inşallah çok ama çok teşekkür ederizİnşallah duyarsınız minik kalp atışlarını.. bebişiniz hayırlı olsun
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMerhaba kızlar sonunda martta hamiş olanlar topigini buldum mutlu oldum :) bende 3 senedir bebis istiyordum çok sukur aşılama ile bu ay kaldım yarın keseyi gormeye gidicez inş sorun olmaz gorurum
Amin Canım insinşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Hayirli olsun canim kac haftalik oldu acabaMerhaba kızlar sonunda martta hamiş olanlar topigini buldum mutlu oldum :) bende 3 senedir bebis istiyordum çok sukur aşılama ile bu ay kaldım yarın keseyi gormeye gidicez inş sorun olmaz gorurum
5+4 günlük Canım alttan muayne ile keseyi gorduk çok sukur bgunHayirli olsun canim kac haftalik oldu acaba
Sade maden suyunu pamuğa dök sil Canım hergun sabah aksamHocam aynı yerde sivilcemiz çıkmış diyen öğrencilerim var benim..yüzüm, özellikle alnım çok sivilcelendi. Sizlerinde öyle mi??
Sağolasın canım.. maden suyu iyi geliyor yapayım ben hergün:)Sade maden suyunu pamuğa dök sil Canım hergun sabah aksam
Aynen Canım iyi geliyorSağolasın canım.. maden suyu iyi geliyor yapayım ben hergün:)
Canim bir sonraki kontrolunde doktor kac hafta ve kac gun oldugunu soyluyo direk .ben en son doktorun soyledigini kabul ettim bnimde 8 subatti son adetin ilk gunu aramizda 12 gun var on iki gun iki hafta demek 6 gunde bir bir hafta oluyo cunku hesaplayicida ben tam 9 hafta isem seninde yaklasik 7 haftalik olman gerekiyor sanirim:) simdiden hayirli ugurlu olsun tebrik ederim saglikla kucagina alArkadaşlar Merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım ama kaç hafta olduğuna dair çok net bir şey diyemiyorumbu konuda sizden yardım rica ediyorum. son adet başlangıcım 20 şubattı ve adet sirkilasyonum ortalama 33 gün sürmekteydi 25 martta kanda beta hcg 121 çıktı ama çok küçük olduğundan tabi ki de ultrasonda gözükmedi 1 hafta sonra (01.04.2016) beta 3651 çıktı ve doktor karında ultrasonla keseyi gördüğünü söyledi 4 mm kadar dedi ve 4 haftalık olduğunu da çok emin olmadan belirtti. şimdi ben doktorun dediği tarih üzerinden mi haftalığı düşüneceğim yoksa son adet tarihine mi göre kafam karıştı 4 gün sonra kontrole gideceğim ama şuan da da merak etmekten kendimi alamıyorum:
çok teşekkür ederim amin herkes sağlıcakla aynı heyacanla kuçağına alsın inşallah:) bakalım ayın 12sinde gitmeyi düşünüyorum en azından kaç hafta olduğunu artık tam anlamıyla öğrenmiş olurum :)Canim bir sonraki kontrolunde doktor kac hafta ve kac gun oldugunu soyluyo direk .ben en son doktorun soyledigini kabul ettim bnimde 8 subatti son adetin ilk gunu aramizda 12 gun var on iki gun iki hafta demek 6 gunde bir bir hafta oluyo cunku hesaplayicida ben tam 9 hafta isem seninde yaklasik 7 haftalik olman gerekiyor sanirim:) simdiden hayirli ugurlu olsun tebrik ederim saglikla kucagina al
Canim cok sevindimm yaa cok merak ediyodum .benimde yarin 9 hafta olucak ayniyiz hemen hemen.masallah insallah hep boyle guzel devam eder hepimizin ki .bende bugun ruyamda bebegim erkek olmus onu emziriyodum Allahim yok boyle bir his hayatimda yasadigim en guzel duyguydu bi an once gercektede yasak icin sabirsizlaniyorum.canim cok iyi olmus doktorunda detayli bilgi vermis ne guzel ben kalp sesini duyamadim doktor dinletmedigi icin saolsun ona gicik oluyorum.insallah gelisimide cok iyidr.[/QUOT
Evet ayni ilerliyoruz Amin canim InsAllah saglikli bir hamilelik geciririz sag salim bebeklerimizi gucagimiza alir Amin
Benim doktor kalp atisini istedi sadece kalp atisina bakti doktor o kadar rahatsiz etmeyelim bebegi dedi bende azicik gordum zaten
Her seyi kafana takip sters yapma bir sorun yoktur insAllah belki kec dolenmedir kotu dusunmeBenim ultrason sonucuma göre 5+3 günlük ama sat hesabıma göre 5+6 günlük olması lazım. Böyle farklı çıkabilir mi? Yoksa sorun mu var kese mi büyümüyor acaba? İçim sıkıldı
Benimde suratim cok kotu durumda sanki adet olacakmisim gibi oysaki bebek gibi yuzum vardiHocam aynı yerde sivilcemiz çıkmış diyen öğrencilerim var benim..yüzüm, özellikle alnım çok sivilcelendi. Sizlerinde öyle mi??
Suanda 4 haftalik hamileysen kisisel bilgilerine gir tahmini dogum tarihini yaz o sana soyler kac haftalik hamile oldugunu kasim gibi olmali dogum tarihin ama emin degilim iyice hesaplaArkadaşlar Merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım ama kaç hafta olduğuna dair çok net bir şey diyemiyorumbu konuda sizden yardım rica ediyorum. son adet başlangıcım 20 şubattı ve adet sirkilasyonum ortalama 33 gün sürmekteydi 25 martta kanda beta hcg 121 çıktı ama çok küçük olduğundan tabi ki de ultrasonda gözükmedi 1 hafta sonra (01.04.2016) beta 3651 çıktı ve doktor karında ultrasonla keseyi gördüğünü söyledi 4 mm kadar dedi ve 4 haftalık olduğunu da çok emin olmadan belirtti. şimdi ben doktorun dediği tarih üzerinden mi haftalığı düşüneceğim yoksa son adet tarihine mi göre kafam karıştı 4 gün sonra kontrole gideceğim ama şuan da da merak etmekten kendimi alamıyorum:
5 veya 6 haftalıkken git istersen Beyazgül. Çünkü 5 veya 6 haftalıkken keseyi görebiliyorlar genelde. Hatta kalp atışlarını da duyabilirsiniz 6. Haftada. Ama yine de gebelikten gebeliğe değişiyor.Slm arkadaslar uc yil bekleyisin ardindan sukurlet olsun bende hamileyim pazar gunu test yaptim 388 cikti ama doktora gitmedim daha 4 haftalik oluyor galiba ne zaman gitmem gerekiyor acaba
Kizlar bir sonraki kontrolleriniz ne zaman en son iki hafta once gitmistim doktor bir ay sonra gel demistide bebegim nasil diye endiseliyim iki hafta daha nasil bekliceksem
Hoşgeldiniz taze gebe QueenSweetheartKizlar ben de dün ögrendim, araniza katilabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?