- 24 Temmuz 2015
- 196
- 85
- 28
- 38
Göğüs ağrın nasıl,yani acıma gibimi yoksa tüm göğsün mü ağrıyor.bide öğrenmeden öncede varmiydi merak ettim.Mart`i son anda yakaladim
Cikolata kisti, prolaktin yuksekligi, tiroid yuksekligi derken 1 yil denemeden sonra Rabbim verdi mucizeyi
Su anda gogus agrisi disinda bir belirti ya da rahatsizlik yok. Olsa mi daha iyi olmasa mi bilemedim
Sadece cabuk acikiyorum.Yemege saldirasim geliyor adeta. Sizde ne gibi belirtiler var kizlar?
Hayırlı olsun bu arada,sağ salim kucağına al meleginiMart`i son anda yakaladim
Cikolata kisti, prolaktin yuksekligi, tiroid yuksekligi derken 1 yil denemeden sonra Rabbim verdi mucizeyi
Su anda gogus agrisi disinda bir belirti ya da rahatsizlik yok. Olsa mi daha iyi olmasa mi bilemedim
Sadece cabuk acikiyorum.Yemege saldirasim geliyor adeta. Sizde ne gibi belirtiler var kizlar?
Mart`i son anda yakaladim
Göğüs ağrın nasıl,yani acıma gibimi yoksa tüm göğsün mü ağrıyor.bide öğrenmeden öncede varmiydi merak ettim.
Merhaba Bahar benim 5. Haftada kalp atışı duyulmuş ve kese görünmüştü. Ama sanırım doktorlar ne olur ne olmaz kalp atış duyulmazsa veya kese görünmezse aile tedirgin olmasın diye 6. Hafta çağırıyorlar. Çünkü her gebelikte 5 hafta kese görünmeyebiliyormuşmerhaba,
3.buçuk yıllık evliyiz ve 2016 ya bebek isteme duygusu ile girdik. çok şükür rabbim aratmadı. 3. ayımızda oldu.
bende adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı. kan verdim sırasıyla 12,49 - 52-15 - 367,5 çıktı . 6 nisan çarşamba gel dedi doktorum. siz ne zaman keseyi ve kalp atışlarını duydunuz?
rabbim bizlere bağışlasın. isteyen herkese nasip etsin ve kimseyi evlat ile imtihan etmesin inşallah.
hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah.
Hakikaten bu 7. Hafta bende de bi değişik geçti. İlk defa bu haftanın sonlarına doğru kusma oldu üst üste 2 gün.Kizlar nasil gidiyoe gebelikter bu 7 hafta beni mahfetti ya ilk 6 hafta gayet iyiydimm insallah hep boyle surmez.gun boyu uyuyorum aksam 9 diyince kepiyorum dershanem filan yalan oldu ay boyle iste
Aynen ya 9 da yatiriyorum sabah kalkip oglen tekrar uc saat uyuyorum bu nasil bir uyku duskunlugu anlamadim.bndede bu hafta basladi mide bulantisi .cennet annelerin bu yuzden ayagi altinda galiba simdiden bu kadar zorsa.bide herseyden midem bulaniyo herseyin kokusunu fizzandan aliyorum.umarim cok surmez bu durummHakikaten bu 7. Hafta bende de bi değişik geçti. İlk defa bu haftanın sonlarına doğru kusma oldu üst üste 2 gün.Uykuya düşkünlük 6. Haftadan beri var. Çalışmak zorunda olunca da sabahları kalkmak işkence gibi
Merhaba Bahar benim 5. Haftada kalp atışı duyulmuş ve kese görünmüştü. Ama sanırım doktorlar ne olur ne olmaz kalp atış duyulmazsa veya kese görünmezse aile tedirgin olmasın diye 6. Hafta çağırıyorlar. Çünkü her gebelikte 5 hafta kese görünmeyebiliyormuş
Tebrik ederimBende 9 aylık evliyim ve pco hastasıydım. 9 aydır deniyorduk. yaşımda 35. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Hamile olduğu öğrendim. tebrik ederim.
Umarım sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder yüce mevalam.
Kan degerinden anlamam ama erken yapmissin biraz bekleseydin keskemerhaba kızlarbenim adetime 2 gün kaldı.. adete 1 hafta kala beta 0.13 dü dün baktırdım 1.20ydi yani katlanma çok az olmuş.. ama sağ kasığımda yumurtlamadan bu yana bi sızı var ve geçmedi benim dünkü beta sonucundan sonra umudum kalmadı ama sizede sormak istedim betası böyle düşük olup hamile kalan var mı aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?