- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.781
İnşallah senin ağrıların bebek içindir canım benimki ignedenmis heralde dün igneyi kestim bugün o kasilmalar geçti ama gariptir adet sancısı da yok hiç geçti gitti.....canım transferin 4.günü sol kasığıma kramp girdi ogünden beri de karnım ağrıyo sivilcelerim çıktInsallah ı yüzümde bide dün akşam rahimim kasıldı bukadar aslında adet olcam sandım çünkü aynı adet belirtileri gibi şeyler beni umutlandıran kasıklarıma arada kramp girmesiydi
Canmm hayirli olsun kacinci gun embriyosuydu kacinci gun yaptrdn?kızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm
Cok uzuldum canim umarim en kisa zamanda olur nedesem bilemedimbenimde bugün test günümdü 6.gün blast a kalite tek transferdi dr bi sebep bulamıyoruz ama malesef olmadı dedi
allah razı olsun canım beni yarındı test günüm ama bugün aldılar kan 9.gün bugün 300 çıktı[/QUOTE
Ayy çok sevindim çok artmış ikiz mi acaba
canım 5.gün embryosuydu 2 tane 1.kalite transfer edilddi ayın 15indeCanmm hayirli olsun kacinci gun embriyosuydu kacinci gun yaptrdn?
cumartesi belli olcak canım tekrar kan alıcaklar
Inslalh boyle guzel haberler almaya devam ederiz bizde pozitifi gorseydik cok sitres yapiyorum bende bize duaet hamilelerin duasi kabul olurmusallah razı olsun canım beni yarındı test günüm ama bugün aldılar kan 9.gün bugün 300 çıktı
canım rabbim sana ve tüm bebek hasreti çekenlere hayırlı haberler verdirsin inşallah hepinizin tutar bebişleri inşallah sonuna kadar sürer hamileliğim hepinizi yürekten seviyorum ve hepinize tez zamanda nasip olsun bu duygu hala inanamıyorum valla kaçıncı gün bugün benim yarındı test günüm ama bugün yapıldı 9.günümInslalh boyle guzel haberler almaya devam ederiz bizde pozitifi gorseydik cok sitres yapiyorum bende bize duaet hamilelerin duasi kabul olurmus
Saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de pazar test gunum 3. Gun embriyosu yarin yaptraym diyrm cunku cok geriliyrm.dun sabaha kadar agladm.nerdeyse. insallah ben de senin gibi pozitifi gorurum hamileyimdr insallahcanım 5.gün embryosuydu 2 tane 1.kalite transfer edilddi ayın 15inde
allah razı olsun canım beni yarındı test günüm ama bugün aldılar kan 9.gün bugün 300 çıktı
insallah pozitifi, pozitiferi görürüz canim. bu aglamalar cok normal. ben ilk denememde transferden sonra aglama krizlerim oliyordu. ya olmazsa ya hamile degilsem bir daha nasil denerim diye. normal yani insallah guzel haberle geliirsinSaglikla kucagina alirsin insallah. Benim de pazar test gunum 3. Gun embriyosu yarin yaptraym diyrm cunku cok geriliyrm.dun sabaha kadar agladm.nerdeyse. insallah ben de senin gibi pozitifi gorurum hamileyimdr insallah
kızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm
Ay çok sevindim cnm gozun aydınbugün 9.günüm canım yarındı test günüm ama dayanamadım bugün 300 değerim
Cnm hayırlısı olsun inss hakkında allah en kısa surede hamileliği nasip etsin inşallahbenimde bugün test günümdü 6.gün blast a kalite tek transferdi dr bi sebep bulamıyoruz ama malesef olmadı dedi
olsun cnm geç olsun yeterki sonucu güzel olsunkızlar transfer günüm netleşti. sali günü olacak inşallah.ne kadar sabirsizlansam da herşey zamanini bekliyor
Cnm bence rahat olmak en önemli şey stres yapma kafaya takma yeter cnm inss bebislerin sımsıkı tutunsun annelerine bu arada hoşgeldin cnmMerhaba bayanlar. Aramıza yeni katıldım. Ben de mart ayında tüp bebek yaptırdım. Dün transferim yapıldı. 3 tane embriyo transfer edildi. 3 yumurtam olmuştu zaten. Benim yumurta rezervim az. Rapor aldım birkac gun dinlenmek icin. Acaba evde dinlenirken yatma şekli önemli mi sizce.ben genelde sağ tarafa yatiyorum sorun olur mu acaba? Rabbim inşallah hepimizin emeklerini boşa cikarmaz
Insallah canm rabbimin hazinesi sonsuz bize de cok degil birer ikiser evlat verir insallah. Ilkinde tutmadi mi canim? Ben uzulmeme de aglamama da uzuluyrm.tutmazsa bu yuzden tutmaz diyeinsallah pozitifi, pozitiferi görürüz canim. bu aglamalar cok normal. ben ilk denememde transferden sonra aglama krizlerim oliyordu. ya olmazsa ya hamile degilsem bir daha nasil denerim diye. normal yani insallah guzel haberle geliirsin
İnşallah canım bugün kardeşime bebek eşyası almak için alışverişe çıktık gerçekten çok güzel duygular iki ay sonra doğum var inşallah bende aynı duyguları yaşamak çok isterdim diye düşündüm. ..bakalım üçüncü denememizde sonuç aliriz inşallah birbirimizi haberdar edelimMesela 30 yumurtadan kaçı döllendi de kaçı 5. Güne geldi benim ilk ve ikincide 15 te 5 döllendi hep 3. Güne 3 tane geldi bunda 3 ay önceden arı sütüne başladım ve 5. Güne 6 tanesi geldi inşallah 3. Tedavimizde bebişlerimiz kucağımızda olur canım heyecanlanıyorum düşündükçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?