- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #1.921
allah tamamına erdirsin inşallah tebriklerOh çok şükür bir pozitif haber cok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallah
Canım benim bende çok korkuyordum nerdeyse masadan kaçmak istedim ama hiç korkulacak bir seyyokmus kısa sürüyor zaten cikinca da hiç bir şeyhissetmiyorsun ağrı felan yok sen rahat olBenimde salı günü toplanacak yumurtalar, çok korkuyorum kızlar anesteziden
Kızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
Gözün aydın ne güzel hamile haberleri almak kan testi mi yaptirdinizKızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
Tebrikler allah tamamına erdirsinKızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
Evet çağırdılar 178 çıktı dizlerim tutmuyo çok şükür rabbime. Allah isteyen herkese versin inşallahGözün aydın ne güzel hamile haberleri almak kan testi mi yaptirdiniz
Bazen dusunuyorm.hic anne olamayacak miyim diye...Bizim sinavimizda bu yapacak bişey yok sabırlı olup iyi günler umut edeceğiz
Lütfen öyle düşünme nolur aklına kötü şeyler getirme dua et şükret çok zor çok iyi biliyorum ama sonunda oluyo er ya da gecBazen dusunuyorm.hic anne olamayacak miyim diye...
Insallah canm dun kilmadm ama bugun tekrar baslayacagim namazima rabbim tez zamanda nasip etsinLu
Lütfen öyle düşünme nolur aklına kötü şeyler getirme dua et şükret çok zor çok iyi biliyorum ama sonunda oluyo er ya da gec
Hepımıze dua edicem dün de ettim Allah kabul etsin insallah anneler güçlü olur güçlü olmamız lazımInsallah canm dun kilmadm ama bugun tekrar baslayacagim namazima rabbim tez zamanda nasip etsin
Saol canm allah razi olsun bu arada te rik ederm allah tamamina erdirsinHepımıze dua edicem dün de ettim Allah kabul etsin insallah anneler güçlü olur güçlü olmamız lazım
Ilk defa canım, bide salı günü toplanacak ya yumurtalar en geç cuma günü mü transfer olurum, devlet hastanesinde yapılacak cumartesi çalışmıyorlar ya,5.gün e bekletmezler bu durumda.5.gün daha iyi oluyormuş diyorlar moralim bozuluyor buna da offİlk kez mi olucaksin cnm.cok kısa süreli anestezi veriyolar zaten hemen olup bitiyo..inşallah kolay geçer cnm
Ilk defa canım, bide salı günü toplanacak ya yumurtalar en geç cuma günü mü transfer olurum, devlet hastanesinde yapılacak cumartesi çalışmıyorlar ya,5.gün e bekletmezler bu durumda.5.gün daha iyi oluyormuş diyorlar moralim bozuluyor buna da off
Insallah guzel kaliteli yumoslarin olur canimGünaydın Kızlar..bende muayene oldum pazartesi yumoslari toplayalim dedi doktor..
Bu defa 10 günde tamamlanmis olucak tedavim.
Bu gece catlatma ignesini olucam
Ay inşallah yumurtalarim olgun kaliteli çıkarlar
Bugün test yapacak arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz ALLah yüzünüzü guldurur inşallah
Hadi gozun aydin canim cok sevindim ayrintilari yaz bize belirtilerini agrarini bizlerede umut olurKızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?