- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.841
Kacinci gun embriyosu canm insallah cikar pozitifi gorursunDayanamadım 10. Gunde aile hekimliğine kan verdim geldim 4 gel dedi kadın çikarmi sizce
Dayanamadım 10. Gunde aile hekimliğine kan verdim geldim 4 gel dedi kadın çikarmi sizce
3. Gun canım inşallah değerin yüksek çikarKacinci gun embriyosu canm insallah cikar pozitifi gorursun
İnşallah tutmustur bebeğimhadi inşallah sende hamilesindir..güzel bi değer çıkar..
kizlar bugün kontrolum var transfer günüm netlesecek
Çıkar cnm ben bütün tedavilerinde 10.gün kan verdim inş pozitiftir cnmDayanamadım 10. Gunde aile hekimliğine kan verdim geldim 4 gel dedi kadın çikarmi sizce
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Gözün aydın, allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bir arkadaşımın kan değeri 330 çıktı ve ikizlere hamileydi :) sende öyle olabilirsin. Darısı başımıza bizede dua edin hamişler.allah razı olsun canım beni yarındı test günüm ama bugün aldılar kan 9.gün bugün 300 çıktı
Canım benim yarın 12.gün yarın test günüm amaaaa tabiki dayanamayıp bugün yaptıracağım :) dua edin kızlarbugün 2 arkadaşın daha sonu günüydü galiba metceykelebek ve justincelingt
yok yarındı galibaa :))
yaa arkadaşında mı 2 embryo koydurdu canım inşallah çok istiyorum ikisde benimle olsun yarın tekrarlancak testim bakalım rabbim herkeze nasip etsin 9.günüm dü dün 300 düGözün aydın, allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bir arkadaşımın kan değeri 330 çıktı ve ikizlere hamileydi :) sende öyle olabilirsin. Darısı başımıza bizede dua edin hamişler.
dua etmem mi canım akşam herkeze tüm bekleyenlere dua ettim
Günaydın hayırlı cumalar bugün bol bol hamile haberi alırız inşallah.Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel bir değer canım, inşallah ikiside tutmuştur, senin için bebek için hangisi daha sağlıklı bir süreç olacak o olsun. Bende bugün 14:00de gideceğim kan vermeye bakalım.yaa arkadaşında mı 2 embryo koydurdu canım inşallah çok istiyorum ikisde benimle olsun yarın tekrarlancak testim bakalım rabbim herkeze nasip etsin 9.günüm dü dün 300 dü
Insallah canim.ikimiz de hamileyizdir insalllah3. Gun canım inşallah değerin yüksek çikar
cnm inss bugün sende pozitif haberle donersin dualarimiz seninleCanım benim yarın 12.gün yarın test günüm amaaaa tabiki dayanamayıp bugün yaptıracağım :) dua edin kızlar
Inşallah cıkar canimDayanamadım 10. Gunde aile hekimliğine kan verdim geldim 4 gel dedi kadın çikarmi sizce
Bizim yarın tatlım ama artık beklemek daha zor çok heyecanlı. Bu arada herkese hayırlı cumalar sonuç bekleyenlere hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar umut olsun bızebugün 2 arkadaşın daha sonu günüydü galiba metceykelebek ve justincelingt
yok yarındı galibaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?