Canim cok uzuldum gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin o aciyi
Kan degerin ciktimi kac cikti?
Teşekkür ederimSizinki de hayırlı olsun.. Sağlıcakla kavuşun insallah bebeginize..
Kan değerlerimde sorun yoktu en son.. Artış gayet güzeldi. 10 gün olmustur kan vereli.. Tekrarlamadim belli bir zamandan sonra.
Gerek duymadim ama merak da etmiyor degilim :) hastane açısından da sıkıntılı bir il de yaşıyorum aslında.. Ultrason cihazının son model olmasina pek imkan yok kisaca.
Bakalim randevuma 3 gün kaldı..
Olağanüstü bir durum da yaşamadım . Rabbime emanet... Hayırlısıyla bekliyorum güzel günleri haberleri..
Bu arada idrar durumu zaten her an son derece sıkıntılı:)
Sıkışık olmadığım zaman yok ..
hayırlı olsun bebişin şimdi gitsende hiç bişey görünmeyecek amaSlm arkadaslar uc yil bekleyisin ardindan sukurlet olsun bende hamileyim pazar gunu test yaptim 388 cikti ama doktora gitmedim daha 4 haftalik oluyor galiba ne zaman gitmem gerekiyor acaba
Ne zaman gorunur acabahayırlı olsun bebişin şimdi gitsende hiç bişey görünmeyecek ama
Vajinal usg zararli degil mi cocuk kucukkenKızlar şimdi doktordan çıktım bugün 4+6 olduk keseye karnımdan bakmak istedi göremedi vajinal usg ile baktı 7,15mm çıktı herşey normal ilerliyor dedi
doktora bir zararı olurmu dedim hayır dedi bende baktırdımVajinal usg zararli degil mi cocuk kucukken
benimde 3 aya kadar alttan bakıldı bi zararı yokmuş bebeği daha net görmek için yapıyorlar hepiniz adına çok sevindim daha çok yolunuz var allah yardımcınız olsun insan bebeğini kucağına almak için çok sabırsızlanıyor :)Vajinal usg zararli degil mi cocuk kucukken
canım 4+6 yız bugün vajinal usg de kese 7,15 mm çıktı sence normal mi ?benimde 3 aya kadar alttan bakıldı bi zararı yokmuş bebeği daha net görmek için yapıyorlar hepiniz adına çok sevindim daha çok yolunuz var allah yardımcınız olsun insan bebeğini kucağına almak için çok sabırsızlanıyor :)
O konuda bir fikrim yok ben pco lu olduğum için hamileliğimi 7 haftada öğrendim hiç test yaptırmadan kesede bebekte göründü ama int. araştırma yapabilirsin bu konu hakkındA ok bilgi varcanım 4+6 yız bugün vajinal usg de kese 7,15 mm çıktı sence normal mi ?
Kızlar şimdi doktordan çıktım bugün 4+6 olduk keseye karnımdan bakmak istedi göremedi vajinal usg ile baktı 7,15mm çıktı herşey normal ilerliyor dedi
ben kendim söylemedim doktor sakıncası olmazsa bakalım mı dedi bende eğer ebbeğe zararı olmazsa bakalım tabi dedim öyle baktıCok sevindim.. Hadi gözün aydin:)
Darisi başıma..
Benimde ilk gittigimde karnimdan bakmıştı küçük demisti göremedi.. simdi hesabima göre 5+2 ama yine görünmez mi ki karnımdan.
Vajinal usg ile de bakmiyor ki doktor. Ben mi desem acaba bilemedim :)
Bendeee görmek istiyoooruuummmm :)
ben kendim söylemedim doktor sakıncası olmazsa bakalım mı dedi bende eğer ebbeğe zararı olmazsa bakalım tabi dedim öyle baktı
bişey olmaz Allah'ın izniyle , benim içimde hiç korku yokSelam kızlar bende yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Yazdıklarınızı okudum da vajinal usg yüzünden bebeğini kaybeden insanlar duydum, açıkcası bunun korkusuna bende 7. hafta olmadan gitmek istemiyorum çünkü keseyi göremeyince hemen vajinal ultrason diyor doktorlar. Tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama yinede bana sakıncalı geliyor o yüzden bekliyorum sabırsızlıkla
CANIM SEN YOLK SAC KESESİNİ VE BEBEĞİ GÖREBİLDİN Mİ GÖRDÜYSEN NE ZAMAN YANİ KAÇINCI HAFTA GÖRDÜN ?Banada vajinadan bakti kizlar doktor 6 haftamda bende hic kotu dusunmuyorum cok tehlikeli birsey olsa bakmazdi heralde
6+4 te gittim canim ustten bakti goremedi alttan bakti bebegi gorduk kalbi atiyo dedi ama ben duymadim birsey kesenin icindeydi bebek ama yolk filan ne tam bilmiyorum ama oyle birseyden bahsetmedi doktor.kalp atislarini bana dinlettirmeyince sinir oldum uc hafta sonra gitmem gerek ama doktorumu degistirecegim.CANIM SEN YOLK SAC KESESİNİ VE BEBEĞİ GÖREBİLDİN Mİ GÖRDÜYSEN NE ZAMAN YANİ KAÇINCI HAFTA GÖRDÜN ?
Keseyi ilk gebemiyim diye gittigimde gordum 5 .haftaydi ama cok kucuktu minicik :)CANIM SEN YOLK SAC KESESİNİ VE BEBEĞİ GÖREBİLDİN Mİ GÖRDÜYSEN NE ZAMAN YANİ KAÇINCI HAFTA GÖRDÜN ?
Kese 5.haftada görüldü. 6.haftada bebek ve kalp atışlarıCANIM SEN YOLK SAC KESESİNİ VE BEBEĞİ GÖREBİLDİN Mİ GÖRDÜYSEN NE ZAMAN YANİ KAÇINCI HAFTA GÖRDÜN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?