- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Pazartesi tekrar çağırdı kalp atışını görebilir miyim kiKese 5.haftada görüldü. 6.haftada bebek ve kalp atışları
Selam kızlar bende yaklaşık 6 haftalık hamileyim. Yazdıklarınızı okudum da vajinal usg yüzünden bebeğini kaybeden insanlar duydum, açıkcası bunun korkusuna bende 7. hafta olmadan gitmek istemiyorum çünkü keseyi göremeyince hemen vajinal ultrason diyor doktorlar. Tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama yinede bana sakıncalı geliyor o yüzden bekliyorum sabırsızlıkla
merhaba ben de bu ay hamile olduğumu öğrendim :) vajinal ultrason istemediğim için göremedik keseyi ama hesaba gör 5+3 günlükbu perşembe yeniden bakılacak görülmezse haftaya kesin görülür hcg kontrolü yapılıyor en son cumartesi 1065ti. bel ağrısı oluyor sadece sizde de oluyor mu? İnsan korkuyor
Haftaya 6.hafta olacağı için kalp atışlarına bakılabilir. Duyamazsanız doktorun sakınca görmez ise vajinal ultrason ile baktır canım. Hayırlı olsunPazartesi tekrar çağırdı kalp atışını görebilir miyim ki
Ben bu hafta biraz daha iyim tatlim sukur yine bulantilarim var tabi sabahlari .midesinde helicobakcteri olan insanlarin bulantisi asiri oluyomus diye duydum .bende her aksam titreme problemi var bu aralar hic derdimiz bitmiyo:)kızlar ben geldmmmm ... aşırı bulantı halsizlik ve kusmadan dolayı zor bi dönemden geçiyorum o yuzden girip yazamıyorum .s sizlerde durum nedir ?
Herkese merhaba, ben de dün kan testi yaptırdım adetime 1 gün vardı ve sonuç 48 çıktı...
Düşük yapan anneleri okuyunca ister istemez korkuyorum. Sizce değerim nasıl? İki gün sonra yine bakacak doktor artış var mı diye, inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza
Gözünüz aydın Rabbim hepimize o minik kalp atışlarını duyabilmeyi nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar ben geldim
Bu gun doktora gitdim bebegimi ultrasonda gordum cok garip bir hiss kalp atisini duyunca icim bi qarip oldu ve aglamaya basladim cok guzeldi Rabbim bu duyquyu herkese yasatsin Amin
8 haftamiz bitmis 9 girmis ilerliyoruz kan verdik bakalim ultrasondaki gibi hersey normal mi bebek normal buyuyormu gerimi yoksa daha cevaplar cikmadi cikinca doktorumi ariycam o soyleyecek sonuclar nasil cikmis
Birde 12 hafta da cagirdi tahliller icin InsAllah bir dahaki kontrol 12 haftamizda
Bu arada kalp atisimizda 152 di
N nonsense38
Merhaba arkadaslar ben geldim
Bu gun doktora gitdim bebegimi ultrasonda gordum cok garip bir hiss kalp atisini duyunca icim bi qarip oldu ve aglamaya basladim cok guzeldi Rabbim bu duyquyu herkese yasatsin Amin
8 haftamiz bitmis 9 girmis ilerliyoruz kan verdik bakalim ultrasondaki gibi hersey normal mi bebek normal buyuyormu gerimi yoksa daha cevaplar cikmadi cikinca doktorumi ariycam o soyleyecek sonuclar nasil cikmis
Birde 12 hafta da cagirdi tahliller icin InsAllah bir dahaki kontrol 12 haftamizda
N nonsense38
Gözünüz aydın canım. Ben de cumartesi gideceğim tekrardan. Kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştuk. Çok güzel bir duygu gerçekten. Rabbim herkese yaşatsın. Bir düşük ve bir dış gebelikten sonra bu duyguları yaşamak inan çok daha farklı.. kalp atış sayısını bende öğrenirim ve de güzel çıkar değer umarım.Merhaba arkadaslar ben geldim
N nonsense38
Hoşgeldin.. hayırlı olsun bebişinKizlar ben de dün ögrendim, araniza katilabilir miyim :)
Amin canim InsAllah rabbin olmayanlara nasip etdin o ani cok guzel bir duyguyduGözünüz aydın Rabbim hepimize o minik kalp atışlarını duyabilmeyi nasip etsin inşallah
Gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsinGözünüz aydın
Gözünüz aydın canım. Ben de cumartesi gideceğim tekrardan. Kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştuk. Çok güzel bir duygu gerçekten. Rabbim herkese yaşatsın. Bir düşük ve bir dış gebelikten sonra bu duyguları yaşamak inan çok daha farklı.. kalp atış sayısını bende öğrenirim ve de güzel çıkar değer umarım.
Onu sormadim doktorda soylemedi sadece bebegi gorduk hersey normal dedi cok Sukurkeseniz kaç mm di?
Hos geldin canim Hayirli olsunKizlar ben de dün ögrendim, araniza katilabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?