2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

bugün 2 arkadaşın daha sonu günüydü galiba metceykelebek ve justincelingt
yok yarındı galibaa :))

allah razı olsun canım beni yarındı test günüm ama bugün aldılar kan 9.gün bugün 300 çıktı
Gözün aydın, allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bir arkadaşımın kan değeri 330 çıktı ve ikizlere hamileydi :) sende öyle olabilirsin. Darısı başımıza bizede dua edin hamişler.

Gözün aydın, allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bir arkadaşımın kan değeri 330 çıktı ve ikizlere hamileydi :) sende öyle olabilirsin. Darısı başımıza bizede dua edin hamişler.
yaa arkadaşında mı 2 embryo koydurdu canım inşallah çok istiyorum ikisde benimle olsun yarın tekrarlancak testim bakalım rabbim herkeze nasip etsin 9.günüm dü dün 300 dü

yaa arkadaşında mı 2 embryo koydurdu canım inşallah çok istiyorum ikisde benimle olsun yarın tekrarlancak testim bakalım rabbim herkeze nasip etsin 9.günüm dü dün 300 dü
Maşallah güzel bir değer canım, inşallah ikiside tutmuştur, senin için bebek için hangisi daha sağlıklı bir süreç olacak o olsun. Bende bugün 14:00de gideceğim kan vermeye bakalım.

bugün 2 arkadaşın daha sonu günüydü galiba metceykelebek ve justincelingt
yok yarındı galibaa :))
Bizim yarın tatlım ama artık beklemek daha zor çok heyecanlı. Bu arada herkese hayırlı cumalar sonuç bekleyenlere hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar umut olsun bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…