2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

anladım canim kafa gitti benim iyice toplandı gibi geldi gebelik aşısıni bende sorayım doktora..Benim de ilk adette doğum kontrol hapına basliyorlarmis sonraki adette transfer oluyormuş her tedavide yeni bi düzen bakalim

Sir cnm 3 ve daha fazla denemesi olana uyguluyolar galiba 3 sene önce ben yaptırdığım da yeni bi asiydi..bende sordum doktoruma yapalım dedi ve hamile kaldım herşey ALlahtan ama belki bu asida iyi geldi..bugün de doktorum gerek yok dedi ama istersen yaparım dedi

Amin inslalh canim sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini benim ayin 17 transferim oldu inslalh pozitifi gotururuz
Aaaa
Canim valla bende bilmiyorum bende cok sabirsizlaniyorum bekliyemicem gibi sende belirti varmi adet agrisi gibi agrilarbirde kacincigun embriyosuydu senin benim 3 gundu
Kızlar benim 9. Gün test günüm hep beraber o gün pozitif yazalım
Aynı gün transfer olmuş Cmt test günüm benim

Cnm 6 yumurta azmi sayıya takılma önemli olan kaliteli embiriyo olmaları inss hepsi güzelce dollenir cnm

Benim transferden önce opudan sonra o aralıkta vardı bildiğin su yani renksiz Kokusuz
Bende hic yoktu persembe transfer oldum pazartesi basladi akintim. Neyse yine umitlenmiycem. Yarin gider hastaneye verrm kanimi 8. Gun 5 10.cikar nasilsa... devlet hastanesi cok ta kotu bu ilcede ama bhcg umarm dogru cikar

Kızlar selam bende 1 negatif yaşadım 2. İcin adım attık fakat bu seferde yumurta da zayıflık var denildi güçlendirecek kur biliyormusunuz uygulayan oldumu
mrb cnm bal polen arisutu iyi diyorlar kuru incirde iyiymis bide son zamanlarda ısırgan tohumunu duydum cnm inss şifa olsun

cnm gebelik aşısını nasıl uyguluyorlar biraz bilgi verirmisin

Arkadaşlar yumurta kalitesi için incir kuru falan yapın deniyor ya ben öyle şeyler içemem.Ama incir yiyorum üç dört tane olmaz mı illaki o kurleri içmek lazım

mrb cnm bal polen arisutu iyi diyorlar kuru incirde iyiymis bide son zamanlarda ısırgan tohumunu duydum cnm inss şifa olsun

cnm gebelik aşısını nasıl uyguluyorlar biraz bilgi verirmisin

Cnm.tam net hatirlamiyorum ama hatitladigim kadarıyla transfer den 2 gün önce filan alttan muayene edip ordan bi sıvı alıyorlar bide kan alıyor lar koldan..sonra onlara bi işlem yapılıp asi diyorlar sonra sana yine alttan enjekte ediyolar gayet basit bi islem muayene olur gibi yapiliyo aci filan yok..hatirladigim bu kadar cnm ama bu defs da yapilacagi için daha detaylı yazarim 700 t fiyatı

Tmm cnm inss şifa olsun sanada yine tesekkur ederim

Arkadaşlar yumurta kalitesi için incir kuru falan yapın deniyor ya ben öyle şeyler içemem.Ama incir yiyorum üç dört tane olmaz mı illaki o kurleri içmek lazım
Cnm zeytin yağında iki uctana koy bir gün sonra ye buda iyi diyorlar

anladım canim kafa gitti benim iyice toplandı gibi geldi gebelik aşısıni bende sorayım doktora..Benim de ilk adette doğum kontrol hapına basliyorlarmis sonraki adette transfer oluyormuş her tedavide yeni bi düzen bakalim
Sizin söylediğiniz uzun protokol bende aynı şekilde bu ay doğum kontrol kullandım ve çarşamba tüp bebek ilaçlarına başlıyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…