- 22 Mart 2011
- 64
- 24
- 98
Hayırlısı olsun AyşeMerhaba kızlar sonunda martta hamiş olanlar topigini buldum mutlu oldum :) bende 3 senedir bebis istiyordum çok sukur aşılama ile bu ay kaldım yarın keseyi gormeye gidicez inş sorun olmaz gorurum
Amin Canım hepimizinkini inşallah çok uğraştık inşallah herşey yolunda gider Saglicakla kucagimiza alırız iyi dileklerin için çok teşekkürlerHayırlısı olsun AyşeNe mutlu size. Allah seni ve tomurcuğunu sağlıcakla korusun inşallah.
Evet canım rahim büyüyor. Olqbiliyormuş öyle pembe akıntı. Tedirgin olma. Yalnız Daha sonrasında devam etti mi? Veya şiddetli ağrı falan başladı mı? Devam edecek olursa doktoruna bi görün. Ama sen yine de dediğim gibi tedirgin olma. Allah seni ve bebişini korusunKizlar bugun cok hafif pembemsi bir sivi geldi cok az miktarda onemli birsey degildir degilmi? Rahim buyuyo sonucta ona bagladim ben ama yinede aklimla kurtlar dolaniyo
Amin canim hepimizin bebeklerini insallaahh.yok gelmedi tekrar cok az miktarda oldu bende rahim buyuyo diye dusundum boyle basit seyler olabilir galiba sonucta buyuk degisim geciriyo vucudumuz.reflum var zaten normalde gebe oluncada iyice azdi midemden agzima kadar aci aci yaniyo yediklerime dikkat ediyorum ama sizdee dikkat edin yanmalar baslamadan fena bir durum kimse yasamasinEvet canım rahim büyüyor. Olqbiliyormuş öyle pembe akıntı. Tedirgin olma. Yalnız Daha sonrasında devam etti mi? Veya şiddetli ağrı falan başladı mı? Devam edecek olursa doktoruna bi görün. Ama sen yine de dediğim gibi tedirgin olma. Allah seni ve bebişini korusun
Kanamanın devam etmemesine sevindim canım. Çok şükür. Allah korusunAmin canim hepimizin bebeklerini insallaahh.yok gelmedi tekrar cok az miktarda oldu bende rahim buyuyo diye dusundum boyle basit seyler olabilir galiba sonucta buyuk degisim geciriyo vucudumuz.reflum var zaten normalde gebe oluncada iyice azdi midemden agzima kadar aci aci yaniyo yediklerime dikkat ediyorum ama sizdee dikkat edin yanmalar baslamadan fena bir durum kimse yasamasin
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin5+4 günlük Canım alttan muayne ile keseyi gorduk çok sukur bgun
Hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin dr bana en son kontrolde kendisi soyledi canimArkadaşlar Merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım ama kaç hafta olduğuna dair çok net bir şey diyemiyorumbu konuda sizden yardım rica ediyorum. son adet başlangıcım 20 şubattı ve adet sirkilasyonum ortalama 33 gün sürmekteydi 25 martta kanda beta hcg 121 çıktı ama çok küçük olduğundan tabi ki de ultrasonda gözükmedi 1 hafta sonra (01.04.2016) beta 3651 çıktı ve doktor karında ultrasonla keseyi gördüğünü söyledi 4 mm kadar dedi ve 4 haftalık olduğunu da çok emin olmadan belirtti. şimdi ben doktorun dediği tarih üzerinden mi haftalığı düşüneceğim yoksa son adet tarihine mi göre kafam karıştı 4 gün sonra kontrole gideceğim ama şuan da da merak etmekten kendimi alamıyorum:
Amin canım çok sağol hepimizinkiniAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
HosbuldukkkHoşgeldiniz taze gebe QueenSweetheartGiderek daha da çoğalalım. Hayırlı olsun
Merhaba canım bende forumları gezip kendime umut arayanlardanım senin yazın ilgimi çekti son durum ne yükseldimi değerin lütfen cevap ver çünkü benimde düşük çıktı ve kafayı yemek üzereyimmerhabalar birşey sorabilirmiyim ben 2 gündür test yapıyordum silik cıkıyordu. bugün kan testi yaptırdım beta hcg 15.32 cıktı değerim doktor daha cok basındasın gebeliğin 2 gün sonra tekrar gel kontrol edelim sonra kesinleştirelim dedi. bende de ara ara kasık ağrısı oluyor bu normal mi acaba
