin diye.okul zamanı çok zordu ama haziran denemeli orda yapabilirim kısmet artık inşallah bu sefer olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…