2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

Ben maydonozu dr a sorduk ispatlanmis birsey yok yiyebilirsin dedi gerci ben pek sevmem merakimdan sordum

Kızlar bugün kan sonucumu aldım 7 nisanda 27.48 çıkmıştı 11 nisan yani dün verdiğim kanda 282 çıktı sizce artış nasıl

Kizlar aksamlari titriyorum her aksam boyleyim bu konu hakkinda bilgisi fikri olan var mi?

Merhaba kizlar nasilsiniz
Ben dun ve o bur gun hic iyi degildim kotu 2 gun gecirdim ama sonu guzel oldu
Bebegin gelisimi normalmi dige kan vermistim doktot aradi dusuk dedi igne yap bende korktum gelisimi durmustur diye sonra doktora gitdik kendisiyle konystuk her sey normal korkma dedi rahatladim ama suan iygen vuruluyor bana progesteron iyice tutunsun diye bende drumlar boyle gah guzel gaj heyecanli devam ediyoruz bakalim bulantilarda biraz azalldi ama yemek yapaniyorum malesef sizde drumlar ne

Kizlar aksamlari titriyorum her aksam boyleyim bu konu hakkinda bilgisi fikri olan var mi?
Canim bende oyleyim bir sicak basiyor aniden titreme geliyor hic boyle bir sey yasamamistim.hamilelikden qaliba korkma vucudumuz deyisiyor normal bence

Canim bende oyleyim bir sicak basiyor aniden titreme geliyor hic boyle bir sey yasamamistim.hamilelikden qaliba korkma vucudumuz deyisiyor normal bence
Canim insallah normaldir cunku aksam donuyorum resmen her aksam oyleyim.bende haftaya gidecegim doktora cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir .dinlen bosver yapma yemekte su riskli donemler bir gecsin yaparsin nasilsa.dusuk riski oldugu icin mi igne verdi doktor .banada vuruldu bir sefer .benim bulantilarimda azaldi sukur

kızlar bugün doktora gittim karından ultrasonla bebişimin kalp atışını gördüm :)

Dunden beri tuhafim kizlar yaa sanki gebelim belirtilerim kayboldu gogus agrim neredeyse hic yok bulantim kalmadi ay cok endiseleniyorum .sacma sapan bi ton yazi okudum keske okumayasaydim .

Dunden beri tuhafim kizlar yaa sanki gebelim belirtilerim kayboldu gogus agrim neredeyse hic yok bulantim kalmadi ay cok endiseleniyorum .sacma sapan bi ton yazi okudum keske okumayasaydim .

bence hiç bir problem yoktur , içini rahat tut

Canim kan azligin da da ola bilir kan artirici besinler yemeye calis
Evet dusuk riski varmis simdi vuruyorum igneleri bende 2 hafta sonra gidicem insAllah hersey yolundadir bebeklerimizi sag salim kucagimiza alir insAllah.

Canim endiselenme bak benimde hoc gogus agrim kalmadi eskiden dokunamazdim bile simdi normale donmus midemde cok sukur iyi bulantim gecti sadece goguslerim arada kasiniyor fena
Belirtiler arada kaybolur endiselenme stres bebege iyi degil biliyorum elde degil cunki dun bende o kadar agladim ki sonra bebegimi uzdugumi fark etdim onlarda etkilenir iyi dusunelim

Canim haklisinn durduk yere uzuyorum belkide bebegimi.bole aniden bulantim gogus agrim hersey kesilince ister istemez endiselendim belkide vucudumuz alismistir 2.5 aya yaklastik sonucta sakin boyle sacma sapan yazilar okuma sen ben okudum bin pismanim hep pozitif olmak zorundayiz kendimiz icin degilse bile bebegimiz icin :) dun arkadasimla konustum o biraz rahtlatti onun alti aylik filan o bile bende bazen hareket etmeyince endiseleniyorum normal bunlar surekli her daim belirtin olmaz hem geciyodur zor surec bitmek uzere dedi.bugun cok daha iyiyim:) ignelerini duzenli yap canim insallah hic bir sey olmaz baya yol kat ettik 4 tee biri bitti :)

kızlar yardım edin. acayip gaz sorunum var karnım 5 aylık hamile gibi şişiyor nefes almakta zorlanıyorum . ne yaparsan düzelir mi normal mi ki bilemedim.

kızlar yardım edin. acayip gaz sorunum var karnım 5 aylık hamile gibi şişiyor nefes almakta zorlanıyorum . ne yaparsan düzelir mi normal mi ki bilemedim.
Tatlim normal tabiki yuruyus yapma imkanin varsa bir saat yuruyebilirsin.emek yerken su icme yemelerden bir saat sonra ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…