2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

merhaba ben de bu ay hamile olduğumu öğrendim :) vajinal ultrason istemediğim için göremedik keseyi ama hesaba gör 5+3 günlük bu perşembe yeniden bakılacak görülmezse haftaya kesin görülür hcg kontrolü yapılıyor en son cumartesi 1065ti. bel ağrısı oluyor sadece sizde de oluyor mu? İnsan korkuyor

ben de bu yüzden baktırmadım bekliyorum ve beklemek de stresli

Hayırlı olsun. Allah sağlıklı günler nasip etsin..
Bel agrisi bende de var... Sürekli. Amaa sürekli..
Yatmak istiyorum.. Yattikca yatmaktan sıkılıyorum. Gezdikce agri oluyor..
Karmaşık haller :)

Kizlar bir sonraki kontrolleriniz ne zaman en son iki hafta once gitmistim doktor bir ay sonra gel demistide bebegim nasil diye endiseliyim iki hafta daha nasil bekliceksem

kızlar ben geldmmmm ... aşırı bulantı halsizlik ve kusmadan dolayı zor bi dönemden geçiyorum o yuzden girip yazamıyorum .s sizlerde durum nedir ?

kızlar ben geldmmmm ... aşırı bulantı halsizlik ve kusmadan dolayı zor bi dönemden geçiyorum o yuzden girip yazamıyorum .s sizlerde durum nedir ?
Ben bu hafta biraz daha iyim tatlim sukur yine bulantilarim var tabi sabahlari .midesinde helicobakcteri olan insanlarin bulantisi asiri oluyomus diye duydum .bende her aksam titreme problemi var bu aralar hic derdimiz bitmiyo:)

Herkese merhaba, ben de dün kan testi yaptırdım adetime 1 gün vardı ve sonuç 48 çıktı...
Düşük yapan anneleri okuyunca ister istemez korkuyorum. Sizce değerim nasıl? İki gün sonra yine bakacak doktor artış var mı diye, inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza

Hayırlı olsun canım , benim adete 2 gün kala 70,71 çıktı, adet günü 250,50 çıktı, adet gecikmesinden 1 hafta sonra 7083 çıktı bence değerin iyi yani inşallah artar tabi sadece bunlada bitmiyor kese var yolk sac kesesi var kalp atışı var stresli bir dönemmiş tecrübesiz olunca insan stres yapıyor haliyle inşallah hepimiz güzel haberler alıp bebeğimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabiliriz

Merhaba arkadaslar ben geldim
Bu gun doktora gitdim bebegimi ultrasonda gordum cok garip bir hiss kalp atisini duyunca icim bi qarip oldu ve aglamaya basladim cok guzeldi Rabbim bu duyquyu herkese yasatsin Amin
8 haftamiz bitmis 9 girmis ilerliyoruz kan verdik bakalim ultrasondaki gibi hersey normal mi bebek normal buyuyormu gerimi yoksa daha cevaplar cikmadi cikinca doktorumi ariycam o soyleyecek sonuclar nasil cikmis
Birde 12 hafta da cagirdi tahliller icin InsAllah bir dahaki kontrol 12 haftamizda
Bu arada kalp atisimizda 152 di
N nonsense38

Gözünüz aydın Rabbim hepimize o minik kalp atışlarını duyabilmeyi nasip etsin inşallah

keseniz kaç mm di?

Gözünüz aydın
Gözünüz aydın canım. Ben de cumartesi gideceğim tekrardan. Kalp atışlarını 2 hafta önce duymuştuk. Çok güzel bir duygu gerçekten. Rabbim herkese yaşatsın. Bir düşük ve bir dış gebelikten sonra bu duyguları yaşamak inan çok daha farklı.. kalp atış sayısını bende öğrenirim ve de güzel çıkar değer umarım.

Gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin
Benimde 5 yil oluyordu hic hamile kalmamistim ilk hanileligim insAllah sagikla tamamlarim bebegimi kucagika Almayi nasip eder Rabbim
Haklisin bambaska bir duygu herkesin yasamasini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…