Benim son adet tarihim 7 martti canim evde test yaptim isikta bile zorla goruben ikunci cizgi cikti ertesi gun kan verdim 58 cikti aradan uc gun gecti tekrar verdim 388 olmustu cok sukur senin degerinde cik dusuk degil onemlu olan artmasi yuksek olmasi degilMerhaba kızlar benim son adet tarihim 9 mart adetim 32 yada 33. gün oluyor 6 nisanda evde test yaptım silik çıktı ertesi günü yani adetimin 30. günü yine yaptım biraz daha koyu çıktı ve hemen gidip kan verdim sonuç 27.48 çıktı pazartesi tekrar vercem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce değerim çokmu düşük lütfen cevap verinbu arada 2 gündür evde yine test yapıyorum ikinci çizgi baya koyu çıkıyor değerim artmamış olda böyle koyu çıkmazdı dimi kendimi böyle avutuyorum sizde ilk değerlerinizi yazarmısınız umut olun bana lütfenn
Hic canini sikma cok erken anlamissin ondan degerin dusuk cikmistir zaten iki gunde bir iki katina katlaniyor beta hcg 1500 oluncada kese gorunuyor bende ilk ogrendigimde paniklemistim acaba ne olcak kese gorulcekmi diye 5+2 de goruldu kesemMerhaba kızlar benim son adet tarihim 9 mart adetim 32 yada 33. gün oluyor 6 nisanda evde test yaptım silik çıktı ertesi günü yani adetimin 30. günü yine yaptım biraz daha koyu çıktı ve hemen gidip kan verdim sonuç 27.48 çıktı pazartesi tekrar vercem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sizce değerim çokmu düşük lütfen cevap verinbu arada 2 gündür evde yine test yapıyorum ikinci çizgi baya koyu çıkıyor değerim artmamış olda böyle koyu çıkmazdı dimi kendimi böyle avutuyorum sizde ilk değerlerinizi yazarmısınız umut olun bana lütfenn
Gerçektenmi canım yaa umut oldun bana valla Allah razı olsunn sendenBenim son adet tarihim 7 martti canim evde test yaptim isikta bile zorla goruben ikunci cizgi cikti ertesi gun kan verdim 58 cikti aradan uc gun gecti tekrar verdim 388 olmustu cok sukur senin degerinde cik dusuk degil onemlu olan artmasi yuksek olmasi degil
Çok sağol canım desteğin ićin Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin hepinizin inşallah yarın kan vercem salı alırım sonucu inşallah dediğiniz gibi yükselmiştirHic canini sikma cok erken anlamissin ondan degerin dusuk cikmistir zaten iki gunde bir iki katina katlaniyor beta hcg 1500 oluncada kese gorunuyor bende ilk ogrendigimde paniklemistim acaba ne olcak kese gorulcekmi diye 5+2 de goruldu kesem
Acilden ver canim 50 dk da cikiyor sonuc beklemeye ne gerek varÇok sağol canım desteğin ićin Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin hepinizin inşallah yarın kan vercem salı alırım sonucu inşallah dediğiniz gibi yükselmiştir
Kizlar nasil gidiyor
Bugün bir iki sey ögrendim, belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler de olabilir birincisi ilk 3 ayda maydanoza dikkat etmek lazimmis.
"Gebelikte anne adaylarının dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan biri gıda tüketimidir. Ne fazla ne da az yemelidirler. Ancak bazı besinlerin anne adayı tarafından alınması düşüğe neden olabilir. Gebelikte maydanoz tüketmekdüşük tehlikesi oluşturur. Bunun sebebi de maydanoz bitkisinin yapısında bulunan apiol ve beta bisabolene maddelerinin olmasıdır. Bu maddelerden özellikle apiol abortif yani çocuk düşürücü etkilidir. Bu nedenle hamileliğin ilk üç ayında maydanoz tüketiminden uzak durmak gerekir."
Ikincisi Omega 3 hem bebegin zekasi icin gerekli hem de hamilelik sonrasi depresyonu önlüyormus. Cünkü omega 3 beynimizin yapisinda yüksek oranda bulunan bir yag asidi. Hamilelikte bunlar bebege gecince ve bizm beynimizde azalinca, bu eksiklik depresyona sebep oluyormus. Omega 3 hapi alin simdiden. Bir de balikta, kuruyemislerde, ketentohumunda bolca var.
Kendi anneme daha ilk kan sonucumu aldığım gün telefonda haber verdim mecburen uzakta olduğu için . Beta.hcg 237 (3. Hafta oluyor sanırım) çıkmıştı. Kayinvalidemlere ise 6. Haftamda bi haftasonu Konyaya gittigimizde eşim elindeki ilk ultrason fotomuzu annesine uzatarak pat diye 'Al bak bakalım torununun ilk fotosuna' diye haber vermiş oldu.Kizlar bir de ailelerinize ve arkadaslariniza söylediniz mi? Nasil söylediniz? Sürpriz yaptiniz mi :) Yaratici fikirler varsa paylassaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?