- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.821
anladım canim kafa gitti benim iyice toplandı gibi geldi gebelik aşısıni bende sorayım doktora..Benim de ilk adette doğum kontrol hapına basliyorlarmis sonraki adette transfer oluyormuş her tedavide yeni bi düzen bakalim
Tatlim.sizde de su gibi akinti oldu mu bende sali gunh basladiYerim o cimcime yi ben annesi ısırırım onu ben benimde inşallah olur bi cimcimem
Yerim o cimcime yi ben annesi ısırırım onu ben benimde inşallah olur bi cimcimem
AaaaAmin inslalh canim sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini benim ayin 17 transferim oldu inslalh pozitifi gotururuz
Kızlar benim 9. Gün test günüm hep beraber o gün pozitif yazalımCanim valla bende bilmiyorum bende cok sabirsizlaniyorum bekliyemicem gibi sende belirti varmi adet agrisi gibi agrilarbirde kacincigun embriyosuydu senin benim 3 gundu
Canım bende transfer den beri akinti ve adet belirtisi var di akinti progestan dan oluyoTatlim.sizde de su gibi akinti oldu mu bende sali gunh basladi
Kızlar benim kanda 9.gun çıktı evde de idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktı çok şükür isterseniz bi deneyin idrar testiAaaa Aynı gün transfer olmuş Cmt test günüm benim
Benim transferden önce opudan sonra o aralıkta vardı bildiğin su yani renksiz KokusuzTatlim.sizde de su gibi akinti oldu mu bende sali gunh basladi
Ama senin çıkması çok normal maşallah değerin yüksek zaten belki düşük olanlar çıkmazKızlar benim kanda 9.gun çıktı evde de idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktı çok şükür isterseniz bi deneyin idrar testi
Cnm 6 yumurta azmi sayıya takılma önemli olan kaliteli embiriyo olmaları inss hepsi güzelce dollenir cnmİyi akşamlar hanımlar.ben de yeniyim.yarın yumurta toplama işlemim var.yumurtam az en son muayenede 6yumurtanın gelişmiş olduğu söylendi.sayı az olunca çok ümitlenmek istemiyorum.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bende hic yoktu persembe transfer oldum pazartesi basladi akintim. Neyse yine umitlenmiycem. Yarin gider hastaneye verrm kanimi 8. Gun 5 10.cikar nasilsa... devlet hastanesi cok ta kotu bu ilcede ama bhcg umarm dogru cikarBenim transferden önce opudan sonra o aralıkta vardı bildiğin su yani renksiz Kokusuz
mrb cnm bal polen arisutu iyi diyorlar kuru incirde iyiymis bide son zamanlarda ısırgan tohumunu duydum cnm inss şifa olsunKızlar selam bende 1 negatif yaşadım 2. İcin adım attık fakat bu seferde yumurta da zayıflık var denildi güçlendirecek kur biliyormusunuz uygulayan oldumu
cnm gebelik aşısını nasıl uyguluyorlar biraz bilgi verirmisinCnm.daha toplanmadi yumurtalar çarşamba sanırım toplanır bakalım inşallah olgun çıkarlar iyi emvriyolarim olur..bugün doktoruma sordum dondurulmuş embriyomu taze embriyomu yapicaksiniz daha bişey soyleyemem dedi..kan testi alıyorlarya ona bağlı dedi.bide gebelik aşısı yapılacak yine..doktorum istersen yaparım dedi vende olsun dedim kızıma hamile kaldigimda da yapılmıştı.
mrb cnm bal polen arisutu iyi diyorlar kuru incirde iyiymis bide son zamanlarda ısırgan tohumunu duydum cnm inss şifa olsun
cnm gebelik aşısını nasıl uyguluyorlar biraz bilgi verirmisin
Tmm cnm inss şifa olsun sanada yine tesekkur ederimCnm.tam net hatirlamiyorum ama hatitladigim kadarıyla transfer den 2 gün önce filan alttan muayene edip ordan bi sıvı alıyorlar bide kan alıyor lar koldan..sonra onlara bi işlem yapılıp asi diyorlar sonra sana yine alttan enjekte ediyolar gayet basit bi islem muayene olur gibi yapiliyo aci filan yok..hatirladigim bu kadar cnm ama bu defs da yapilacagi için daha detaylı yazarim 700 t fiyatı
Cnm zeytin yağında iki uctana koy bir gün sonra ye buda iyi diyorlarArkadaşlar yumurta kalitesi için incir kuru falan yapın deniyor ya ben öyle şeyler içemem.Ama incir yiyorum üç dört tane olmaz mı illaki o kurleri içmek lazım
Bu arada kilo da vermem gerekIncir kaynat ic canm sonra da sogan suyu
Iyi dusunelim iyi olsun canimBilmiyrm ki canm bunca zaman belirti aradim durdum. 3. Gun embriyosu aglayarak gittik hic umudum yoktu.
Inslah beraber pozitifide goruruz canimAaaa Aynı gün transfer olmuş Cmt test günüm benim
Sizin söylediğiniz uzun protokol bende aynı şekilde bu ay doğum kontrol kullandım ve çarşamba tüp bebek ilaçlarına başlıyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinanladım canim kafa gitti benim iyice toplandı gibi geldi gebelik aşısıni bende sorayım doktora..Benim de ilk adette doğum kontrol hapına basliyorlarmis sonraki adette transfer oluyormuş her tedavide yeni bi düzen bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?