2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benimde salı günü toplanacak yumurtalar, çok korkuyorum kızlar anesteziden
Canım benim bende çok korkuyordum nerdeyse masadan kaçmak istedim ama hiç korkulacak bir seyyokmus kısa sürüyor zaten cikinca da hiç bir şeyhissetmiyorsun ağrı felan yok sen rahat ol

Günaydın Kızlar..bende muayene oldum pazartesi yumoslari toplayalim dedi doktor..
Bu defa 10 günde tamamlanmis olucak tedavim.
Bu gece catlatma ignesini olucam
Ay inşallah yumurtalarim olgun kaliteli çıkarlar

Bugün test yapacak arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz ALLah yüzünüzü guldurur inşallah

Kızlar igneleri birakali dört gün oldu hala adet olmadım daha beklemelimiyim doktora sormalimiyim ters başka bir şey yaşamak istemiyorum korktum

İlk kez mi olucaksin cnm.cok kısa süreli anestezi veriyolar zaten hemen olup bitiyo..inşallah kolay geçer cnm
Ilk defa canım, bide salı günü toplanacak ya yumurtalar en geç cuma günü mü transfer olurum, devlet hastanesinde yapılacak cumartesi çalışmıyorlar ya,5.gün e bekletmezler bu durumda.5.gün daha iyi oluyormuş diyorlar moralim bozuluyor buna da off

Yok sıkıntı yapma anlamiycaksin bile..5.gün evt iyi ama olmayinca oda olmuyo ben iki kere 5.gün embriyosu transfer oldu tutmadı.ALLAH nasip ettimi 3. Gunde. Tutar 2. Gün embriyosuda tutar ..bozma moralini..belki haftasonuda olsa transfer olunca yapiyolardir..salı toplanirsa çarşamba 1. Gün oluyo cnm.5.gün pazar oluyo..gelişimlerine göre transfer ederler.

Insallah guzel kaliteli yumoslarin olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…