2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

kızlar bn geldmm ... hem hamiş olup hem çalışan varmı be cok zorlanıyorm bulantım çok fazla
Canim bende kpss ye hazirlaniyorum calismasamda bu hafta burnumdan geldi gercekten hic bu kadar kotu olmamistim napicami bilemedim . 6.-8 haftalari arasinda yogun yasanirmis bulanti ilan insallah oyle gecici birseydir diye dua ediyorum.

Azonce senin msjina cvp vermstm bnde cnm.bnde pco yum.hayirli olsn bnde hamile kalmk istiyorm.tedavi mi gordunuz

9 aydir ben ugrasiyorum ve pco var bende bu ay ogrendim Allah ikimize de bebeyimize kavusmayi nasip etsin

Insallah hamilesindir bende tek belirti sol yumurtaligimda batmaydi.Bir de idrarina bak sik sik idrara cikiyorsan rengi koyu ve baloncuklar varsa tamamsin

Tebrikleerrr

Azonce senin msjina cvp vermstm bnde cnm.bnde pco yum.hayirli olsn bnde hamile kalmk istiyorm.tedavi mi gordunuz
bende pkoluyum ama beslenmeme çok dikkat ettim hergün düzenli yürüdüm, günlük ceviz, fındık , incir yedim. birde inofolic kullandım son olarak da meryem ana otunu kullandım rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma da alırım hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Amin insaAllah cnm.meryem ana otunu nasl kullandiniz ? Ve nekdr surede hamile kaldnz bende glisemik indeksi dusuk gidalar yemeye gayret ediyorum.sekerli ve unlu hcbisey yemiyorum.62.8 den 58 e dustum 28 gunde

Amin insaAllah cnm.meryem ana otunu nasl kullandiniz ? Ve nekdr surede hamile kaldnz bende glisemik indeksi dusuk gidalar yemeye gayret ediyorum.sekerli ve unlu hcbisey yemiyorum.62.8 den 58 e dustum 28 gunde
adet bittiği gün abdest aldım meryem ana otununun bir parçasını kırdım meryem suresini üzerine okudum ve bütün kısa süreleri üzerine okudum hep üstümde taşıdım hiç ayırmadım. sadece duştayken çıkarttım diğer büyük parçasınıda bir sürahi suyun içine bıraktım sadece 3 gün suyunu içebildim sonra içemedim kokmaya başladı çünkü. Hamilelik testinde çift çizgiyi gördüğüm gün meryem ana otunu üzerimden çıkarttım. suyun içindekini de çıkarttım suyunu döktüm. en önemlisi bol bol dua edin. Rabbim nasip eder inşallah.

Kızlar merhaba evet ben 1 hafta adet gecikti fazla takmadım mevsim değişliği sanıyordum ama günler geçince iyice şüphe etmeye başladım ertesi gün test yapmayı zamanı geldi dedim eczaneden testi alıp yaptım 2 çizgi pozitif olduğu öğrendim hala inanamadım tekrar baktım yine inanamadım en net sonucu kanda baktırmak ve verdim 1 saat sonra değeri 1000 4 ve 5 haftalık gebeyim hem şok oldum hemde sevindim hiç böyle beklemiyorduk hayırlısı buymuş

merhabalar birşey sorabilirmiyim ben 2 gündür test yapıyordum silik cıkıyordu. bugün kan testi yaptırdım beta hcg 15.32 cıktı değerim doktor daha cok basındasın gebeliğin 2 gün sonra tekrar gel kontrol edelim sonra kesinleştirelim dedi. bende de ara ara kasık ağrısı oluyor bu normal mi acaba

Hmm anladm cnn teskkur ederim.bu arada dogum zamani meryem ana eliotunu suya birakin o acildikca dogum kolaylasiyomus.dogum sonrasi hemen sudan cikarn yoksa kanama olurmus.hamile kalnca da sudan ckariliyoms yksa dusuk oluyomus bnlari duymstm

Günaydınlar herkeseee,, nasıl gidiyor ilk haftalar, varmı yaşamaya başladığınız sıkıntılar ve dahada önemlisi bunlara bulduğunuz çözümler...
Benim geçen haftadan buyana başgösteren kabızlık sorunum başladı, ancak çok şükür şimdilik çözümünü buldum, varsa aranızda bu durumu yaşayan sabahları aç karın ile alınacak 5 adet kayısı kurusu ve 2 bardak su, çözüm olacaktır umarım,,Bende işe yaradı enazından...

Birde bu hafta başından beri sabahları çoook hafif iç karışması gibi gelip geçiyoo,çok dua ediyorum bulantısız kusmasızz geçsin bu seferki diye,,, ilkinde 3 ay boyunca sabahları 3 posta çıkarıyordum malesef..

Çatlaklar ile ilgili varmı şimdiden aldığınız tedbirler?..(benım dün itibari ile uygulamaya başladığım bi formul var paylaşırım?
Kaç kilo ile hamile kaldınız? (ben 55)
İlk gebeliğimde 52kg ile hamile kalıp, 66kg ile doğurmuştum, doğumdan 2 ay sonra ise 47 kgye düşmüştümm

Bu sefer biraz daha fazla olacak gibi olsunn,, sağlıkla hayırlısıyla kavuşalımda sonrasında verilir nasılsa...

kızlar meraba yaklaşık benim hesaplarıma göre 6 adet tarihime göre 7 haftanın içindeyim keseyi gördük gecen gittiğimzde bebeşi görürüz dedi doktor geldiğinizde kalp atışınıda duyarmıyız acaba

Mart`i son anda yakaladim
Cikolata kisti, prolaktin yuksekligi, tiroid yuksekligi derken 1 yil denemeden sonra Rabbim verdi mucizeyi

Su anda gogus agrisi disinda bir belirti ya da rahatsizlik yok. Olsa mi daha iyi olmasa mi bilemedim
Sadece cabuk acikiyorum.Yemege saldirasim geliyor adeta. Sizde ne gibi belirtiler var kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…