- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.861
Çok sağol amiiin inşallah değer güzel çıkarcnm inss bugün sende pozitif haberle donersin dualarimiz seninle
İnşallah canım allahım isteyen herkese versin gercekten çok zorInsallah canim.ikimiz de hamileyizdir insalllah
Amin canm gercekten cok zor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinİnşallah canım allahım isteyen herkese versin gercekten çok zor
canım inşallah bu mübarek günde çok güzel bi sonuç alırsın inşallahMaşallah güzel bir değer canım, inşallah ikiside tutmuştur, senin için bebek için hangisi daha sağlıklı bir süreç olacak o olsun. Bende bugün 14:00de gideceğim kan vermeye bakalım.
Çok heyecanlıyım zaman geçmiyor senin belirtilerin nelerdicanım inşallah bu mübarek günde çok güzel bi sonuç alırsın inşallah
canım benim transfer sonrası 4.gün sol kasığıma kramp girdi doğrulamadım ve hala ara ara giriyo karnım ağrıyo belim ağrıyo yüzüm sivilcelendi adet olcam derken şükür mucize bi haber aldımÇok heyecanlıyım zaman geçmiyor senin belirtilerin nelerdi
Amiiin canııım çok teşekkürler.canım inşallah bu mübarek günde çok güzel bi sonuç alırsın inşallah
Amiiin :)bu mübarek cumanın hürmetine tüm evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldür rabbim test sonucu bekleyen arkadaşlar hayırlı sonuçlarla gelin inşallah
Amin insallah canm .bu mübarek cumanın hürmetine tüm evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldür rabbim test sonucu bekleyen arkadaşlar hayırlı sonuçlarla gelin inşallah
Benimde aynı şeyler var ama insallah gebelikle sonuclanir beyaz akintim var bide dünden bericanım benim transfer sonrası 4.gün sol kasığıma kramp girdi doğrulamadım ve hala ara ara giriyo karnım ağrıyo belim ağrıyo yüzüm sivilcelendi adet olcam derken şükür mucize bi haber aldım
amin canım çok Allah razı olsunCok uzuldum canim umarim en kisa zamanda olur nedesem bilemedim
amin canım inşaAllahAy çok sevindim cnm gozun aydındeğerinde maşallah güzel topigin ikizleri geliyor bence
Cnm hayırlısı olsun inss hakkında allah en kısa surede hamileliği nasip etsin inşallah
olsun cnm geç olsun yeterki sonucu güzel olsun
BEN DE HAMİLEYİM1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. 23 mart test günü..
3- Suniyeler.23 mart test günü
4- safiskus. 24 mart sanırım
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek 26 mart test günü
7- Justibelingt 26 mart test günü
8- asklarinenguzeli. 29 mart test günü
9- the--banking = 29 mart test gunu
10- Bella86. 29 mart test günü
11- ellem. 29 mart test günü
12- zemberek_61. 29 mart test günü
13-YaseminNarin 31 Mart test günü
14- Gulgonca86 2 nisan test günü
Sansin açık olsuKacinci gun embriyosu canm insallah cikar pozitifi gorursun
Bende hic yoktu persembe transfer oldum pazartesi basladi akintim. Neyse yine umitlenmiycem. Yarin gider hastaneye verrm kanimi 8. Gun 5 10.cikar nasilsa... devlet hastanesi cok ta kotu bu ilcede ama bhcg umarm dogru cikar
Ayyy sıra ben de inşallah ben de yazarımBEN DE HAMİLEYİM
Amin inşallahAyyy sıra ben de inşallah ben de yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?