- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Yok panik yapma bulantiyla bebegin gelisimi vs hic bir alakasi yok bunye ile ilgili ve bulanmadigi icin sukretmelisinAyy benim bulantilarim baslamadi daha sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Belirti olmayinca bebisime bir şey oldu diye korkuyorum.
Ne oldu canım geçmiş olsun.Hemen panik yapma,kötü düşünme.Dr unu ara o sana ne yapman gerektiğini söyler.iyi düşün ıyi olsun canımArkadaşlar çok kötüyüm 2 gün önce beta hcg değerim 70,71 çıkmıştı şimdi kahverengi çok az kan geldi düşükmü yapıyorum nolur cevap verin
Sen bugün doktora git canim mutlaka bazilarinda hamilelik boyunca olurmuş kahverengi akinti ama önemli birşey de olabilir.Arkadaşlar çok kötüyüm 2 gün önce beta hcg değerim 70,71 çıkmıştı şimdi kahverengi çok az kan geldi düşükmü yapıyorum nolur cevap verin
Akşam vardı biraz şimdi yok nedir bilmiyorum tekrar gebelik testi yaptım diğerlerinden biraz daha koyu çıktı yerleşme kanaması olabilir miSen bugün doktora git canim mutlaka bazilarinda hamilelik boyunca olurmuş kahverengi akinti ama önemli birşey de olabilir.
Amin InsAllah hepimiz sag salim kucagimiza alalim bebeklerimiziNe güzel canim yaa saglikli bir hamilelikten sonra saglicakla kucagina alirsin meleğini inşallah.
Doktordan memnun degilsen degistir canim icine sinen olsunAy canim cok haklisinda bazen boyle sacma sapan seyler geliveriyo insanin aklina .bugun aksamda cok fena oldum mutfaga giremedim yazik esim isten gelip bide yemek yapti .dokunamadim bile hersey burnuma kokuyo .bu zamana kadar nasil guzeldi yaa .bende merakla bekliyorum kontrol gununu yaz mutlaka .bende doktorumu degistirecegim
Canim panik yapma benim eltimdede adeti 1 gun gecmisti kahverengi akintisi gelmisti apar topar hastaneye gitdi bisey yoktu cogu zaman leke erkek bebeklerde olur rahime yerlesince yerini temizler erkek bebeklerŞimdi tekrar kan verdim kızlar dua edin ne olur bebeğim benimle olsun doktora randevu da aldım bakalım ne diyecek
doktor muayene etti rahmin gebeliğe hazır durumda bir sıkıntı görünmüyor dedi beta hcg değerim de 250,50 olmuş artışın güzel haftaya bi daha gel dedi. Kahverengi akıntımda kayboldu gibi bişey ama değerim sizce fazla yükselmemiş mi ?Canim panik yapma benim eltimdede adeti 1 gun gecmisti kahverengi akintisi gelmisti apar topar hastaneye gitdi bisey yoktu cogu zaman leke erkek bebeklerde olur rahime yerlesince yerini temizler erkek bebekler
Yani korkma aklina kotu seyler getirme
InsAllah sonuc guzel cikar duam seninle
Ben degerden anlamam canimdoktor muayene etti rahmin gebeliğe hazır durumda bir sıkıntı görünmüyor dedi beta hcg değerim de 250,50 olmuş artışın güzel haftaya bi daha gel dedi. Kahverengi akıntımda kayboldu gibi bişey ama değerim sizce fazla yükselmemiş mi ?
evet rahim gebelik için hazır kalın bir problem yok dediBen degerden anlamam canim
Rahim duvarin nasil kalinlasmismi?
Bende bebek gozukmedi ama rahim duvari kalinlamisti
Canim maşallah değerin gayet iyi katlanmis olmasi yeterli benim adetten 1gun önce 930 cikmisti içini rahat tut. Bebegin seninle çok şükür.doktor muayene etti rahmin gebeliğe hazır durumda bir sıkıntı görünmüyor dedi beta hcg değerim de 250,50 olmuş artışın güzel haftaya bi daha gel dedi. Kahverengi akıntımda kayboldu gibi bişey ama değerim sizce fazla yükselmemiş mi ?
Canim maşallah değerin gayet iyi katlanmis olmasi yeterli benim adetten 1gun önce 930 cikmisti içini rahat tut. Bebegin seninle çok şükür.
Merhaba canim ben calismiyorum ev hanimiyimkızlar bn geldmm ... hem hamiş olup hem çalışan varmı be cok zorlanıyorm bulantım çok fazla
Ben de öğretmenim canim daha bulantilarim baslamadi çok şükür derslerim öğlene kadar zaten. Simdilik calissam da bi sıkıntı yok yanikızlar bn geldmm ... hem hamiş olup hem çalışan varmı be cok zorlanıyorm bulantım çok fazla
Tebrik ederim hayirli olsunArkadaşlar......merhaba bende martin 14 unde 281.9 çıktı hcgm.4 gundonra dra gittim keseyi görmeyince beni korkuttu dış gebelik olabilir belki diye.o günkü değerin 1353 çıktı.sonra görünmemesi normal dedi .3 gün sonra çağırdı ben 7 gün sonra gittim başka dra,oda görmedim dedi ağlamaklı bir sesle LUTFEN dedim,gülümseyerek LUTFEN deyince gordum bak dedi ben gözyaşlarına boguldum.sukurler olsun diye,bu daha tahlili l istemedi ama 3 hafta sonra kalp atışları için geldedi... Devlette zor oluyor..haftaya özele gidecem.herkes sağlıklı sıhhatli kucağına alsın insallahhhh aminnnn yürekten.hepinizi öptüm bissürü bissürü.
günaydn canm valla pek iyi sayılmam bu saat oldu daha bsey yiyemedm bulantıdanHerkese günaydınnnnn :)) Nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?