2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İnşallah senin ağrıların bebek içindir canım benimki ignedenmis heralde dün igneyi kestim bugün o kasilmalar geçti ama gariptir adet sancısı da yok hiç geçti gitti.....

Inslalh boyle guzel haberler almaya devam ederiz bizde pozitifi gorseydik cok sitres yapiyorum bende bize duaet hamilelerin duasi kabul olurmus
canım rabbim sana ve tüm bebek hasreti çekenlere hayırlı haberler verdirsin inşallah hepinizin tutar bebişleri inşallah sonuna kadar sürer hamileliğim hepinizi yürekten seviyorum ve hepinize tez zamanda nasip olsun bu duygu hala inanamıyorum valla kaçıncı gün bugün benim yarındı test günüm ama bugün yapıldı 9.günüm

canım 5.gün embryosuydu 2 tane 1.kalite transfer edilddi ayın 15inde
Saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de pazar test gunum 3. Gun embriyosu yarin yaptraym diyrm cunku cok geriliyrm.dun sabaha kadar agladm.nerdeyse. insallah ben de senin gibi pozitifi gorurum hamileyimdr insallah

Saglikla kucagina alirsin insallah. Benim de pazar test gunum 3. Gun embriyosu yarin yaptraym diyrm cunku cok geriliyrm.dun sabaha kadar agladm.nerdeyse. insallah ben de senin gibi pozitifi gorurum hamileyimdr insallah
insallah pozitifi, pozitiferi görürüz canim. bu aglamalar cok normal. ben ilk denememde transferden sonra aglama krizlerim oliyordu. ya olmazsa ya hamile degilsem bir daha nasil denerim diye. normal yani insallah guzel haberle geliirsin

kızlarrrrrr canlarr can yoldaşlarım hamileyimmmm

bugün 9.günüm canım yarındı test günüm ama dayanamadım bugün 300 değerim
Ay çok sevindim cnm gozun aydın değerinde maşallah güzel topigin ikizleri geliyor bence
benimde bugün test günümdü 6.gün blast a kalite tek transferdi dr bi sebep bulamıyoruz ama malesef olmadı dedi
Cnm hayırlısı olsun inss hakkında allah en kısa surede hamileliği nasip etsin inşallah
kızlar transfer günüm netleşti. sali günü olacak inşallah.ne kadar sabirsizlansam da herşey zamanini bekliyor
olsun cnm geç olsun yeterki sonucu güzel olsun

Merhaba bayanlar. Aramıza yeni katıldım. Ben de mart ayında tüp bebek yaptırdım. Dün transferim yapıldı. 3 tane embriyo transfer edildi. 3 yumurtam olmuştu zaten. Benim yumurta rezervim az. Rapor aldım birkac gun dinlenmek icin. Acaba evde dinlenirken yatma şekli önemli mi sizce.ben genelde sağ tarafa yatiyorum sorun olur mu acaba? Rabbim inşallah hepimizin emeklerini boşa cikarmaz

Cnm bence rahat olmak en önemli şey stres yapma kafaya takma yeter cnm inss bebislerin sımsıkı tutunsun annelerine bu arada hoşgeldin cnm

insallah pozitifi, pozitiferi görürüz canim. bu aglamalar cok normal. ben ilk denememde transferden sonra aglama krizlerim oliyordu. ya olmazsa ya hamile degilsem bir daha nasil denerim diye. normal yani insallah guzel haberle geliirsin
Insallah canm rabbimin hazinesi sonsuz bize de cok degil birer ikiser evlat verir insallah. Ilkinde tutmadi mi canim? Ben uzulmeme de aglamama da uzuluyrm.tutmazsa bu yuzden tutmaz diye

İyi akşamlar hanımlar.ben de yeniyim.yarın yumurta toplama işlemim var.yumurtam az en son muayenede 6yumurtanın gelişmiş olduğu söylendi.sayı az olunca çok ümitlenmek istemiyorum.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

İnşallah canım bugün kardeşime bebek eşyası almak için alışverişe çıktık gerçekten çok güzel duygular iki ay sonra doğum var inşallah bende aynı duyguları yaşamak çok isterdim diye düşündüm. ..bakalım üçüncü denememizde sonuç aliriz inşallah birbirimizi haberdar edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…