- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.801
Canım opu sonucun gayet güzel sende benim gibi gelişimi bekleyeceksin artık dua edelim bol bol seninde dondurulmuş transfer mi olacak umutla fulya yla aynı prosedür mu merak ettimyCnm.muayene oldum 10 tane filan varmış yumos..ama doktor gelismeleri gayet iyi dedi.cumartesi yine gelicem..cetrocide mi iğne varya ekledi..kan verdim bide..simdilik iyi cnm herşey gebelik aşısı
Benim doktorum cem bey cnm.umutta koyarlar cnm doktorla senin aranda olan bişey.amin cnm..senin içinde herşey güzel olur..gelismeleri yaz bana..ne zaman baskiycaksiniz
tuttu canim ama 8 hatalik kaybettim. ikinci denemem de ohss oldum embriyolarim donduruldu. tramsferim bu zamana kaldi. yani ikibucukuncu deneme oluyor azicik :) insan herseyi atlatiyormus dayaniyormus yaniInsallah canm rabbimin hazinesi sonsuz bize de cok degil birer ikiser evlat verir insallah. Ilkinde tutmadi mi canim? Ben uzulmeme de aglamama da uzuluyrm.tutmazsa bu yuzden tutmaz diye
Canm inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın . Su gibi akıntım var ama ümitlensem mi kituttu canim ama 8 hatalik kaybettim. ikinci denemem de ohss oldum embriyolarim donduruldu. tramsferim bu zamana kaldi. yani ikibucukuncu deneme oluyor azicik :) insan herseyi atlatiyormus dayaniyormus yani
Amin inslalh canim sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini benim ayin 17 transferim oldu inslalh pozitifi gotururuzcanım rabbim sana ve tüm bebek hasreti çekenlere hayırlı haberler verdirsin inşallah hepinizin tutar bebişleri inşallah sonuna kadar sürer hamileliğim hepinizi yürekten seviyorum ve hepinize tez zamanda nasip olsun bu duygu hala inanamıyorum valla kaçıncı gün bugün benim yarındı test günüm ama bugün yapıldı 9.günüm
Evet canim oyle olsunda birkacgun beklemekten birsey olmaz insllah sonu pozitif olurkızlar transfer günüm netleşti. sali günü olacak inşallah.ne kadar sabirsizlansam da herşey zamanini bekliyor
Biz senle aynı gün transfer olmuşuz yarın test yaptrısam çıkar mı ki bekleyemyrmmmmAmin inslalh canim sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini benim ayin 17 transferim oldu inslalh pozitifi gotururuz
Canim valla bende bilmiyorum bende cok sabirsizlaniyorum bekliyemicem gibi sende belirti varmi adet agrisi gibi agrilarBiz senle aynı gün transfer olmuşuz yarın test yaptrısam çıkar mı ki bekleyemyrmmmm
canım inşallah bu sefer bebklerin sana sımsıkı tutunsun sonuunda sağlıkla kucağına alabilesin inşallah bende transfer için bekliyorum bugün adet oldum hangi ialcı kullanacağımı yarın tahlil sonucuna göre söyleyecek drum sen neler kullandın bir de -adetin kaçıncı gün olmuş oluyor salı gunu transfer olursantuttu canim ama 8 hatalik kaybettim. ikinci denemem de ohss oldum embriyolarim donduruldu. tramsferim bu zamana kaldi. yani ikibucukuncu deneme oluyor azicik :) insan herseyi atlatiyormus dayaniyormus yani
adetin 20.günü oluyor canim. ilac kullanmsya adetin ucüncü günü basladim. aslinda rahim kalinligi 9,5 oldu ama doktorum biraz daha kalinlassin istiyor. dimdye kadar estrofem, aspirin ve folik kullandimcanım inşallah bu sefer bebklerin sana sımsıkı tutunsun sonuunda sağlıkla kucağına alabilesin inşallah bende transfer için bekliyorum bugün adet oldum hangi ialcı kullanacağımı yarın tahlil sonucuna göre söyleyecek drum sen neler kullandın bir de -adetin kaçıncı gün olmuş oluyor salı gunu transfer olursan
Canım opu sonucun gayet güzel sende benim gibi gelişimi bekleyeceksin artık dua edelim bol bol seninde dondurulmuş transfer mi olacak umutla fulya yla aynı prosedür mu merak ettimy
Bilmiyrm ki canm bunca zaman belirti aradim durdum. 3. Gun embriyosu aglayarak gittik hic umudum yoktu.Canim valla bende bilmiyorum bende cok sabirsizlaniyorum bekliyemicem gibi sende belirti varmi adet agrisi gibi agrilarbirde kacincigun embriyosuydu senin benim 3 gundu
Incir kaynat ic canm sonra da sogan suyuKızlar selam bende 1 negatif yaşadım 2. İcin adım attık fakat bu seferde yumurta da zayıflık var denildi güçlendirecek kur biliyormusunuz uygulayan oldumu
Ayy ne tatlı bi tablo çok sekeriz
anladım canim kafa gitti benim iyice toplandı gibi geldi gebelik aşısıni bende sorayım doktora..Benim de ilk adette doğum kontrol hapına basliyorlarmis sonraki adette transfer oluyormuş her tedavide yeni bi düzen bakalimCnm.daha toplanmadi yumurtalar çarşamba sanırım toplanır bakalım inşallah olgun çıkarlar iyi emvriyolarim olur..bugün doktoruma sordum dondurulmuş embriyomu taze embriyomu yapicaksiniz daha bişey soyleyemem dedi..kan testi alıyorlarya ona bağlı dedi.bide gebelik aşısı yapılacak yine..doktorum istersen yaparım dedi vende olsun dedim kızıma hamile kaldigimda da yapılmıştı.
Yerim o cimcime yi ben annesi ısırırım onu ben benimde inşallah olur bi cimcimemEvt cnm cok güzel maaşallah..
Daha çok olması dileğiyle vakit olunca yeni arkadaş larida ekliycem cimcimem firsat verdikçe
Hiç umudunu kaybetme benim doktorum anlatmış 44 yaşında başka bi doktor gelmiş tedavi için tek yumurta gelişmiş döllenmiş genetik test istemişler kadın yaptırmamıs bu artık benim nasibim demiş 44 yaşında tek yumurta tek embriyo ilk deneme ve kadın hamile kalmış çok da sağlıklı bi bebeği olmuş takmayın kafanızaİyi akşamlar hanımlar.ben de yeniyim.yarın yumurta toplama işlemim var.yumurtam az en son muayenede 6yumurtanın gelişmiş olduğu söylendi.sayı az olunca çok ümitlenmek istemiyorum.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aaaa Aynı gün transfer olmuş Cmt test günüm benimAmin inslalh canim sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini benim ayin 17 transferim oldu inslalh pozitifi gotururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?