2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Merhaba kızlar sonunda martta hamiş olanlar topigini buldum mutlu oldum :) bende 3 senedir bebis istiyordum çok sukur aşılama ile bu ay kaldım yarın keseyi gormeye gidicez inş sorun olmaz gorurum

Merhaba kızlar sonunda martta hamiş olanlar topigini buldum mutlu oldum :) bende 3 senedir bebis istiyordum çok sukur aşılama ile bu ay kaldım yarın keseyi gormeye gidicez inş sorun olmaz gorurum
Hayirli olsun canim kac haftalik oldu acaba

Hocam aynı yerde sivilcemiz çıkmış diyen öğrencilerim var benim.. yüzüm, özellikle alnım çok sivilcelendi. Sizlerinde öyle mi??

Arkadaşlar Merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım ama kaç hafta olduğuna dair çok net bir şey diyemiyorum bu konuda sizden yardım rica ediyorum. son adet başlangıcım 20 şubattı ve adet sirkilasyonum ortalama 33 gün sürmekteydi 25 martta kanda beta hcg 121 çıktı ama çok küçük olduğundan tabi ki de ultrasonda gözükmedi 1 hafta sonra (01.04.2016) beta 3651 çıktı ve doktor karında ultrasonla keseyi gördüğünü söyledi 4 mm kadar dedi ve 4 haftalık olduğunu da çok emin olmadan belirtti. şimdi ben doktorun dediği tarih üzerinden mi haftalığı düşüneceğim yoksa son adet tarihine mi göre kafam karıştı 4 gün sonra kontrole gideceğim ama şuan da da merak etmekten kendimi alamıyorum:

Canim bir sonraki kontrolunde doktor kac hafta ve kac gun oldugunu soyluyo direk .ben en son doktorun soyledigini kabul ettim bnimde 8 subatti son adetin ilk gunu aramizda 12 gun var on iki gun iki hafta demek 6 gunde bir bir hafta oluyo cunku hesaplayicida ben tam 9 hafta isem seninde yaklasik 7 haftalik olman gerekiyor sanirim:) simdiden hayirli ugurlu olsun tebrik ederim saglikla kucagina al

Kizlar bugun cok hafif pembemsi bir sivi geldi cok az miktarda onemli birsey degildir degilmi? Rahim buyuyo sonucta ona bagladim ben ama yinede aklimla kurtlar dolaniyo

çok teşekkür ederim amin herkes sağlıcakla aynı heyacanla kuçağına alsın inşallah:) bakalım ayın 12sinde gitmeyi düşünüyorum en azından kaç hafta olduğunu artık tam anlamıyla öğrenmiş olurum :)

Benim ultrason sonucuma göre 5+3 günlük ama sat hesabıma göre 5+6 günlük olması lazım. Böyle farklı çıkabilir mi? Yoksa sorun mu var kese mi büyümüyor acaba? İçim sıkıldı
Her seyi kafana takip sters yapma bir sorun yoktur insAllah belki kec dolenmedir kotu dusunme

Suanda 4 haftalik hamileysen kisisel bilgilerine gir tahmini dogum tarihini yaz o sana soyler kac haftalik hamile oldugunu kasim gibi olmali dogum tarihin ama emin degilim iyice hesapla

Slm arkadaslar uc yil bekleyisin ardindan sukurlet olsun bende hamileyim pazar gunu test yaptim 388 cikti ama doktora gitmedim daha 4 haftalik oluyor galiba ne zaman gitmem gerekiyor acaba
5 veya 6 haftalıkken git istersen Beyazgül. Çünkü 5 veya 6 haftalıkken keseyi görebiliyorlar genelde. Hatta kalp atışlarını da duyabilirsiniz 6. Haftada. Ama yine de gebelikten gebeliğe değişiyor.

Kizlar bir sonraki kontrolleriniz ne zaman en son iki hafta once gitmistim doktor bir ay sonra gel demistide bebegim nasil diye endiseliyim iki hafta daha nasil bekliceksem

Seninle aynı haftadayız nonsense :) Ben de geçen hafta gittim. Bana da 1 ay sonra gel dedi. Arada Allah korusun aksi bi durum olmazsa artık hep ayda bir olacak kontroller. Gönlünü ferah tut herşey yolunda gidecek. 12. Haftada gitmiş olucaz. Ve sanıyorum o haftada bebeklerimizin ense kalınlığı ölçümü ve ikili test yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…