2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Kan degerinden anlamam ama erken yapmissin biraz bekleseydin keske
Belki de gec dolenmedir adet gecsin vir daha kan testi yaptir insAllah hamilesindir
Canım yumurtlamadan 3-4 gün sonra sağ kasığımda bi ağrı başladı ve düne kadar devam etti ilaç almak için testi erken yaptırdım yoksa biliyorum net bi sonuç adet gecikmesi ile olur bakalım hayırlısı inşallah :)

Tebrik ederim canim insAllah sag salim kucagimiza aliriz
Bende senin gibi 13 gun sonra yapmistim oda zaten cikmaz niyetiyle ama sekilde gozukdugu gibi suan durum

InsAllah hamilesindir canim biraz sabr et sonu guzel olur ins

İnşallah nonsense, cidden zor öyle olunca. Gerçi şimdilerde sonuna kadar yiyemiyorum demişsin ya aslında o da iyi çünkü şu sıralar pek kilo almasak daha iyi olur Ben de bu haftaki çok kusmalar nedeniyle birazcık kilo verdim. Ama şu sabah bulantıları yok mu!!! Offf

Rica ederim bahar Amin inşallah sağlıcakla büyüsünler göbüşlerimizde Görürsünüz artık keseyi içindeki tomurcukla birlikte (ben bizimkine ilk gördüğümden beri tomurcuk diyorum) Minnak kalbinin atışlarını da duyarsınız Çok heyecanlı oluyor
Sevgiler...

Gözünüz aydın olsun Tebrikler.

Selam Kizlar. Dun doktora gittim bebegin kalp atisini duymak icin alttan ultrason yapmak istedi. Ben izin vermedim ve erken degil mi henuz diye sorunca beni tersleyerek ben de bunu ogrenmek icin bakmak istemistim ama siz istemediniz dedi. Kalp atisini duyma fikri beni birden heyecanlandirdi acaba duyarmiyiz ki diyerek kabul ettim. Bakti ve bir sey goremedi dogal olarak. Hamilelik gozukmuyor 2 hafta sonra gel dedi. Kafamda bin bir soruyla eve geldim doktora gittigime de bin pisman oldum. Dun aksam psikolojik midir nedir artik yumurtaligim agrimaya basladi. Bu sabah kalktim evdeki olan son testi yaptim ve 2. cizgi onceki yaptigim testlerden daha belirsiz. Hemen gittim kan testi yaptirdim 5 saat sonra cikacak dediler.

Cok korkuyorum. Bir yandan da ah keske baktirmasaydim diyorum. Bir taraftan da belki idrar testi yanlis sonuc verdi diyorum. kafam allak bullak 14 aydan sonra kavusmustum bebegime umarim hala benimledir

Merhaba
Oncelikle evet cok erken gitmissin doktorda ne kalp atisi daha keseyi falan gormemisem adet tarihini sordumu ki kalp atisi bekliyor bebekte
Ben 6 haftalik gitdim ama usten gozukmedi bebek altdan da izin vermedi doktorum
Lutfen biraz sabrli olun acele etmeyin bak acele etdin simdi kotusun kotu seyler dusunme bebegide strese sokma ilk once kan ver sonucuna bak hamilemisin ilk once sonra 7 8 haftada got hem kese hem bebek hem kalp atislarini duyarsin
InsAllah hamilesin dir Rabbim guldurur yuzunu.

Ben hamileydim tansiyonum da var diye gittim aslında ama drlar keseyi göremeyince onlar korkuttu.insan bi son adet tarihini sorar durmadılar bile.neyse dün özele gittim çok şükur kalp atışlarını duydum,ne güzel bir duygu ya rabbime sukurler olsun.sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırız inşallah hep birlikte

2 yıllık evliyim kızlar 5 aydır çocuk istiyorduk.Bir türlü olmadı sonra zamana bırakma kararı aldık,hiç beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum..ALLAHIN mucizesi kızlar.4 haftalık olduğu için keseyi göremedi doktor ,tahlil sonucum 1523 çıktı haftaya yine gidicem inşallah görünür

merhaba kızlar sat 22 şubat.sata 6 gün kala idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu yani 14 mart ertesi gün 15 mart hcg 8.85 çıktı iki gün sonra 33 4 gün sonra 222.2 çıktı hcg. 29 mart da gittim 5+1 di ve kese 0.49 cm di keseyi gördüm ama 4+2 çıktı hafta ilk başlar normal diye düşünüyorum dr da birşey demedi herkese rahat bir hamilelik diliyorum .biraz kokulara karşı hassaslık biraz bulantı var uykuya doymuyorum ve şimdiden geceleri uyanıyorum.​

not :çikolata kisti 5 cm .2. korunmadığım ayımda hamileyim

Merhaba bende 4 gün kala öğrendim. 2 kayıbım olduydu. clexane kullanıyorum hergün. Kolay bir hamilelik geçirip bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inş..

Kaybettim maalesef.

Merhaba sevgili anne adayları

Bende merakla heyecanla günleri saymakta olan bir anne adayıyım..

Sanırım geç döllenme gerçekleşti bende. Adet tarihime göre 6 haftalik olmasi gerekirken ultrasonda 4 hafta göründü..

Hatta doktor keseyi tam göremiyorum dedi. Pek bir ilgilenmedi de sanki benimde hevesim azcik kırılmıştı. Lakin yine de içimde bir bebeğin büyümekte olduğu hissini yitirmiyorum..

Salı günü randevum var.. Ultrasona göre hesaplarsam 5+2 olacak..
Bakalim kesemiz görünmemekte hala inat edecek mi .. ?

Allah sağlıklı günler nasip etsin hepimize..

İnşallah güzel haberlerini alırız burdan. 5 haftalıkken gittiğimde doktorum sıkışık değilsin pek dediydi. Tahminen gözüken kesedir demisti. Ultrasona göre değişiyor bir de. Bhcg yükselişi güzelse sorun yoktur. Hayırlı olsun

Sizinki de hayırlı olsun.. Sağlıcakla kavuşun insallah bebeginize..

Kan değerlerimde sorun yoktu en son.. Artış gayet güzeldi. 10 gün olmustur kan vereli.. Tekrarlamadim belli bir zamandan sonra.
Gerek duymadim ama merak da etmiyor degilim :) hastane açısından da sıkıntılı bir il de yaşıyorum aslında.. Ultrason cihazının son model olmasina pek imkan yok kisaca.

Bakalim randevuma 3 gün kaldı..
Olağanüstü bir durum da yaşamadım . Rabbime emanet... Hayırlısıyla bekliyorum güzel günleri haberleri..

Bu arada idrar durumu zaten her an son derece sıkıntılı:)
Sıkışık olmadığım zaman yok ..

Cok sukur gozun aydin darisi bizim basimiza
Amin insAllah hepimiz saglikla bebeklerimizi kuvagimiza alalim

Tebrik ederim hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…