2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Bir daha yaşatmasın gerçekten.. isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın Rabbim. Sizde sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucağınıza alırsınız inşallah

Canim cok sevindimm yaa cok merak ediyodum .benimde yarin 9 hafta olucak ayniyiz hemen hemen.masallah insallah hep boyle guzel devam eder hepimizin ki .bende bugun ruyamda bebegim erkek olmus onu emziriyodum Allahim yok boyle bir his hayatimda yasadigim en guzel duyguydu bi an once gercektede yasak icin sabirsizlaniyorum.canim cok iyi olmus doktorunda detayli bilgi vermis ne guzel ben kalp sesini duyamadim doktor dinletmedigi icin saolsun ona gicik oluyorum.insallah gelisimide cok iyidr.

Benim ultrason sonucuma göre 5+3 günlük ama sat hesabıma göre 5+6 günlük olması lazım. Böyle farklı çıkabilir mi? Yoksa sorun mu var kese mi büyümüyor acaba? İçim sıkıldı

Benim ultrason sonucuma göre 5+3 günlük ama sat hesabıma göre 5+6 günlük olması lazım. Böyle farklı çıkabilir mi? Yoksa sorun mu var kese mi büyümüyor acaba? İçim sıkıldı
bildigim kadarı ile dr sat a göre hesaplama yapıyor a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…