- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.901
Ozman bende 12 gunu beklemeye bilirim cunku hic sabrim yok canim piskolojim alt ust oluyor benimde 1 kalite 2 embriyo konuldu canim transfer gunuyle berabermi onuncu gunun cok soru sordum galiba3. G
3. Gün 1. Kalite canım tek emriyo 10. Gun bu gün
uzuldum canim cok allah en kisa zamanda versin nasip etsin insllahKızlar benim negatif oldu
Transfer günü hariç 10. Gün canım senin bide çifte çikar 10. GünOzman bende 12 gunu beklemeye bilirim cunku hic sabrim yok canim piskolojim alt ust oluyor benimde 1 kalite 2 embriyo konuldu canim transfer gunuyle berabermi onuncu gunun cok soru sordum galiba
Insallah canmCanım üzülme bir sonrakinde inşallah tutar rabbim bu duyguyu sanada nasip eder
Amin insllah canim dua et bize allah kucaginada almayi nasip etsinTransfer günü hariç 10. Gün canım senin bide çifte çikar 10. Gün
yaptm cnm 0,3 negatif
Bizim yarın tatlım ama artık beklemek daha zor çok heyecanlı. Bu arada herkese hayırlı cumalar sonuç bekleyenlere hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar umut olsun bıze
tahlil yaptiracak arkadaşlar. pozitiflerle gelin insallah da su yüzümü güldürün biraz...transfer tarihi uzadikca sikinti basti. cumartesi, pazartesi derken sali olacak transfer ama bu beklemek beni simdiden boğdu
bu mübarek cumanın hürmetine tüm evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldür rabbim test sonucu bekleyen arkadaşlar hayırlı sonuçlarla gelin inşallah
Selam hanımlar,bu ay biz de tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz. Dün yumurta toplama işlemim yapıldı.
Sıkıntımız yumurta rezervi azlığı, zaten 4 yumurta toplayabildiler.
Az önce de tüp bebek merkezinden aradılar 4 yumurtadan 2 tanesi transfer edilebilir durumdaymış.
27 martta transferim var. Sanırım heyecan arttı:)
Herkes için POZİTİF sonuçlar olsun
Bugün 7 yumurta toplandı.kaliteli gelişirler inş.
Arkadaşlar hamileyim 10. Gunum degerim 105.3 tek embriyo allahım şükürler olsun
uzuldum cnmKızlar benim negatif oldu
canım çok üzüldüm inan kaç çıktı ki değerin doktorun ne dediKızlar benim negatif oldu
hamişler çoğaldı kız ayağımı sürüdüm vallaçok sevindimm yaa maaşallah bi hamiş daha.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
tüm aşamaları sorunsuz gecsin sağ sağlim kucagınada alırsın inşallah cnm..
Amin canım inşallah allah sizinde yüzünüzü guldursunçok sevindimm yaa maaşallah bi hamiş daha.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
tüm aşamaları sorunsuz gecsin sağ sağlim kucagınada alırsın inşallah cnm..
Üzüldüm canım.ama bu tedavide moral çok önemli moralimiz yüksek olmalı sabrımız olmalı bırakma kendini olur muyaptm cnm 0,3 negatif
Transfer gununden beri agliyrm hissedyrm tutmadi diye. Su an durdum ama aglamayi kestm faydasi yok cunkuÜzüldüm canım.ama bu tedavide moral çok önemli moralimiz yüksek olmalı sabrımız olmalı bırakma kendini olur mu
Gözün aydın sağlıkla kucağına almak analı babalı büyütmek nasip olur inşArkadaşlar hamileyim 10. Gunum degerim 105.3 tek embriyo allahım şükürler olsun
Bizim sinavimizda bu yapacak bişey yok sabırlı olup iyi günler umut edeceğizTransfer gununden beri agliyrm hissedyrm tutmadi diye. Su an durdum ama aglamayi kestm faydasi yok cunku
Benimde salı günü toplanacak yumurtalar, çok korkuyorum kızlar anesteziden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?