ahh keske 1 ay izn alabilsem dr raporda vermediMerhaba canim ben calismiyorum ev hanimiyim
Zorlaniyorsan 1 aylik izine fakan cik bulanti is zor olur ya
kaç haftalık hamilesin canım ?günaydn canm valla pek iyi sayılmam bu saat oldu daha bsey yiyemedm bulantıdan
Canim bende kpss ye hazirlaniyorum calismasamda bu hafta burnumdan geldi gercekten hic bu kadar kotu olmamistim napicami bilemedim . 6.-8 haftalari arasinda yogun yasanirmis bulanti ilan insallah oyle gecici birseydir diye dua ediyorum.kızlar bn geldmm ... hem hamiş olup hem çalışan varmı be cok zorlanıyorm bulantım çok fazla
merhaba canım hoşgeldin :)Kızlaarrr ben de geldım aranızaaa merhabaaa
Azonce senin msjina cvp vermstm bnde cnm.bnde pco yum.hayirli olsn bnde hamile kalmk istiyorm.tedavi mi gordunuzmerhaba kızlarrr
Ben 8 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce pco oldugunu öğrendim
sadece dua ettim rabbimden istedm ve ayın 10 unda hamile oldugumu ögrendim :)
Başlasın serüven ...
Benim gibi olanlar var mı ???
9 aydir ben ugrasiyorum ve pco var bende bu ay ogrendim Allah ikimize de bebeyimize kavusmayi nasip etsinmerhaba kızlarrr
Ben 8 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce pco oldugunu öğrendim
sadece dua ettim rabbimden istedm ve ayın 10 unda hamile oldugumu ögrendim :)
Başlasın serüven ...
Benim gibi olanlar var mı ???
Tebrikler cok sevindim bu kadar zaman sonra bu sevinci yasamanaMerhaba bende dun hamile oldugumu oyrendim
Temmuzda 5 yil olacakti evleneli he dun oylesine test yaptim ve hamileyim cok sukur rabbime olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda
Insallah hamilesindir bende tek belirti sol yumurtaligimda batmaydi.Bir de idrarina bak sik sik idrara cikiyorsan rengi koyu ve baloncuklar varsa tamamsinMrb kızlar şiddetli meme ağrısından salı günü doktora gittim. Doktor kan testi yapti.hamile olabilirsin Kesin birşey söyleyemem bekleyelim biraz dedi. belirsizlik beni geriyor. Beta HCG 5.12 çıktı. Kasiklarimda batma hissi var sizce hamile miyim ?
Benim dun oldu adet agrim da vardi hemen doktora kosdum amma kesilmisdi progestan al dedi amma vajinal kullaninca ise yariyormus.bide cok dinlen fazla is yapmakizlar lekenmeniz oldumu peki hic
TebrikleerrrBen de bugün hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar. Sigara konusunda sıkıntım vardı, buradaki forumları okudum ve herkesin telkinlerinin ve motivasyonunun farklı olabileceğini anladım. Benimki de yemin etmenin önemi ve dini yeriymiş. Çok az konuda yemin etmişimdir ve yeminden dönmenin de kötü olduğunu bildiğim için hamileliğim boyunca sigara içmeyeceğime yemin ettim az önce. Benimde irademin temeli bu oldu. Rabbim sözlerimizi tutmayı ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.
Ben de 2 senedir bekliyordum. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda.
bende pkoluyum ama beslenmeme çok dikkat ettim hergün düzenli yürüdüm, günlük ceviz, fındık , incir yedim. birde inofolic kullandım son olarak da meryem ana otunu kullandım rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma da alırım hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Azonce senin msjina cvp vermstm bnde cnm.bnde pco yum.hayirli olsn bnde hamile kalmk istiyorm.tedavi mi gordunuz
Amin insaAllah cnm.meryem ana otunu nasl kullandiniz ? Ve nekdr surede hamile kaldnz bende glisemik indeksi dusuk gidalar yemeye gayret ediyorum.sekerli ve unlu hcbisey yemiyorum.62.8 den 58 e dustum 28 gundebende pkoluyum ama beslenmeme çok dikkat ettim hergün düzenli yürüdüm, günlük ceviz, fındık , incir yedim. birde inofolic kullandım son olarak da meryem ana otunu kullandım rabbim nasip etti inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma da alırım hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
adet bittiği gün abdest aldım meryem ana otununun bir parçasını kırdım meryem suresini üzerine okudum ve bütün kısa süreleri üzerine okudum hep üstümde taşıdım hiç ayırmadım. sadece duştayken çıkarttım diğer büyük parçasınıda bir sürahi suyun içine bıraktım sadece 3 gün suyunu içebildim sonra içemedim kokmaya başladı çünkü. Hamilelik testinde çift çizgiyi gördüğüm gün meryem ana otunu üzerimden çıkarttım. suyun içindekini de çıkarttım suyunu döktüm. en önemlisi bol bol dua edin. Rabbim nasip eder inşallah.Amin insaAllah cnm.meryem ana otunu nasl kullandiniz ? Ve nekdr surede hamile kaldnz bende glisemik indeksi dusuk gidalar yemeye gayret ediyorum.sekerli ve unlu hcbisey yemiyorum.62.8 den 58 e dustum 28 gunde
Hmm anladm cnn teskkur ederim.bu arada dogum zamani meryem ana eliotunu suya birakin o acildikca dogum kolaylasiyomus.dogum sonrasi hemen sudan cikarn yoksa kanama olurmus.hamile kalnca da sudan ckariliyoms yksa dusuk oluyomus bnlari duymstmadet bittiği gün abdest aldım meryem ana otununun bir parçasını kırdım meryem suresini üzerine okudum ve bütün kısa süreleri üzerine okudum hep üstümde taşıdım hiç ayırmadım. sadece duştayken çıkarttım diğer büyük parçasınıda bir sürahi suyun içine bıraktım sadece 3 gün suyunu içebildim sonra içemedim kokmaya başladı çünkü. Hamilelik testinde çift çizgiyi gördüğüm gün meryem ana otunu üzerimden çıkarttım. suyun içindekini de çıkarttım suyunu döktüm. en önemlisi bol bol dua edin. Rabbim nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?