- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.881
hosgeldin aramiza amin canim inşallah hepimiz pozitifi goruruzSelam hanımlar,bu ay biz de tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz. Dün yumurta toplama işlemim yapıldı.
Sıkıntımız yumurta rezervi azlığı, zaten 4 yumurta toplayabildiler.
Az önce de tüp bebek merkezinden aradılar 4 yumurtadan 2 tanesi transfer edilebilir durumdaymış.
27 martta transferim var. Sanırım heyecan arttı:)
Herkes için POZİTİF sonuçlar olsun
hosgeldin aramiza amin canim inşallah hepimiz pozitifi goruruz
Merhaba hiç üzülmeyin bende 7 yumurta diye girdim 14 tane toplandı. 8 tanesi iyi kalite döllendi, 2 tane koyuldu. Sayı önemli değil önemli olan kalıtesiİyi akşamlar hanımlar.ben de yeniyim.yarın yumurta toplama işlemim var.yumurtam az en son muayenede 6yumurtanın gelişmiş olduğu söylendi.sayı az olunca çok ümitlenmek istemiyorum.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
yaptm cnm 0,3 negatifCanim naptin yaptinmi test
Uzuldum cnm hayırlısı olsun inss hakkında allah en kısa zamanda hamileliği nasip etsin inşallahyaptm cnm 0,3 negatif
Çok üzüldüm yaaa bende kan verdim sonucumu bekliyorum çok heyecan verici bir okadarda üzülüyor insanyaptm cnm 0,3 negatif
Cok uzuldum canim bekli daha erkendir ondan cikmamistir doktoruna sordunmu cunku bizimki ucungu gun embriyosuyaptm cnm 0,3 negatif
Arkadaşlar hamileyim 10. Gunum degerim 105.3 tek embriyo allahım şükürler olsun
Sağol canım inşallah katlayarak devam eder degerimHayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.İnşallah çok güzel devam eder hamileliğin :)
Canım üzülme bir sonrakinde inşallah tutar rabbim bu duyguyu sanada nasip ederyaptm cnm 0,3 negatif
Merhaba hiç üzülmeyin bende 7 yumurta diye girdim 14 tane toplandı. 8 tanesi iyi kalite döllendi, 2 tane koyuldu. Sayı önemli değil önemli olan kalıtesi
Oh çok şükür bir pozitif haber cok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallahArkadaşlar hamileyim 10. Gunum degerim 105.3 tek embriyo allahım şükürler olsun
Cok sevindim canim allah tamamini erdirsinArkadaşlar hamileyim 10. Gunum degerim 105.3 tek embriyo allahım şükürler olsun
Çoooooook şükür allahım hepimizin meleklerimizi kucağimiza almayi nasip ederOh çok şükür bir pozitif haber cok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallah
Amin cnm inssÇoooooook şükür allahım hepimizin meleklerimizi kucağimiza almayi nasip eder
Allahım aynı duyguları sizleride tattirsin hep adet ağrısına benzer ağrilar vardı hiç anlamadım hiç fark hissetmedim ben hatta olmadı diye bir an önce öğreniymde varmi yokmu piskolojisiden kurtulayim diye gittim bu gun ama çok şükür benleymiş bebeğim belim ağriyo halaCok sevindim canim allah tamamini erdirsinkacunci gun embriyosu belirtilerin nelerdi pozozitifi gorenlere sormadan gecmeyelim adet agrisingibi agrilarin varmiydi darisi bize bol bol dua edin bizede
Amin canim inslalh benidme adet agrilarim oluyor arada bende bir an once ogrenmek istiyorum benimde dun gece ayaklarim cok agridi hayirlisi artik kacinci gun embriyosuydu seninA
Allahım aynı duyguları sizleride tattirsin hep adet ağrısına benzer ağrilar vardı hiç anlamadım hiç fark hissetmedim ben hatta olmadı diye bir an önce öğreniymde varmi yokmu piskolojisiden kurtulayim diye gittim bu gun ama çok şükür benleymiş bebeğim belim ağriyo hala
3. Gün 1. Kalite canım tek emriyo 10. Gun bu günAmin canim inslalh benidme adet agrilarim oluyor arada bende bir an once ogrenmek istiyorum benimde dun gece ayaklarim cok agridi hayirlisi artik kacinci gun embriyosuydu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?