- 2 Nisan 2016
- 99
- 190
- 8
Bir daha yaşatmasın gerçekten.. isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın Rabbim. Sizde sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucağınıza alırsınız inşallahGecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin
Benimde 5 yil oluyordu hic hamile kalmamistim ilk hanileligim insAllah sagikla tamamlarim bebegimi kucagika Almayi nasip eder Rabbim
Haklisin bambaska bir duygu herkesin yasamasini dilerim.
Hosbulduk sizlerin de hayirli olsun :)Hos geldin canim Hayirli olsun
Hosbulduk :) saol, insallah sen de saglikli ve guzel bir hamilelik donemi gecirirsin. :) Bebislerimiz saglikla dogsunHoşgeldin.. hayırlı olsun bebişinSağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım
Oluyor canim kasiklarim ayni hastalancak misim gibi agriyor ama dr normal dedi merak etmeKizlar arada regl agrisi gibi agrilariniz oluyor mu? Ben her seferinde korkuyorum :/
Teşekkür ederim.. inşallah herşey güzel olurHosbulduk :) saol, insallah sen de saglikli ve guzel bir hamilelik donemi gecirirsin. :) Bebislerimiz saglikla dogsun
Benim oluyor canim hemde cok siddetli oluyor beni de korkutyor agrilar insallah sorun olmazKizlar arada regl agrisi gibi agrilariniz oluyor mu? Ben her seferinde korkuyorum :/
Canim cok sevindimm yaa cok merak ediyodum .benimde yarin 9 hafta olucak ayniyiz hemen hemen.masallah insallah hep boyle guzel devam eder hepimizin ki .bende bugun ruyamda bebegim erkek olmus onu emziriyodum Allahim yok boyle bir his hayatimda yasadigim en guzel duyguydu bi an once gercektede yasak icin sabirsizlaniyorum.canim cok iyi olmus doktorunda detayli bilgi vermis ne guzel ben kalp sesini duyamadim doktor dinletmedigi icin saolsun ona gicik oluyorum.insallah gelisimide cok iyidr.Merhaba arkadaslar ben geldim
Bu gun doktora gitdim bebegimi ultrasonda gordum cok garip bir hiss kalp atisini duyunca icim bi qarip oldu ve aglamaya basladim cok guzeldi Rabbim bu duyquyu herkese yasatsin Amin
8 haftamiz bitmis 9 girmis ilerliyoruz kan verdik bakalim ultrasondaki gibi hersey normal mi bebek normal buyuyormu gerimi yoksa daha cevaplar cikmadi cikinca doktorumi ariycam o soyleyecek sonuclar nasil cikmis
Birde 12 hafta da cagirdi tahliller icin InsAllah bir dahaki kontrol 12 haftamizda
Bu arada kalp atisimizda 152 di
N nonsense38
bende çok merak ediyorum yaa çarşamba doktora gideceğim inş. duyulurKizlar kalp atisi 6 haftaya duyaniniz var mi
6+4 te duyuldu benimdeKizlar kalp atisi 6 haftaya duyaniniz var mi
6+0 da vajinal ultrason ile duydukKizlar kalp atisi 6 haftaya duyaniniz var mi
teşekkür ederim darısı başıma vajinal usg ile mi ?6+4 te duyuldu benimde
süper darısı bana inşallah6+0 da vajinal ultrason ile duyduk
ayy aramızda iki gün var bende yarın gidicem hemde salıbende çok merak ediyorum yaa çarşamba doktora gideceğim inş. duyulur
İnşallah duyarsınız minik kalp atışlarını.. bebişiniz hayırlı olsunsüper darısı bana inşallah
bildigim kadarı ile dr sat a göre hesaplama yapıyor aBenim ultrason sonucuma göre 5+3 günlük ama sat hesabıma göre 5+6 günlük olması lazım. Böyle farklı çıkabilir mi? Yoksa sorun mu var kese mi büyümüyor acaba? İçim sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?