2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Göğüs ağrın nasıl,yani acıma gibimi yoksa tüm göğsün mü ağrıyor.bide öğrenmeden öncede varmiydi merak ettim.

Hayırlı olsun bu arada,sağ salim kucağına al melegini

Hayırlısı olsunn, sağlıkla kavuşun inşallahh

bende de ilk önce göğüs ağrısı oldu,,, taş gibi sertleştiler,,,dokunamıyorum nerdeyse...Ancak planlı bir gebelik olmadığı için hiç aklıma gelmedi hamile olabileceğim,, üstelik ilk gebeliğimde yine göğüsler ilk sinyali vermişti ama ozaman sadece uçları çok ama çok acıyordu, rüzgarı bile hissetsem duramıyordum,,,bu şikayet ile dr a gitmeye karar vermişken öğrendimki yim :))

Acıkma konusuna gelince ilk hamileliğimin 4-5-6. aylarında öyleydimm sanki yediklerim mideme değilde boşluğa gidiyordu :) yemekten ve çiğnemekten yoruluyordum ama doymuyordum :))

Şİmdi ise normal öğünlerimi yiyorum ancak 3 gecedir illa yatmadan önce ................. (yazmıyım canı çeken olmasın) yiyorum

Göğüs ağrın nasıl,yani acıma gibimi yoksa tüm göğsün mü ağrıyor.bide öğrenmeden öncede varmiydi merak ettim.

Koltuk altina dogru olan yerlerde aci var. Ovulasyon doneminde basladilar feci sekilde agrimaya o zaman anladim bir seylerin farkli gittigini. 4 gun sonra sonduler ne agri ne sizi. Iste o zaman tum umudumu yitirip aglamistim yok bebek diye. Sut hormonum yuksek oldugu icin ilac aliyordum belki de ondandi bu belirtiler
Tesekkur ederim size de hayirli olsun

Herkese merhaba hanımlar Aslında Şubatın 28inde evde uygulanan test ile açık kırmızı 2. Çizgiyi gördüm ve hemen ertesi gün kan tahlili yaptırıp b-Hcg 237 çıkınca gebeliğimi kesin olarak öğrenmiş oldum
1 buçuk yıllık evliyim. İlk gebeliğim ve 3. Ayki denememizde başarıya ulaştık Allah'ın izniyle
Her ne kadar Şubatın son 2 gününde öğrenmiş olsam da Mart ayında öğrenen anneler grubunda yerimi almak istedim
Sat tarihim 29 Ocaktı. Ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım. Ovulasyon günüm beklediğimden 1 hafta geç oldu. Sanırım o sebeple gebelikte 9. Hafta değil 8. Haftaya girmiş oldum. Nitekim doktorum da geçen hafta Çarşamba günü muayenede 6. Haftanın sonunda olduğumu 7. Haftaya ertesi gün başlayacağımı söyledi ultrasonda bakınca.

merhaba,
3.buçuk yıllık evliyiz ve 2016 ya bebek isteme duygusu ile girdik. çok şükür rabbim aratmadı. 3. ayımızda oldu.
bende adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı. kan verdim sırasıyla 12,49 - 52-15 - 367,5 çıktı . 6 nisan çarşamba gel dedi doktorum. siz ne zaman keseyi ve kalp atışlarını duydunuz?
rabbim bizlere bağışlasın. isteyen herkese nasip etsin ve kimseyi evlat ile imtihan etmesin inşallah.
hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah.

Kizlar nasil gidiyoe gebelikter bu 7 hafta beni mahfetti ya ilk 6 hafta gayet iyiydimm insallah hep boyle surmez.gun boyu uyuyorum aksam 9 diyince kepiyorum dershanem filan yalan oldu ay boyle iste

Bu arada aramiza bir suru yeni hamileler katilmis hepinizi tebirik ediyorum insallah guzel bir hamilelik olur hepimiz icin

Merhaba Bahar benim 5. Haftada kalp atışı duyulmuş ve kese görünmüştü. Ama sanırım doktorlar ne olur ne olmaz kalp atış duyulmazsa veya kese görünmezse aile tedirgin olmasın diye 6. Hafta çağırıyorlar. Çünkü her gebelikte 5 hafta kese görünmeyebiliyormuş

Kizlar nasil gidiyoe gebelikter bu 7 hafta beni mahfetti ya ilk 6 hafta gayet iyiydimm insallah hep boyle surmez.gun boyu uyuyorum aksam 9 diyince kepiyorum dershanem filan yalan oldu ay boyle iste
Hakikaten bu 7. Hafta bende de bi değişik geçti. İlk defa bu haftanın sonlarına doğru kusma oldu üst üste 2 gün. Uykuya düşkünlük 6. Haftadan beri var. Çalışmak zorunda olunca da sabahları kalkmak işkence gibi

Aynen ya 9 da yatiriyorum sabah kalkip oglen tekrar uc saat uyuyorum bu nasil bir uyku duskunlugu anlamadim.bndede bu hafta basladi mide bulantisi .cennet annelerin bu yuzden ayagi altinda galiba simdiden bu kadar zorsa.bide herseyden midem bulaniyo herseyin kokusunu fizzandan aliyorum.umarim cok surmez bu durumm

merhaba günaydın firuzesultan
teşekkür ederim cevap için rabbim bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah.
benim adet tarihime göre 6 nisandaki kontrolüm 6+1 haftalıkken olacak nasipse. inşallah görürüzde duyarızda. saglıklı olsunda geç duyalım.

Merhaba kizlar nasil gidiyor hamislik.
Benim iyi degil su siralar.
Yemeklerden tiksiniyorum sonuna kadar yiye miyorum yerken bi ogurme geliyor yemekler kokuyor sanki kokusu falan bi kotu 7 haftaya kadar hic bir sey hiss etmiyordum ama simdi durum fena

Bu arada ben daha doktora gitmedim hala ne kese ne kalp ne bebek hic bir sey oyle gidicemki cinsiyeti bile ogrenicem

merhaba kızlarbenim adetime 2 gün kaldı.. adete 1 hafta kala beta 0.13 dü dün baktırdım 1.20ydi yani katlanma çok az olmuş.. ama sağ kasığımda yumurtlamadan bu yana bi sızı var ve geçmedi benim dünkü beta sonucundan sonra umudum kalmadı ama sizede sormak istedim betası böyle düşük olup hamile kalan var mı aranızda ??

Bende 9 aylık evliyim ve pco hastasıydım. 9 aydır deniyorduk. yaşımda 35. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Hamile olduğu öğrendim. tebrik ederim.

Umarım sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder yüce mevalam.

Tebrik ederim
Amin

Kan degerinden anlamam ama erken yapmissin biraz bekleseydin keske
Belki de gec dolenmedir adet gecsin vir daha kan testi yaptir insAllah hamilesindir

Selam kızlar, ben evleneli 3 yıl olmak üzere biri yılı aşkın bir süredir hamile kalmayı bekleyenlerdendim ki sonunda muradıma kavuştum Allah isteyen herkese nasip etsin.
20 Mart adet tarihimdi ama olmadı hayal kırıklığı yaşamayayım diye on gün flan bekledim sanırım sonra test yaptım sonuç harika... daha sonrada kan testi yaptırdım ama henüz doktora gitmedim.
Kan sonucumdan 3 ila 5 haftalık hamile olduğum yazıyordu
hadi bakalım hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…