- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.761
canım ben 5 senelik evliyim 3 sene önce bi düşük yaptım sonra olmadı hsg çekindim temiz eşimde de bende sorun yoktu beklemekten bıktık ondan sebep martın ilk haftası adetin 2.günü bismillah dedik başladık herşey hızla ilerdi 21 yumurtam çıktı opuda 14ü sağlıklıymış 12 si döllendi 4.güne kadar hepsi devam etti 5.gün 7 tane 1.kalite embryomuz vardı 2 tane blast.transferim yapıldı ayın 15inde 1hafta rapor aldım işyerinden annemde kaldım 5 gün kalkmadım wc ve yemek dışında hergün ananas yedim iğne ve ilaçlarımı aksatmadım sağlıklı beslendim sonra evime geldim 2 günde evimde kaldım eşiminde yardımıyla 2 günde öyle geçti asitli ve kafeinli içecek içmedim idrar testi yapma dedi doktorum yapmadım yarın test günümdü ama bugün iğne vurunmak için gidince aldılar kanımı 9.gün beta 300 çıktı çok şükür cumartesi tekrar test sonra kese için çağırcaklarmış hikayem bu transferden sonra 4.gün sol kasığıma kramp girdi doğrulamadım yerimden ogünden beri karın kasık ağrım var dün gece rahimde kasılma oldu böyle işte canlarAaa senindemi bugündü test günün çok sevindim inş sorunsuz ilerler sağlıkla kucağına alırsın bize ayrıntı yaz Neden tüp yaptırmıştım ne yedin ne içtin transferden sonra ne yaptın:)herşeyi yaz
Bence ikiz degeri bu,yoksa bu kadar yuksek 9.gunu cikmazdi,lekelenmen olmusmuydu cnm?bugün 9.günüm canım yarındı test günüm ama dayanamadım bugün 300 değerim
yok canım sadece bugün peçeteye küçük bi kahvelik gördüm okadar şükür 2.embryo koyuldu zaten inşallah ikiside karnımdadırBence ikiz degeri bu,yoksa bu kadar yuksek 9.gunu cikmazdi,lekelenmen olmusmuydu cnm?
canım ilk denemen mi üzülme demicem biliyorum yaran derin ama rabbim yanında inan yılmadan devam etmelisin 2.denemede tutan çok kişi var rabbim yüreğini ferahlatsınbenimde bugün test günümdü 6.gün blast a kalite tek transferdi dr bi sebep bulamıyoruz ama malesef olmadı dedi
kızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm[a
Allahımmmm çok şükür darısı başıma evde mi yaptın testı
bugün 9.günüm canım yarındı test günüm ama dayanamadım bugün 300 değerim
bugün 9.günüm canım yarındı test günüm ama dayanamadım bugün 300 değerim
2 embryo canım benim 5.gün transferiTek embriyomuydu cnm.degerin maaşallah ikizmi acaba
sağol canım hayırlısı olsun inşAllahcanım ilk denemen mi üzülme demicem biliyorum yaran derin ama rabbim yanında inan yılmadan devam etmelisin 2.denemede tutan çok kişi var rabbim yüreğini ferahlatsın
yokk canım kan aldılar bugün iğne vurunmaya gidince ben hala şokdayım canlar
Bugün ağladım kucağıma aldığım ilk anı hayal edince allahım inşallah tamamına erdirsin. Darısı herkesin başınayokk canım kan aldılar bugün iğne vurunmaya gidince ben hala şokdayım canlar
canım inan hiç bilmiyorum ben evraklarımı almadım ne çıktı sormadım daCanim transferin 5.gunu e2 ve p4 tahlilin ne cikmisti?
canım benim ağlama benide bugün ağlama tuttu hastanede sonrada kanımı aldılar işte sıra sizde hergün güzel haberlerinizi vericeksinizBugün ağladım kucağıma aldığım ilk anı hayal edince allahım inşallah tamamına erdirsin. Darısı herkesin başına
canım transferin 4.günü sol kasığıma kramp girdi ogünden beri de karnım ağrıyo sivilcelerim çıktı yüzümde bide dün akşam rahimim kasıldı bukadar aslında adet olcam sandım çünkü aynı adet belirtileri gibi şeyler beni umutlandıran kasıklarıma arada kramp girmesiydiHic belirtin oldumu cnm,transferden sonra?surekli yattinmi?
İyi haberlere sevindim inşallah yumurtalarıniz kaliteli embriyolara dönüşür.bende bu gün çok daha iyiyim ikinci denemeyi istanbul cerrahi hastanesinde yaptıracağım.kararimi verdim .hem kuzenim orda embriyolog çok kızdı bana niye buraya gelmedin diye.okul zamanı çok zordu ama haziran denemeli orda yapabilirim kısmet artık inşallah bu sefer olur.Cnm.muayene oldum 10 tane filan varmış yumos..ama doktor gelismeleri gayet iyi dedi.cumartesi yine gelicem..cetrocide mi iğne varya ekledi..kan verdim bide..simdilik iyi cnm herşey gebelik aşısı
Benim doktorum cem bey cnm.umutta koyarlar cnm doktorla senin aranda olan bişey.amin cnm..senin içinde herşey güzel olur..gelismeleri yaz bana..ne zaman baskiycaksiniz
Ay canim cok sevindim alllah tamamini erdirsin insllah kucaginada almak nasip olsun senin daha gunune yokmuydukızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm
allah razı olsun canım beni yarındı test günüm ama bugün aldılar kan 9.gün bugün 300 çıktıAy canim cok sevindim alllah tamamini erdirsin insllah kucaginada almak nasip olsun senin daha gunune yokmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?